Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Сънувах дух

Започната от Galina2, Септември 25, 2021, 11:01:32 PM

« назад - напред »

Galina2

Синът ми сънувал: Сънувах, че със сестра ми сме вкъщи и изричахме странни думи. Едно от пердетата силно се разлюля, все едно влезе нещо вкъщи. След малко влезе поп, който бяхме повикали да изгони дух от къщата. Той каза нещо и се появи духа (който само аз виждах) на младо момиче със светла руса коса и белези по лицето. Опитах се да го хвана за гърлото с цел да го изплаша и да си тръгне, но не можех. Гледаше ме в очите. Хванах я за краката и в този момент влезе майка ми и ми се скара, че така не се прави.

Nom

Момичето в съня Ви не иска да направи на никого лошо. Тя е предишен обитател на дома Ви, не естрашна, тя пази дома си, не бива да я гоните. Не може нищо да Ви направи, със странните думи Вие сте я извикали. Тя не може да Ви навреди. Ще получиш и чужда помощ и съвет какво да правиш при срещата с нея, к духа на.момичето.
Не отговарям на лични съобщения!