Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Какво означава да сънуваш сграда като замък?

Започната от Nom, Септември 22, 2021, 08:19:16 AM

« назад - напред »

Nom

Тази нощ сънувах сграда, но извън града като замък малко. Аз бях тръгнала в различна посока, дори не знаех за това място. Първо видях сграда в червено като туристически обект, в дясно сграда на няколко етажа в синьо. Вървяха все млади хора на там. Имаше път. Не знаех къде съм. Просто тръгнах след една група. Беше красиво. 

Какво може да означава този сън? 
Не отговарям на лични съобщения!

benji

Сградата която си сънувала е нова цел в живота, ще се променят нещата при теб. Ще си измениш жизнените позиции и целите. Очаквате нова работа или нова любов.

DarkSl

Цитат на: benji - Септември 23, 2021, 07:40:59 AMСградата която си сънувала е нова цел в живота, ще се променят нещата при теб. Ще си измениш жизнените позиции и целите. Очаквате нова работа или нова любов.
Според съновниците , зависи каква е сградата. Ако е нова , светла и просторна е на хубаво , съответно ако е  стара и занемарена , с празни стаи е на лошо. Просто споделям какво съм чел. Може и да греша ...