Гледане на карти(Стари гадателски карти)!

Започната от Nom, март 12, 2020, 12:08:05 pm

« назад - напред »
Ro съвети не мога да давам. 
Ти можеш ли да ми дадеш за работата? 

Цитат на: Nom в юни 22, 2022, 09:10:03 amRo съвети не мога да давам.
Ти можеш ли да ми дадеш за работата?

Здравей, Nom!

Имах предвид не ти персонално да ми даваш съвет, а чрез сказанието/гаданието на картите.

Да, аз мога да опитам да ти помогна чрез астрологичен анализ, за който обаче са необходими лични данни, а зная, че е против правилата на форума да се публикуват такива или да се комуникира извън него.

Поздрави!
Ro

Ro мен не ме интересуват астрологигични прогнози. Благодаря. 

Ro той е перфекционист, успешно отстоява собствените си одеало. Деспот, със собствено мнение, господар на самият себе си. Опитва се да.ти.покаже че е готов за нова връзка с теб. Иска отново да бъдете заедно. 

Цитат на: Nom в юни 22, 2022, 02:31:35 pmRo мен не ме интересуват астрологигични прогнози. Благодаря.


Ок, Nom, разбирам.

Цитат на: Nom в юни 22, 2022, 07:58:44 pmRo той е перфекционист, успешно отстоява собствените си одеало. Деспот, със собствено мнение, господар на самият себе си. Опитва се да.ти.покаже че е готов за нова връзка с теб. Иска отново да бъдете заедно.

Благодаря, Nom!

Моля, за разбиране! 
Всеки иска отговори, но никой нe помага.

Има проблеми много и това ,което правя за Вас е безвъзмездно и не трябва да се сърдите, когато отговорите не ви харесват.

Който иска били могъл без Morena да ми даде прогноза за работата? Благодаря!

И поради тази причина която горе написах вероятно няма да Ви отговарям. 

Здравей Nom , моля те ако е удобно виж дали ще имам обаждане или писане от Й.. Днес случайно се видяхме.. Какви ли чувства напират в него. Благодаря


Цитатмоля те ако е удобно виж дали ще имам обаждане или писане от Й.. Днес случайно се видяхме.. Какви ли чувства напират в него. Благодаря
Изчерпан въпрос като стара грамофона плоча. Изяснила съм го Й. Много отдвана. Нямате бъдеще това е последно което мога да кажа една слуайна среща е нищо, няма чувства.  Това е човек, който е нестабилен, несигурен, объркан. Много ме съмнява да предприеме каквито и да било действия спрямо теб, а дори и да го направи, те ще са резултат на моментни чувства.

Nom Здравей. Искам да питам за съвет относно едно момче. Познаваме се от около два месеца и го приех за много близък приятел, уж казваше, че много държи на мен, доверих му се, но го усещам неускрен на моменти, и някак интуицията ми се съмнява в него, защото той си променя често мненията, провокира ме, последно се скарахме жестоко и не ми харесва отношението му. Когато някой говори и е силен на  думи колко добър приятел е, като стане въпрос за действия да ме защити и подкрепи никакъв го няма и само се онеправдава и сякаш не е много мъжко поведението му. Искахме и да работим заедно, но вече не знам дали това е възможно. Не знам аз ли бъркам някъде, искрен ли е с мен изобщо и дали си струва да продължа комуникация.

Тук не е мястото да се включвам с каквото и да било. И този път отговора се крие във въпроса на ronni. Тя сама знае отговорът. 

Здравей, Ном.
Искам да попитам за отношенията между Атанас и Лия.Ще се срещтнат ли отново и дали ще имат отношения?
Благодаря!

ЦитатЗдравей, Ном.
Искам да попитам за отношенията между Атанас и Лия.Ще се срещтнат ли отново и дали ще имат отношения?
Благодаря!
Нямам желание да отговарям на въпрос на който съм отговорила. И ви моля да не ми задавате един и същи въпрос. Както и да пишете в мойте теми.