Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Ще имат ли втори шанс отношенията ни?

Започната от НЕАКТИВЕН, Юни 17, 2019, 01:13:13 PM

« назад - напред »

НЕАКТИВЕН

Цитат на: svd - Септември 22, 2022, 04:39:05 PMWood Nymph , благодаря за отговора! А какъв ще бъде новият човек, който ще си появи и кога? За В. каза, че ще потърси контакт- кога виждаш ли го да има нова връзка?
Новият човек ще бъде работохолик, обича да пътува и има добро сърце. Хем излиза да е наивен като дете, хем много мъдър. Може да е по-възрастен.
В. няма връзка, среща се с жена само за секс.

Anonim01



DarkSl

Цитат на: Wood Nymph - Септември 22, 2022, 07:09:09 PMСъс сроковете не съм много точна, но ще опитам ...
Може би до 3 месеца.
Сърдечно ти благодаря ! Желая ти всичко най - хубаво !

bebeshok

Цитат на: Wood Nymph - Септември 22, 2022, 07:23:46 PMЗдравейте. Ще се върне, излиза да си уговорите среща и да разговаряте.
Но ми излиза че може да има друга жена, помислете дали Ви е нужен.
[/quote
Благодаря ти, да има друга жена живее с нея уж заради детето, уж няма интимности, нз картите показват ли такива неща да вярвам ли

simonab

Здравей @Wood Nymph,може ли да ми кажеш дали скоро ще започна любовна връзка с мъж, какво ме очаква в любовта? Благодаря!

KIARA


svd

Цитат на: Wood Nymph - Септември 22, 2022, 07:32:27 PMНовият човек ще бъде работохолик, обича да пътува и има добро сърце. Хем излиза да е наивен като дете, хем много мъдър. Може да е по-възрастен.
В. няма връзка, среща се с жена само за секс.

А в какъв срок излиза дя се появи този човек, възможно ли е да е чужденец?В. в какъв срок и защо ще потърси възобновяване на контактр възможна ли е среща? Още веднъж благодаря и доброто да се връща при теб!

Krassy06

Благодаря ти Wood Nymph. Мога ли да попитам ще си намеря ли скоро работа? При раздяла с П. ще си намеря ли нов човек? Много ти благодаря за съветите бъди благословена, че помагаш толкова много

EZ

Цитат на: Wood Nymph - Септември 22, 2022, 07:16:28 PMНякакви лоши мисли от миналото ще си отидат.
Има перспективи да заживеете заедно и вероятно да имате дете. И при теб излиза завистлива жена, но няма да успее да навреди на отношенията ви. Хубави карти като цяло. Друг мъж може също да прояви интерес към теб и това да го кара да ревнува.

Благодаря много!❤️ Би било прекрасно!

bubetooo

Здравейте. Ще може ли да погледнете и за мен какво ме очаква в следващите няколко месеца? Благодаря!

Sun

Здравей,Wood Nymph погледнете и за мен ще се появи ли нов мъж в живота ми до края на тази година?


Благодаря

NikiM

Здравейте!Има един проблем, който много ме измъчва и тормози. През месец февруари мъжът ми си тръгна, без обяснение. Живеехме добре, поне аз мислех така. Имахме някакви проблеми, но при добро желание те може би биха се решили. Явно такова е нямало. И двамата направихме грешки спрямо другия. От 25 години сме заедно, имаме две деца, преживели сме какво ли не... Много ми е тежко. Най-вече от безразличието и студенината му към мен. А наистина вярвах, че ме обича.
Сега живее с друга, но я крие. Крие всичко за себе си, дори не знаем къде живее. Не знам дали да се надявам, не знам дали да простя, не знам дали всичко е само някакъв период..

Morena

Цитат на: Wood Nymph - Септември 22, 2022, 07:28:17 PMТой те харесва по принцип, не само в деня когато те е видял. Мисли си за теб и обмисля някаква хитрост, лъжа, за да те впечатли и да го харесаш и ти.
Забелязал е, усетил е че го харесваш и това му вдига самочувствието, доволен е.
Като цяло мисля че е стабилен мъж, този път ми излезе, че иска сериозна връзка, може пък като те е видял и да се е размечтал.

Ще ти пиша после. Благодаря!

Благодаря. Ако имаш въпроси остави ги в моята тема.

Стана ми странно, че като ме видя си пододе ръката за ръкостискане и ме попита как съм. Затова те попитах.

Може ли да погледнеш  ще имаме ли повод за среща скоро време и какво да очаквам?

Благодаря.

EZ

Цитат на: Mona - Септември 23, 2022, 11:01:20 AMБлагодаря много!❤️ Би било прекрасно!

Може ли и един последен въпрос(извинявам се, че съм толкова досадна)? Добър човек ли е В., защото това е много важно за мен, най-същественото дори?