Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане на карти(Стари гадателски карти)!

Започната от Nom, Март 12, 2020, 10:08:05 AM

« назад - напред »

Ines Said

Здравей Ном предстои ми ново начало в работен план и се притеснявам дали взех правилното решение . Ще се справя ли с новото начинание ? Благодаря

Nom

Когато се успокоиш чуй сърцето си и се опитай да погледнеш вътре в себе си. Ново начало си е ново начало, всички се притесняваме ,но и всички  оцеляваме и се справяме. Напред в новото начало и ще разбереш с времето, че си заслужава да опиташ и дори повече. Тръгни смело и не се отказвай. Сама по знаеш,че ще се справиш. @Ines Said 
Не отговарям на лични съобщения!

Желка


Leanan

Здравейте, Nom
Интересува ме дали до края на годината ще имам раздвижване в личен и работен план? Нова любов, нова работа... нещо най-накрая положително, след това трудно лято?
Благодаря предварително!  :)

M

Благодаря Ви,Ном!Може би е по-добре да не рискувам. Усмихнат ден!

Nom

@Leanan ,ще имаш трудности и загуба. Възможно е внезапно да изгубиш контрол над непредвидени за теб ситуации в работата и любовта и внезапно да загубиш човек до себе си. В работата завистливи хора, ще напуснеш сам. В любовта почивка от проблемите. До края на годината ще успееш с нова работа и ще ти е малко по спокойно. Ще се опиташ да си върнеш човек, когото си обичал. Само че трябва да продължиш напред. 
Не отговарям на лични съобщения!

Sdt

Ще имаме ли разговор скоро с М.М имам чувството че е обидена или има друга причина

Nom


ЦитатЩе имаме ли разговор скоро с М.М имам чувството че е обидена или има друга причина
Тя сама ще реши кога и как да разговаряте с нея. Не и оказвайте натиск за да се сдобрите. До края на месеца ще имате разговор по нейно настоявоне. Не е сърдита. Но в момента не е готова да говорите за подновяване на отношенията Ви. 
Не отговарям на лични съобщения!

svetlina

Здравей, Nom
Днес ,  с момчето, с което пишехме доста време и си обещавахме хубави неща , като че ли прекъснахме връзката. Последната седмица разговорите бяха мъка, сухи с да и не . Предложих да не се мъчи и да не пише и той каза ок. Ще възобновя ли контактите си с него ? Благодаря ти

Nom

@svetlina дай му шанс сред пауза наистина да реши дали да ти пише или не. Възможно е да ти пише пак, но не насилвай нещата. Временното прекъсване е най доброто. Времето ще покаже. Той ще ти каже ще продължи или не.  Срокове аз не казвам, но от него зависи. 
Не отговарям на лични съобщения!

Leanan

Цитат на: Nom - Октомври 14, 2021, 09:54:29 AM@Leanan ,ще имаш трудности и загуба. Възможно е внезапно да изгубиш контрол над непредвидени за теб ситуации в работата и любовта и внезапно да загубиш човек до себе си. В работата завистливи хора, ще напуснеш сам. В любовта почивка от проблемите. До края на годината ще успееш с нова работа и ще ти е малко по спокойно. Ще се опиташ да си върнеш човек, когото си обичал. Само че трябва да продължиш напред.

Внезапната загуба на този човек... Той ще почине ли или просто ще ни приключат взаимоотношенията и всеки ще тръгне по пътя си?

Nom


ЦитатВнезапната загуба на този човек... Той ще почине ли или просто ще ни приключат взаимоотношенията и всеки ще тръгне по пътя си?
Не става дума за смърт. Всеки ще тръгне по пътя си, ще има раздяла и приключване. Неочаквано за теб. Единият от двамата обаче иска да продължи напред. Ще има безуспешни опити за подновяване на отношенията. 
Не отговарям на лични съобщения!

svetlina


Ines Said

Цитат на: Nom - Октомври 13, 2021, 02:47:28 PMКогато се успокоиш чуй сърцето си и се опитай да погледнеш вътре в себе си. Ново начало си е ново начало, всички се притесняваме ,но и всички  оцеляваме и се справяме. Напред в новото начало и ще разбереш с времето, че си заслужава да опиташ и дори повече. Тръгни смело и не се отказвай. Сама по знаеш,че ще се справиш. @Ines Said
благодаря за отговора и подкрепата Ном , надявам се скоро и при теб да потръгнат нещата в положителна посока

Krassy06

Б. има ли сериозни намерения към мен, какво ще се получи в бъдеще между нас?