Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Сънувах момче, с което не съм се виждала отдавна

Започната от Galina@93, Април 20, 2019, 01:36:29 PM

« назад - напред »

Galina@93

Здравейте! Искам  да помоля, който може да изтълкува значението на този сън:
Сънувах момче, което познавам от около година и с когото имаме по скоро много добри приятелски отношения, може би и малко повече но нещата с него вървяха много бавно и бих казала, че по скоро бяха повече приятелски. Не сме се виждали от януари, когато той замина за половин година в Южна Америка на стаж. В последно време обмислях, че бих могла да му отида на гости, тъй като и той ми беше споменавал тази идея преди. Попитах го преди няколко дена, но още не съм получила отговор от него. И така сънувах че с него стоим седнали в една градинка в града, в който съм родена в България (с него се запознахме в Дания където живея). Говорехме си нещо, не помня точно какво, но през цялото време докато сънувах имах усещането, че вече сме се отдалечили един от друг и не сме толкова близки както преди и, че не иска да отида при него. Само такова усещане имах, но не си говорехме нищо за това. След това ме прегърна, аз го целунах и ми каза, че трябва да си тръгваме тъй като закъснява за някъде.
Дали го сънувах, защото си мислех за него тези дни и заради това, че чакам да ми отговори и всичко е вследствие на подсъзнанието ми или сънят означава нещо? Като например, че вече наистина сме се отдалечили и не иска да ме вижда?
И ако може бих искала да попитам допълнително, дали се вижда да пътувам към него, тъй като обмислях да отида в края на другия месец?

Nom

Успяла си сама да разталкуваш съня си. Отдалечават се един от друг, имаш желание да се видиш с него, той не. Мислиш за него, искаш да го видиш, той е поел по пътя си обаче. Това пътуване е рисковано, любовта те първа предстои за теб.

Не отговарям на лични съобщения!

Galina@93

Благодаря! А рисковано в какъв смисъл? Той ще пожелае ли да отида или ще ми откаже?

Nom

Всеки е поел по пътя. И ти и той, той се е отдалечил от теб, и пътуването е безсмислено. Любовта е пред теб, но не в човек на другия край на света. За това се е отдалечил за да бъде далеч от миналото си.
Не отговарям на лични съобщения!

Galina@93

По принцип е така но аз само не уточних че той е там за определен период от време и се връща през август

Nom

Не чувствам той да иска контакти с теб. Всичко е подсъзнателно. Това е подсъзнателен инстинкт желание да си с него. Реално е съвсем различно. Всичко е под на твоите мисли и желание, но реално се замисли че това че не ти отговаря си е знак,че реално не иска и контакти с теб, реално трябва да продължиш напред.




Не отговарям на лични съобщения!

Galina@93

Така е, и аз точно това си помислих, но тъй като не е правил до сега така, исках да попитам реално дали виждате, че ще ми отговори или не. Преди не е постъпвал така, винаги сме имали много добри приятелски отношения и това много ме изненада. От друга страна си помислих, че може да съм сгрешила и аз някъде, но не знам какво мога да направя. Не искам да го изгубя като приятел, тъй като започнах да осъзнавам, че е държал на мен преди, а аз може би не съм се държала достатъчно добре с него.