Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Влюбих се в най-добрия си приятел

Започната от Olivie, Април 10, 2019, 08:14:10 PM

« назад - напред »

Olivie

Здравейте! Моят случай е малко по-стрнанен. Влюбих се в момче, което познавам от 10 години. Влюбих се и то много. Не съм сигурна кога се случи. Винаги съм имала симпатии към него, но от година насам изпитвам много силни чувства към него. Вярвам, че това е любовта. Обмислям да му призная чувствата си, но ме е страх да не се разочарова и отдръпне от мен. Бих искала да Ви попитам дали и той изпитва същото? Дали ме приема само като приятел или има и други чувства?  Да му призная ли, че го обикнах?

Модератор

Няма смисъл от признания според мен, просто създай обстановка за да те поиска.  Говори му, за приятни неща, съзфай атмосфера.

Olivie

А възможно ли е да имаме връзка за в бъдеще?

Nom

Според мен е добре да му признае чувствата си, а за връзка към момента не се е и надявай. 
На този етап има взаимни симпатии, по скоро приятелско отношение,  времето ще покаже в интерес на истината.
Не  бързай,  ине казвай че това е любовта, сама трябва да разбереш има ли чувства към теб, или не.
Той дори и не знае  за твоите чувства,  а ти мислиш че той ще се дръпне, остави времето да покаже дали това е любовта или не.
Не отговарям на лични съобщения!

Olivie

Здравейте!Съжалявам, че ви притеснявам отново, но незнам към кой друг да се обърна. Срам ме е да говоря за това с приятелките си, а и съм в такъв период, че вярвам много на предсказания. Та така да мина към въпроса. Днес бях на кафе с момчето за което ви писах по-рано и му споменах, че си пиша с едно момче. Та разпита ме отгоре отгоре за него (по принцип говорим доста задълбочено за такива неща) и това ми направи впечатление. Разбира се аз към момчето с което си пиша нямам никакви чувства, даже се опитвам да му го покажа без да го нараня много. Всичките ми чувства са концентрирани към най-добрия ми приятел. След това дойде едно друго момиче при нас на кафето и той се държа много странно. Мога да кажа, че ме игнорираше. С него сме говорили преди за нея и той ми е казвал, че я смята за леко момиче и никога не би тръгнал с нея а сега я прегърна... Заболя ме няма защо да крия. Въпроса ми е сгреших ли като му казах за момчето? Дали изревнува?