Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане на карти(Стари гадателски карти)!

Започната от Nom, Март 12, 2020, 10:08:05 AM

« назад - напред »

Ro

Здравей, Nom!

Преди много години (сигурно 30) имах силна и хубава тийнейджърска връзка с Ф. - обичахме се много, но в един момент аз пожелах да се разделим, той беше доста наранен.
Понастоящем той е семеен, с дете, живее от дълги години в Канада. Ще си идва в България за ваканция след месец и много настоява да се видим, държи на това. Аз се чувствам странно и се чудя защо той толкова иска това наше виждане (последно сме се виждали преди 15 години). Можеш ли да ме посъветваш защо е това настояване за среща от негова страна?

С благодарност!
Ro
 

Nom

@Ro съвети не мога да давам. 
Ти можеш ли да ми дадеш за работата? 
Не отговарям на лични съобщения!

Ro

Цитат на: Nom - Юни 22, 2022, 06:10:03 AM@Ro съвети не мога да давам.
Ти можеш ли да ми дадеш за работата?

Здравей, Nom!

Имах предвид не ти персонално да ми даваш съвет, а чрез сказанието/гаданието на картите.

Да, аз мога да опитам да ти помогна чрез астрологичен анализ, за който обаче са необходими лични данни, а зная, че е против правилата на форума да се публикуват такива или да се комуникира извън него.

Поздрави!
Ro

Nom

@Ro мен не ме интересуват астрологигични прогнози. Благодаря. 
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

@Ro той е перфекционист, успешно отстоява собствените си одеало. Деспот, със собствено мнение, господар на самият себе си. Опитва се да.ти.покаже че е готов за нова връзка с теб. Иска отново да бъдете заедно. 
Не отговарям на лични съобщения!

Ro

Цитат на: Nom - Юни 22, 2022, 11:31:35 AM@Ro мен не ме интересуват астрологигични прогнози. Благодаря.


Ок, Nom, разбирам.

Ro

Цитат на: Nom - Юни 22, 2022, 04:58:44 PM@Ro той е перфекционист, успешно отстоява собствените си одеало. Деспот, със собствено мнение, господар на самият себе си. Опитва се да.ти.покаже че е готов за нова връзка с теб. Иска отново да бъдете заедно.

Благодаря, Nom!

Nom

Моля, за разбиране! 
Всеки иска отговори, но никой нe помага.

Има проблеми много и това ,което правя за Вас е безвъзмездно и не трябва да се сърдите, когато отговорите не ви харесват.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Който иска били могъл без Morena да ми даде прогноза за работата? Благодаря!
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

И поради тази причина която горе написах вероятно няма да Ви отговарям. 
Не отговарям на лични съобщения!

Anjelina123

Здравей @Nom , моля те ако е удобно виж дали ще имам обаждане или писане от Й.. Днес случайно се видяхме.. Какви ли чувства напират в него. Благодаря

Nom


Цитатмоля те ако е удобно виж дали ще имам обаждане или писане от Й.. Днес случайно се видяхме.. Какви ли чувства напират в него. Благодаря
Изчерпан въпрос като стара грамофона плоча. Изяснила съм го Й. Много отдвана. Нямате бъдеще това е последно което мога да кажа една слуайна среща е нищо, няма чувства.  Това е човек, който е нестабилен, несигурен, объркан. Много ме съмнява да предприеме каквито и да било действия спрямо теб, а дори и да го направи, те ще са резултат на моментни чувства.
Не отговарям на лични съобщения!

ronni

@Nom Здравей. Искам да питам за съвет относно едно момче. Познаваме се от около два месеца и го приех за много близък приятел, уж казваше, че много държи на мен, доверих му се, но го усещам неускрен на моменти, и някак интуицията ми се съмнява в него, защото той си променя често мненията, провокира ме, последно се скарахме жестоко и не ми харесва отношението му. Когато някой говори и е силен на  думи колко добър приятел е, като стане въпрос за действия да ме защити и подкрепи никакъв го няма и само се онеправдава и сякаш не е много мъжко поведението му. Искахме и да работим заедно, но вече не знам дали това е възможно. Не знам аз ли бъркам някъде, искрен ли е с мен изобщо и дали си струва да продължа комуникация.

Nom

Тук не е мястото да се включвам с каквото и да било. И този път отговора се крие във въпроса на @ronni. Тя сама знае отговорът. 
Не отговарям на лични съобщения!

markova1967

Здравей, Ном.
Искам да попитам за отношенията между Атанас и Лия.Ще се срещтнат ли отново и дали ще имат отношения?
Благодаря!