Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Проблем с намирането на добра работа!

Започната от Nom, Юни 16, 2015, 08:00:42 PM

« назад - напред »

Nom

Та така и така започнах, според теб как ще се развият нещата с хобито ми, нали знаеш че съм преводач на свободна рактика, много много трудо, защото нямам работа всеки ден. Днес беше поредният ден на отчаяние. как к виждаш нещата в тази сфера от към инансови постъпления и клиенти, с единия вече се оправих.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Развитието ще бъде бавно. Трябва да се наечиш да прециняваш хората на които им превеждаш. Казвал съм ти метод как да процедираш. Мисля, че за теб ще е добре и ще си получаваш парите навреме.

Nom

Последните две срещи минаха добре,  но от никъде нищо. Старая се да не се отчайвам ама има и такъв момент , вече стана 1 година от както съм без работа.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Тези неща не стават бързо. Не си единствен кандидат. Трябва да се разгледат нещата и кой, как се е представил и след това да преценят кой кандидат е най- подходящ.

Tanitka

@Aktivis,ли там незнам какъв се водиш,но отговаряш избирателно,което не е ок за никой от нас!И занапред винаги ще се обръщам към други ясновидци,щом отговаряш избирателно,ние не сме длъжни да ти търпим отношението:)

Nom

@Tanitka много добре те разбира за работата, защото и аз съм в безизходица и повярвай ми не съм безразлична, разкажи ми нещо повече за да видя как да ти помогна?
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Чакай малко, я се осъзнай!!! Тук не съм на работа за да ми държи някой сметка, че съм правил еди, какво си. Всеки отговаря, ако иска. В случая аз не искам. Никой не може да ме задължи да правя, каквото и на е най- малко пък ти!!! Защото специално  ... не влиза заради теб и киара с наглото ви поведение. А ти кое отношение търпиш, че не ми е ясно, че отговарям, на който сметна за добре, защото все пак това е мое решение!

Странен

 Тук се пише по същество! Не веднъж сме обсъждали тези въпроси вече и решихме подобни спорове да са в съответните раздели за това. Ако искате да изяснявате позиции от този род моля пишете в общи приказки или препоръки и предложения.
Психолог, коуч, трансперсонален психолог

Activis

@Странен  така е, но в случая много добре разбираш, че съм прав!

Nom

Нямам желание да навлизам в спорове. Благодаря ти @Странен, спокойна вечер на всички.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

@Nom ти пък къде си замесена та да влизаш в спорове? 

Странен

Цитат на: Activis - Март 20, 2019, 09:34:24 PM
@Странен  така е, но в случая много добре разбираш, че съм прав!
Не! Обсъждането на такива въпроси трябва да става само в съответните раздели.  Там решавайте кой от вас е прав. Писане по въпроси не касаещи темата е чиста вода спам.  Моля пишете само по темата. Престанете вече да обсъждате кой е по-по-най.
Психолог, коуч, трансперсонален психолог

mihaelammh

Здравейте. Рядко пиша и влизам във форума, но реших да използвам зададената тема, ако ми позволите, за да попитам и за своето кариерно развитие. В последните няколко години по отношение на работата нещата никога не ми се получават. Имам бакалавърска степен по История и География и скоро приключвам и магистърската си степен Журналистика и медии, но въпреки търсенето от мен не успявам да намеря подходяща позиция, за която да бъда одобрена. В момента работя като продавачка и съм в процес на едномесечно предизвестие. В случая въпросът ми е в рамките на този един месец ще успея ли да намеря подходяща работа или отново ще бъде в сферата на търговията?  Благодаря ви искрено за отделеното време. Знам, че никой от вас не е длъжен да отговори, но се надявам да ми дадете обратна връзка. Щастлив ден ви желая. 

Nom

Незнам какво разбирате под подходяща. Имате шанс в област Търговия, като съвсем скоро ще имате възможност да продължите работа в тази област. Потърсете за География позиции за учител. Там също ще имате възможност, но на по късен етап.
Не отговарям на лични съобщения!

mihaelammh

Благодаря ви за бързата обратна връзка. Подходящата за мен работа, поне според моето виждане е свързана с писане, защото това е моето хоби, което се опитвам да развивам. Истината е, че в област търговия не се чувствам на мястото си, но ви благодаря отново за вашия отговор. Ще помисля по обстойно какво да предприема в живота си. Хубав ден ви желая. Още веднъж благодаря