Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Имаме ли бъдеще заедно?

Започната от Shushi1234, Април 16, 2019, 08:04:11 AM

« назад - напред »

Shushi1234

Здравейте! От година и половина имам връзка с едно момче. Нещата са на приливи и отливи.Проблемъте, че и двамата сме големи инати. От два-три месеца нещата се задълбочиха от негова страна. Усетих, че чувствата от негова страна са много силни и аз отговарях на тях. Но от една седмица нещо се случи. Отдръпна се и не знам на какво се дължи. Чувствам, че нещо не е наред, а винаги съм имала шесто чувство. Тази неизвествност направо ме убива. Питам го има ли нещо и той ми отговаря,че всичко е наред, но не е така. Може ли да ми кажете как ще се развият нещата? Заслужава ли да се боря за тази връзка?

Nom

Мисля, че не си заслужава инат, на човек  непостоянни чувства. Според мен не сте само Вие, а ми се ствуват, че това Всичко е наред не е Всичко е наред. Струва ми се че има контакт с още едно момиче. Усещам че и с нея се е сближил.
Не отговарям на лични съобщения!

Shushi1234