Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Ще имат ли втори шанс отношенията ни?

Започната от НЕАКТИВЕН, Юни 17, 2019, 01:13:13 PM

« назад - напред »

Shreya

Цитат на: Wood Nymph - Септември 26, 2022, 06:03:09 PMЗдравейте! Имам спомен, че съм Ви гледала преди година - две, а може и повече, не съм сигурна. По някаква случайност съм запомнила и какво Ви бях предрекла, тогава ми излезе, че този човек има няколко жени. Не знам дали не е от някоя арабска държава..и сега ми излезе много женска конкуренция, иначе много добро отношение от негова страна. За в бъдеще може да имате среща и да Ви обсипва с внимание и подаръци. Излиза скритото от Вас да са жени и има някаква опасност ..
Здравейте отново!
Вероятно ме бъркате с друг човек, аз се регистрирах наскоро, но предполагам, че казаното важи за мен?

Радостин

Здравейте, бихте ли погледнали за мен? Какво се случва и ще се оправят ли нещата между нас?

НЕАКТИВЕН


НЕАКТИВЕН

Цитат на: Sun - Септември 26, 2022, 07:40:47 PMЗдравей,Wood Nymph,искам да ви питам и за работата си,фирмата в която работя ще се развива ли или ще западне,възможно ли е да я продадат и да съм при др.собственик?Благодаря
Не мисля че ще я продадат.
Временно ще се стабилизира, но няма да я бъде.

НЕАКТИВЕН

Цитат на: Morena - Септември 26, 2022, 08:26:08 PMГлавната счетоводителка ми е пряк началник. Той е над нея, но каквото и да стане нейната дума е последна.

Ухре трябва да тлгаваря с К относно един казус.

Може ли да видиш ще ми съдейства ли, как ще се държи с мен ?
Излиза да се държи много любезно. Не съм много сигурна дали ще ти съдейства, но ще те обнадежди и ще окаже някакъв вид подкрепа.

НЕАКТИВЕН

Цитат на: k7170k - Септември 27, 2022, 07:56:21 AMБлагодаря, всичко, което казваш е точно така. Просто отвреме на време си мисля, че не е готов емоционално за сериозна връзка и че когато стане готов, това ще съм аз. Явно греша.
Дано аз да съм сгрешила.

НЕАКТИВЕН

Цитат на: Andromeda - Септември 27, 2022, 08:59:38 AMКога ще имам детенце (ако не правите такива прогнози, се извинявам)? Благодаря много? :)
Не мога да Ви кажа срок, но излиза със сигурност да си имате. Трябва да се успокоите и да чакате. Бавни карти са, но развоя е щастлив.

НЕАКТИВЕН

Цитат на: Shreya - Септември 27, 2022, 09:36:30 AMЗдравейте отново!
Вероятно ме бъркате с друг човек, аз се регистрирах наскоро, но предполагам, че казаното важи за мен?
Здравейте! Важи за Вас, да. Все пак погледнах и не разчитах на спомени. Възможно е и аз да съм се объркала, просто ми се сторихте някак позната. :)

НЕАКТИВЕН

Цитат на: Радостин Димитров - Септември 27, 2022, 12:19:05 PMЗдравейте, бихте ли погледнали за мен? Какво се случва и ще се оправят ли нещата между нас?
Здравейте! Не насилвайте нещата. Излиза прекалено вторачване в тези отношения от Ваша страна и това отблъсква жената. Ще се оправят нещата, даже ми излиза брак, но първо временно спрете да показвате интерес, нека да види, че не е център на Вселената.

Morena

Цитат на: Wood Nymph - Септември 27, 2022, 12:41:35 PMИзлиза да се държи много любезно. Не съм много сигурна дали ще ти съдейства, но ще те обнадежди и ще окаже някакъв вид подкрепа.

Беше любезен по телефона.
Каза ми, че съдейства доколкото е възможно.

Nom

Здравей, @Wood Nymph 
За някой неща позна за други не. Най общо какво мога да очаквам до края на годината?
Не отговарям на лични съобщения!

Andromeda

Цитат на: Wood Nymph - Септември 27, 2022, 12:44:57 PMНе мога да Ви кажа срок, но излиза със сигурност да си имате. Трябва да се успокоите и да чакате. Бавни карти са, но развоя е щастлив.
Благодаря!
Имам карти, но са в лошо състояние и понякога имам чувството, че ме подвеждат (аматьор съм :D, Вие със сигурност разбирате много повече).
Може ли още нещо по темата с децата, каквото излезе?

Morena

Цитат на: Wood Nymph - Септември 27, 2022, 12:41:35 PMИзлиза да се държи много любезно. Не съм много сигурна дали ще ти съдейства, но ще те обнадежди и ще окаже някакъв вид подкрепа.
Ако имаш въпроси ми пиши вмоято тема. Ще мога обаче другата седмица да ти тегля.


Може ли да видиш какво ме очаква в работата през октомври?

крека

Здравей Wood Nymph ако е удобно може ли да погледнеш дали ще се появи човек за сериозни отношения скоро при мен? Благодаря

Padii18

Здравейте! Много моля ако може да погледнете и за мен ще се разделим ли с мъжа ми 🙏