Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Какъв ще бъде избора му: аз или тя...?

Започната от Isolda, Април 16, 2019, 11:48:25 AM

« назад - напред »

Isolda

Здравейте!
Живях почти 5 г. с един мъж. Рутината и еднообразието, скуката и желанието ми за някаква тръпка ме тласнаха към раздяла. Необмислена, прибързана и непростима за мен постъпка, за което горчиво съжалявам и сама не мога да си простя. Дадох си сметка, че такъв добър и грижовен мъж никога няма да срещна.  Разкаях се, молих за прошка, исках извинение....
Междувременно в живота си допусна друга жена с цел да ме забрави...
Когато се срещнахме той ми каза следното: 5 месеца аз страдах, сега 5 месеца ти ще страдаш...багажа ти остава тук, ключовете си остават в теб! Можеш да си влизаш в къщи когато поискаш. Ще реша коя ще избера....Това се случи миналото лято. През м. септември се разделиха с другата жена, но явно не за дълго защото разбрах, че се виждат понякога и дори е идвала в къщи. Според думите му той е сам и са само в приятелски отношения, тя му вършела услуги.
Когато разбрах, че е имало интимност между тях си събрах багажа и исках да му върна ключовете. За мен избора беше направен...Той категорично отказа да ми донесе нещата и ми каза: Чакай...имай търпение...щом не ти го връщам значи имам чувства към теб...не виждаш ли жестовете които направих, това не ти ли говори нещо...?
Само ,че колко още да чакам?
На ръба съм на нервен срив, апатията ме убива...минаха 10 месеца, а аз още чакам...
Вече не зная какво да правя, какво да предприема.
Моля ви кажете какъв ще бъде избора му? Ще се върне ли при мен, ще бъдем ли отново заедно?
Таня , р. 01.06.1967г.
Диан, р. 08.08.1964г.
Другата жена р. 17.07.1975г.


Nom

Вече е направил избор, отдавна угасна ли чувства. Той не се връща защото е с друга и я води там където Вие имате жилище, и вечи и ключове но когато Вие не ходите там. Спрете да се само унищожавате и да тайте празни надежди, той не виждам да има интерес към Вас. Няма да сте заедно, той е направил избора си, с друга е, няма смисъл да чакаш и да се самообвиняваш за мъж, който не ет заслужава. И към нея е мил и грижовен, любезен,  влюбен до уши. чувства ли, той е влюбен в друга,  говори за чувства. Това което трябва да направите е да се изнесете от там, да продължите напред и да спрете с агонията. да продължите наред, това трябва да направите, прошка той не заслужава и не е трябвабло да я получава всичките пъти.
Не отговарям на лични съобщения!

Isolda

Благодаря ви!
Да си призная, това ме убива...
Преди повече от месец се "самонастаних" обратно при него. Не се получи, изпокарахме се...искал да остане сам! Тръгнах си..
Дрехи, вещи, всичко ми е наредено из целия дом, нищо не е прибирал.
Тази не е стъпвала в дома ни със сигурност....тя не предполага вероятно, че съм живяла при него месец почти. Мисля си :лъже и двете ни...
и пак това повтаря: имай търпение

Nom

Незнам, това имай търпение е съмнително.
Той прави скандали, а Вие да сте търпелива, ако наистина иска да е с Вас нега Ви го докаже, но според мен е по добре да си тръгнете, и  да не се унижавате. Страдате, това не е любовта която искате, това е мъка.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Това не е твоят човек. Той си играе само с теб. Знае, че може да те има по всяко време, а това е така, защото ти си го позволила това нещо. Не разчитай на тази любов.

Isolda

Благодаря ви за отговорите!
Но на мен мира не ми дава мисълта: защо, защо не си ми върне багажа и не си вземе ключовете обратно, ако няма чувства към мен и е избрал другата?!

Nom

В теб се крие отговорът, ти искаш той да ти върне багажа, а защо ти не си го събереш и не му върнеш ключовете, защо чакаш негова инициатива. Кажи му че си приключила с него.
Не отговарям на лични съобщения!

Isolda

Както писах в първия пост, събирала съм го и му казах да ми го донесе. Отговора беше: няма да ти го върна...не съм взел решение. Остава тук и ще чакаш. И си върна всичко по местата. След което направи постъпки за да ме умилостиви...
А и аз не искам да приключвам с него, беше добър човек към мен, обичаше ме безумно, прие децата ми като свои...
Много ме боли, като зная, че аз сама съм си виновна.
Аз съм живия пример за това: човек каквото сам си направи, никой друг не може да го направи!

Nom

Ще е почти невъзможно да продължите заедно, освен ако скандалите не са по адрес на другата, и пак ми се струва,че е вероятно да ти направи компромис и задържи при себе си. 
Не отговарям на лични съобщения!

Isolda

Между нас никога не е имало скандали. Към момента може би не иска да ме вижда, защото вероятно и той е много объркан от кашата която забърка. Вероятно наистина не може да вземе решение: аз, любовта на живота му, го изоставих. И ми е казвал, че се страхува, че пак ще си тръгна. Другата, по младата, която го разхожда с колата си и "му било много добре" и постоянния й отговор: ок, няма проблем.
Мисля, че го изнудва с нещо или му върши сериозна услуга, нещо важно за него...Възможно ли е и това да е?

Isolda

Цитат на: Nom - Април 17, 2019, 07:09:14 PM
Ще е почти невъзможно да продължите заедно, освен ако скандалите не са по адрес на другата, и пак ми се струва,че е вероятно да ти направи компромис и задържи при себе си.
Nom, благодаря ти. Последните думи ме обнадеждават...да ме задържи...

Модератор

Защо трябваше да си намери друга за да го оцените?

Activis

Аз се чудя, как може да има заблудени хора да ги разиграват.
Тропаш му с крак и си взимаш нещата. Тази връзка не е връзка, а и няма и да бъде смислена. Ти се оставяш да те манипулира и да прави, каквото си иска. Ще го чакаш да избира, все едно е последният мъж на Земята. Я се стегни и се вземи в ръце. Замисли се той от сега така прави. Ми, ако имате деца и така направи... Този човек не е за теб. От такива надалеч. Но ти подаваш и той ползва слабоста ти.

Isolda

Цитат на: Модератор - Април 18, 2019, 06:13:07 AM
Защо трябваше да си намери друга за да го оцените?
След един тежък развод и една неуспешна връзка, в която бях оставила сърцето и душата си, се заклех никога повече да не обичам мъж!
Когато напуснах този мъж имах нужда да преосмисля живота си...На 51 години знаех какво искам. Не осъзнавах, че обичам този човек с тиха, ненатрапчива обич и отчитайки положителните качества в човека... Бяха ми необходими 2-3 месеца. Вече осъзната се върнах да моля за прошка...закъсняла бях...тогава той ми каза, че имало друга за да ме забрави, че не я обича...
Думите му бяха: "ти направи така, аз повече да не мога да обичам и никога вече няма в този дом да живее друга жена "

Модератор

Поне знаете, че ви обича. Има за какво да се борите, не губете време.