Гледане на карти Ленорман (Old Lenormnd)!

Започната от Nom, декември 28, 2021, 08:57:53 pm

« назад - напред »

ЦитатИнтересува ме какво ме очаква в любовта тази година и също, дали скоро ще си намеря нова работа?
Благодаря предварително!  :)
Ще намериш това работа. Ще претърпиш раздяла повече от болезнена. Другата страна същи ще желае тази раздяла. Смята че е време. Ще имаш късмет и с търсенето на работа. Та ми ще растеш. Промяна до 3 месеца и в работата и в любовта. Работата ще бъде в непозната сфера за теб. 


Здравей,Nom,може ли да ми кажеш ще си намеря ли работа и дали ще заживеем заедно с приятеля ми?Благодаря предварително

Tanitta не искам да се повтарям. Ще имаш възможност за работа от дома. Надявам се скоро. За приятеля ти за съжаление прогнозата ми е че до 3 месеца няма да има събиране. Възможно е самият той да сложи край на отношенията Ви. Ще се опита да намери начин за стабилизиране. Няма друга ако това мислиш. Възрастна жена е пречката. Вероятно заради нея ще иска евентуално раздяла. Цитат на: Nom в януари 14, 2022, 04:34:47 pmЩе намериш това работа. Ще претърпиш раздяла повече от болезнена. Другата страна същи ще желае тази раздяла. Смята че е време. Ще имаш късмет и с търсенето на работа. Та ми ще растеш. Промяна до 3 месеца и в работата и в любовта. Работата ще бъде в непозната сфера за теб.


Можете ли да ме ориентирате коя ще бъде тази непозната сфера на работа.


ЦитатМожете ли да ме ориентирате коя ще бъде тази непозната сфера на работа.
Не мога, такива подробности няма как да знам. За съжаление. Може да е нещо подобно на това, с което сте се занимавали досега. 

Здравейте, ще пиша в моята тема. Дали някой може да ми каже нещо за работа при мен. Това с което се занимавам е в застой. И съм притеснена? Благодаря! 

Благодаря ти Nom,дано прогнозата ти е грешна,защото беше казала,че раздяла няма да има,а и се видяхме и разговаряхме .Надявам се всичко да е наред за в бъдеще

Искрено се надявам да сте заедно. Tanitta При често задаване на един и същи въпрос понякога има разлика в прогнозите ми. 

Благодаря ти ,Nom,дано всичко се нареди !Бъди здрава!

Ще успея ли да подобря здравословното ми състояние?
Знам, че не гадаете за здраве, но се надявам да ми отговорите.
Благодаря предварително!


ЦитатЩе успея ли да подобря здравословното ми състояние?
Знам, че не гадаете за здраве, но се надявам да ми отговорите.
Благодаря предварително!
На

Наистина няма как да помогна по темата здраве. Обърнете се към лекар. Мисля че имахте проблем с депресия. Добре е ако имате някакви оплаквания да посетите лекаря си. За здраве не мога да помогна. magsita15 

Ном , И. Се свърза с мен с молба да му помогна за един превод . Това ли е единствената причина да се свърже с мен ?


ЦитатИ. Се свърза с мен с молба да му помогна за един превод . Това ли е единствената причина да се свърже с мен ?
Не. Няма да иска никакъв превод. Това е предтекст и опит да се видите. И опит да поднови контакт с теб и да те накара да му простиш. Той няма да иска услугата превод. Иска да започнете отначало 

Ном, дали ще имам успехи с платформата, на която консултирам или ще се появи нова възможност за мен свързана с чуждестранни връзки и ще има нов професионален път за мен,как ме виждате? Мерси.