Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Не мога да го разбера

Започната от Савина, Април 18, 2019, 05:58:37 PM

« назад - напред »

Савина

Здравейте изпитвам симпатии към едно момче, но не съм сигурна какво чувства той. Понякога се държи много добре с мен, а друг път го чувствам по-резервиран. Дразня се от това, че с другите момичета се държи по-различно от това как се държи с мен. Не знам добър знак ли е или не. Харесвам го и се засичам, че често мисля за него. В него ми харесва поведението му. Не е като другите момчета. Държи се възпитано и кавалерски. Може би това ме спечели в него. Бих се радвала да се получи нещо между нас. Наистина съм много привлечена от него. Малко е глупаво, ни съм си представяла бъдещето с него.

Странен

Влюбена сте и си личи. Той обаче не е все още и се държи просто възпитано. Не минава границата, която вие очаквате да премине. По-скоро тук трябва да се изчака и той да узрее за любовта, според мен е рано да разкривате чувствата си сега. В този момент, може да останете неразбрана.
Психолог, коуч, трансперсонален психолог

Nom

Опитай се да му покажеш чувствата и симпатиите си, единият от двамата все трябва да направи крачки,  мисля че ти трябва да се първа, за да го потърсиш и  покажаш чувства и  симпатии към него.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Ако разкриеш чувствата си ще сгрешиш и то много. Не парави нищо такова. В думите на Странен има много истини. С другите момичета просто се забавлява.