Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане на карти(Стари гадателски карти)!

Започната от Nom, Март 12, 2020, 10:08:05 AM

« назад - напред »

Nom

@Anjelina123 ще имате комуникация до края на месеца. Липсва ти, имена заради това го сънуваш Й. Ще се изясните, няма да има прекъсване на връзката. Ще продължите напред след кратък застой. Ще имате възможност да се виждате пак. Той обаче ще иска приятелски отношения. 
Не отговарям на лични съобщения!

bubetooo

Здравей, Nom. Може ли да погледнеш дали има някакъв шанс да ме преместят в друг филиал на сегашното ми работно място? Благодаря.

Nom


ЦитатЗдравей, Може ли да погледнеш дали има някакъв шанс да ме преместят в друг филиал на сегашното ми работно място? Благодаря.
Да има, но ще те помогне мъж. Може да има някакви симпатии спрямо теб. Възможно е да те харесва и заради това да те помогне да се преместиш,но иначе ще е трудно преместването. Ти ще успееш. Малко ще ти е трудно с предвижването, ще се доволна. Успех и кураж! 
Не отговарям на лични съобщения!

Ro

Здравей, Nom,

Имам 2 въпроса:

1. Преди около месец кандидатствах за работна позиция и във фирма, които много харесвам. До този момент нямам обратна връзка. Ще има ли положително развитие за мен там - ще получа ли предложение за работа от тяхна страна?
2. Тревожа се за Борис, не сме се виждали близо месец. Как е той, мисли ли за мен/нас?
Преди месеци си ми отговаряла за него генерално, ако прецениш, че въпросът ми сега е неудачен, моля игнорирай го.

Благодаря!
Ro

KIARA


Nom


ЦитатЗдравей, Nom,

Имам 2 въпроса:

1. Преди около месец кандидатствах за работна позиция и във фирма, които много харесвам. До този момент нямам обратна връзка. Ще има ли положително развитие за мен там - ще получа ли предложение за работа от тяхна страна?

Благодаря!
Ro
Ще ти предложат позиция,.различна. За тази имат назначен.човек. Скоро ще имаш вести от тях, но пак ще е подходяща за теб позицията, която ще ти предложат. Ще има положително развитие макар и за различна длъжност. 
Не отговарям на лични съобщения!

Ro

Цитат на: Nom - Септември 15, 2021, 10:09:00 AMЩе ти предложат позиция,.различна. За тази имат назначен.човек. Скоро ще имаш вести от тях, но пак ще е подходяща за теб позицията, която ще ти предложат. Ще има положително развитие макар и за различна длъжност.


Благодаря, Nom! Ще чакам с нетърпение!
Ro

love_me

Ном, извинявай, че пиша пак, но исках да ми кажеш в какъв срок се очертава да се съберем в градът на И.? Преди беше споменала края на август или есента, можеш ли да ми кажеш ориентировъчен период? Какво излиза при теб? Мерси!

Nom

До края.на годината. Няма да е лесно. Той ще те помогне, но няма да лесно за квартира. С адаптирането ще се справите. В началото той повече ще помага, но се очаква това и от теб. Ще ти е трудно.  Въпреки това няма пречки за преместването и да живеете заедно. @love_me 







.



Не отговарям на лични съобщения!

love_me

Цитат на: Nom - Септември 15, 2021, 02:13:30 PMДо края.на годината. Няма да е лесно. Той ще те помогне, но няма да лесно за квартира. С адаптирането ще се справите. В началото той повече ще помага, но се очаква това и от теб. Ще ти е трудно.  Въпреки това няма пречки за преместването и да живеете заедно. @love_me



Благодаря ти, Ном! Много ме зарадва! Пожелавам ти много щастие! :)
Само мога ли да вметна, че той има собствено жилище на което се налага да прави разни подобрения и вече е живял там на по-ранен етап с родителите си, иска да стяга него съвсем скоро. Няма ли да бъдем там или пак ще сме на квартира? До колкото знам планът е да се съберем там.



Yoanna_parvanova

Мисля да купувам жилище, въпроса ми е ще успея ли да изтегля кредит

Nom


ЦитатМисля да купувам жилище, въпроса ми е ще успея ли да изтегля кредит
С помощта на близки хора. Сама няма да успеете, близък мъж по млад ще Ви помогне. Ще имате трудности в изплащането на кредита. Ще успеете да купите жилище до края.вя годишната. 
Не отговарям на лични съобщения!

Ro

Здравей, Nom,

Във фирмата, в която работя, се опитват чрез всякакви доста груби методи да скланят служителите да се ваксинират срещу модерния вирус. Пресата е сериозна. Аз отказвам да го направя и нямам такова намерение.
Въпросът ми е дали за мен ще има негативни последствия като реакция от страна на работодателя? Ще пострадам ли някак/ще бъде ли ощетена поради отказа си да приема нещо, което касае моето тяло и което други се стремят да ми наложат?

Благодаря!
Ro

Nom

@love_me за него е неудачно да живеете на квартира. Ще живеете там, където е живял той с родителите си. За него е най добре. Но няма пречки да се преместите там и да живеете заедно. 
Не отговарям на лични съобщения!

Krassy06

Здравей мила Nom, какво казват картите отново за работа, ще започна ли такава въобще тази година? Тук където живея в момента ли ще е, или ще се наложи да се върна в родния си град? Благодаря за отделеното време предварително