Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане на карти(Стари гадателски карти)!

Започната от Nom, Март 12, 2020, 10:08:05 AM

« назад - напред »

love_me

Цитат на: Nom - Септември 16, 2021, 07:29:17 PM@love_me за него е неудачно да живеете на квартира. Ще живеете там, където е живял той с родителите си. За него е най добре. Но няма пречки да се преместите там и да живеете заедно.
Благодаря ти :) Всичко което ми каза определено ме зарадва, защото мисля, че това е любовта на живота ми, както и аз неговата. :) Благодаря, че отделяш от времето си за нас, потребителите на сайта.

петър

Здравей Nom. Изправен съм пред една дилема спрямо жената която е в сърцето ми. След едни неини думи. Сега трябва да взема сам решение. Да избера да останем просто приятели и да продължа да се радвам на, всеки миг заедно и да запазя любовта си към нея с надежда че някой ден ще сме заедно отново или да прекратя всякакъв вид контакт с нея. Би ли попитала картите

Nom

@S никой не те мрази. Близкия ти приятел ще има успех в музикалното начинание, да направи група.  При мен всичко е същото. Мисля че след средата на октомври ще смениш работата. В края на този месец ще имаш оферта от обява. 
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

@петър извинявай и преди съм писала за теб и това момиче, не искам да се повтарям. Води се от интуицията си, тя най добре ще ти подскяже, аз съм отговорила. 




 
Не отговарям на лични съобщения!

petii

Здравей @Nom, все ти споменавам, че при мен нещата се влошават, но наистина вече сама аз не издържам и секунда да живея под един покрив с конкретния човек и прочието му по родова линия. Оставам ти двата ми въпроса, ако няма отговор на тях ще съм ти благодарна и на съвет. Благодаря ти предварително.

1. Ще ми се отдаде ли възможност някоя година да заведа някакво дело срещу конкретния човек? И има ли някакви изобщо шансове за печелене?
2. Намерили сме квартира наблизо, но имаме и друг вариант за живеене с майка ми, чудим се да го използваме ли, но ще е за малко повечко път до града и не ни устройва особенно. Какви са възможностите, защото основния фактор доста е пречка в момента, но нас вече не ни се дели един покрив с конкретния човек?

Nom

@petii извинявам се. Писала съм и преди за делото, за това няма да се повтарям. Изберете отдалечено място с майка ти, там където сте харесали. Ще е по добре за Вас. Отдалечено е, но и Вие сте далече. 
Не отговарям на лични съобщения!

Ines Said

Здравей Ном , искам да те попитам за предложение за работа което получих - има едно условие което ми се струва съмнително а и много бързат да им отговоря . Какво ти е усещането ?

Nom


ЦитатЗдравей Ном , искам да те попитам за предложение за работа което получих - има едно условие което ми се струва съмнително а и много бързат да им отговоря . Какво ти е усещането ?
Че ще имаш възможност да работиш там, но ти няма да приемеш. Не е съмнителна. Търсят си спешно кандидат, харесали са те. Усещам че се колебаеш. Мисля че е добро мястото. Успех! 
Не отговарям на лични съобщения!

KIARA

Nom, а да те питам за това момче, което познавам покрай приятели. Разбрах, че не е сам от няколко месеца вече. Имахме засечка скоро и усещането ми е, че изобщо не му допаднах. Така ли е? Греша ли? Ще има ли някакво развитие между нас? Аз все не срещам друг, който да ми допадне, за да спра да мисля за него.

Nom


ЦитатЗдравей какво казват картите отново за работа, ще започна ли такава въобще тази година? Тук където живея в момента ли ще е, или ще се наложи да се върна в родния си град? Благодаря за отделеното време предварително
Работа ще намериш след път. Ще трябва да се преместиш и това ще ти донесе положителна промяна. Някой от родния ти град ще ще ти помогне,.но ще успееш да намериш и ще имаш работа. Усещам някакъв негативизъм в това място където си сега. Ще си щастлив/а много. Мисля че е по добре да се върнеш. 

Не отговарям на лични съобщения!

Krassy06

И аз така си мисля мила Nom, че при родителите ми ще ми е по-добре нищо че съм на 34г вече, няма да плащам и квартира поне временно докато имам собствени доходи.А този П. с когото съм от 7г.ще ме последва ли там? Ще си намеря ли друго момче,при тези обстоятелства ако не ме последва?Извинявай за многото въпроси. От 3 месеца го обмислям след 11г да се прибера пак у дома.

Sun

Здравей,Nom аз съм омъжена от години,мъжът ми не е лош човек,но не си допадаме и това винаги ме е подтискало душевно,виждате ли някаква промяна или така ще си останем до края?Благодаря


Nom

@Krassy06 няма да има раздяла с П. 
Той ще те подкрепи ще се виждате мисля че по някакъв начин ще иска да ти помогне. Желау.ти най доброто. Ще идва в твоя град ако се премести, имаш познати и близки. Не му пречи че.ти се местиш. 
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

@Sun няма да останете така. Ти ще искаш да се разделите заради не сходства и това че те се допадате. Но още обмисляш как да му кажеш. Страх те е как ще реагира. Ще има раздяла, ти ще я поискаш до три месеца. 
Не отговарям на лични съобщения!

Радмар

Здравей Nom, пак се срещахме с Н., объркана съм относно намеренията му към мен, в крайна сметка иска ли да е с мен или не?