Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Проблем с намирането на добра работа!

Започната от Nom, Юни 16, 2015, 08:00:42 PM

« назад - напред »

Nom

Търсете за писане на статии, материали, копирайтър, там имате шанс. Много е трудно. Защото всеки си мисли че може, но не всеки може.
Не отговарям на лични съобщения!

mihaelammh

Благодаря ви. Да, така е. Понякога оценката, която си даваме сами не отговаря на тази, която биха ни поставили другите.

Nom

@Модератор ти как виждаш този проблем с работата.
Хоби в една сфера, образование в друга, харесвам хобито си но е много трудно, амбициозен човек, уверен, знае чужд език, и ми се искаше да добавя повече опит към този кото имам свързан с образованието ми.
Просто исках да видя още едно мнение.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Здравейте, обикаля, обикаля и не си намерих адреса за срещата днес, опитах се да се свържа по телефона не успях. Имах силно предчувствие, но нямаше среща. Чувствам се ужасно, наистина ужасно. В четвъртък имам още една среща. Не искам да притеснявам никого само споделям. Съмнително е че за фирмата не открих нищо, а само обявята им.
Не отговарям на лични съобщения!

mirela

@Nom не спирай да търсиш, ще успееш, в чашката ти погледнах пак и те виждам около хора и нови запознанства. Успех ти желая ☺️

Tanitka

Здравейте,бих искала да попитам ще си намеря ли скоро подходяща работа?Благодаря,предварирелно

Nom

Цитат на: Tanitka - Април 03, 2019, 08:45:34 AM
Здравейте,бих искала да попитам ще си намеря ли скоро подходяща работа?Благодаря,предварирелно
Зависи какво разбираш под подходяща. До 3 месеца трябва вече да успееш. И аз търся подходяща и не намира м т а каква. До юни месец ми се струва, може би и юли че вече ще има ш предложение от което ще си доволна.
Не отговарям на лични съобщения!

Tanitka

Благодаря,ти Nom,дано да е по скоро,че се депресирам така.Пожелавам и ти да намериш желаната от теб работа

Nom

@Tanitka моето желано място е там където никога отново не мога да се върна. Там където съм загубила работа, но пак искам да съм там. Но не мога.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Не отговарям на лични съобщения!

Nom

@Elle това е моя тема, всичко което  ти хрумне пиши в нея, но аз не  мога да разбера  каква промяна още трябва ад  претърпя за да намеря работа, 14 години с прекъсване малко ли е. Преди една година останах без работа, а и трябваше да влизам в болница. Гледам с доверие на всяка една среща, и какво от това че ходя о 4-5 срещи на работа на седмица, никой  не  ми е предложил работа и договор. Администрация, образование, преводачески услуги желани области, за реализация но отчаях се вече. Разделила съм се отдавана и промяната вече настъпи, много пъти я усетих. След болницата започнах да търся на ново и така. Никой досега не ми е предложил нито работа, нито място нито договор. Над 30 съм, издържам се от хобито си, и незнам какво означава несериозно да се отнасям към себе си. Благодаря, но  времето си минава, а аз искам и дете.
Не отговарям на лични съобщения!

Еlora

Здравей, @Nom ! Сега видях темата ти, трябвало е тук да ти отговоря , ама като съм малко руса...Имах предвид под не сериозно, че си кандидатсвала или работила работа, която е под нивото ти, недоверие към работата в смисъл дали са коректни, често зад обявената длъжност се крият и допълнителни натоварвания без да бъдат заплатени и т.н.Мислила ли си да изкараш един летен сезон в Сл.бряг или около морето някъде? Ново място, нови хора и запознанства... С най-добри намерения съм, просто такива карти излязоха, към края на седмицата пак ще ти наредя.

Nom

По морето не, аз съм в голям град, в столица, толкова години търся, само интриги, заради който толкова пъти загубих работа, непрекъснато търся. 14 години нон  стоп по интервюта почти без прекъсвания, и колкото пъти намеря толкова пъти се появява някой който  да съсипе всичко и да съсипе всичко с интриги. Аз исках ако ми позволиш за една жена да те питам.
Не си направила нищо.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

@Elle Искам да те попитам нешо и ще те попитам за една жена.
Висока, с изрусена коса, не истинско русо, изрусена, тя е лекар, а я познавам от 14 години, сега е директор на лечебно заведение, аз лежах миналата година в същата болница.
Дали може да се каже дали чрез друг човек или по нейно решение най накрая ще се осъществи среща между мен и нея?
На друг не бих си доверила женското здраве ако ме разбираш.
Иначе аз работата всичко, което искаш можеш да ми го напишеш в тази тема.
Не отговарям на лични съобщения!

Еlora

@Nom ,имаш шанс да успееш, има някакво забавяне сега, изчакваш сякаш нещо,ще получиш нова информация,картата също предупреждава  да бъдеш бдителна, да не те въвлекат в интрига или да се прикрива или изопачава тая информация.