Гледане на карти(Стари гадателски карти)!

Започната от Nom, март 12, 2020, 12:08:05 pm

« назад - напред »
Дали на мен картите ще дадат отговор на питането ми по-горе?
Благодаря!

Цитат на: markova1967 в септември 10, 2021, 12:16:48 pmЗдравей Nom!
В много затруднена ситуация съм.Мъжът с който живея постоянно ми прилага физически и психически тормоз.Да напусна ли дома ,в който живея с него и какви последствия ще има за мен?
Благодаря много!
здравейте Маркова не съм ясновидец но щом този мъж Ви малтретира трябва по най - бързия начин да се отделите от него . Имате ли роднини при които временно да живеете ? Собствен доход за да излезнете на квартира ? Никоя жена не заслужава да бъде тормозена и бита ! Има организации , които подпомагат жени в такова положение - вижте в интернет фондация ,, Център Надя" те подпомагат жени в нужда . Съжалявам че се намесвам но ненавиждам тормоза над жени

Здравейте оставихме се заради родителите му , въпроса ми е ще се върне ли?  Или да си продължа живота че може би съм бременна:(


ЦитатЗдравейте оставихме се заради родителите му , въпроса ми е ще се върне ли?  Или да си продължа живота че може би съм бременна:(
Ще те потърси. Не те е оставил и трябва да се видите и да поговорите. Ще имаш среща и с родителите му. Ще продължите заедно, той мисля че е изчистил недоразуменията който са се случили. Ще се върне заради тях. Те ще те харесат с времето. Имало е недоразумения. Всичко ще бъде наред. 


ЦитатЗдравейте, Ном какви са чувствата на Р. към мен?
Приятелски чувства. По скоро не е сигурен обича ли те и какво иска всъщност. Сродна душа, приятелка такива чувства има. Харесва те, чувства се добре с теб. 

Здравей Nom, моля те виж какво казват картите за Й. В близкия 1 месец ще имаме ли комуникация, има ли мисли и чувства към мен. Не спирам да го сънувам и да мисля за него. Незнам дали като мисля за него означава и че той мисли. Моляте кажи ще я има ли тази така жадуване и дълго чакана комуникация с него(кога) или да не тая напразни надежди, че някога ще изясним миналото си.. Благодаря ти сърдечно ❤️

Здравей мила Nom,
Да не би да имам магия, че още не мога да си намеря работа?

Здравейте!
Бихте ли погледнали какви чуства изпитва Т. Към мен.Ще се задълбочат ли отношенията ни?

Цитат на: Nom в септември 11, 2021, 07:44:30 pmЩе те потърси. Не те е оставил и трябва да се видите и да поговорите. Ще имаш среща и с родителите му. Ще продължите заедно, той мисля че е изчистил недоразуменията който са се случили. Ще се върне заради тях. Те ще те харесат с времето. Имало е недоразумения. Всичко ще бъде наред.

той ми писа че повече не ме искал объркана съм , моля ви погледнете кога ще ме потърси и има ли някакви чувства всичко стана много объркано главата ми е пълна лудница иначе благодаря ви че винаги ми отговоряте

Здравей, Nom
От година и половина някъде не спирам да мисля за един мъж, сега сякаш има раздвижване в отношенията ни, но не знам какво да правя, как да постъпя?
Интересува ме дали скоро ще имам някакви взаимоотношения (лични и/или работни) с този мъж, той е с инициали А.И.?
Мога ли да му имам доверение?

KIARA ще имаш запознанства повече от към работата ти. Сериозна връзка до края на годината не. Ще имаш внезапни срещи с мъж от преди май на твой познати, но сериозна връзка не. Ще се запознаеш с мъж по възрастен от тебе ще излизате приятелски. Но той ще те хареса, ще има симпатия но не и готовност за нещо сериозно от него. 

Здравей Ном, надявам се, че си добре и нещата се нареждат при теб. ❤️
В сегашната ми работа не се чувствам на мястото си, не се чувствам оценена. Ще успея ли скоро да намеря място на което да се чувствам добре?
И още нещо да питам. Близкият ми приятел иска да си направи група ще има ли успех? С него вече не сме толкова близки, даже ми се струва че ме мрази, на какво се дължи това? Знам че е много зает и гледам да не го притеснявам, но когато се видим се държи студено и дръпнато, все едно ми е сърдит, но не иска да ми каже.
Благодаря ти предварително 🌹 и ме извини, че те занимавам с това. 🌹

Jan7712 момчето на този етап не иска сериозна връзка. Има някакви притеснения. Изпитва симпатия, приятелски е настроен, харесва Ви. Но не е готов за задълбочаване на отношенията. 


Leanan ще имате приятелски отношения,не сериозни с цел работа. Страхува се от интриги , ще се виждате и излизате извън работно време, сериозен човек е но не желае и клюки, държи на приятеството за да избегне всичко това. Можешда му имаш доверие най вече по работа. Работи отношения с него.