Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Сънувах чужденка

Започната от Yoanna_parvanova, Януари 14, 2022, 03:46:34 PM

« назад - напред »

Yoanna_parvanova

Сънувах, че някой не помоли да закарам, техни познати до друг град, след това се озовахме в някакво място на което трябва да си изкара някакви документи. Странното на тази жена беше, че има брада тип катинарче, тя ме помоли да и пъхна документ в джоба, сякаш говорихме с мимики а не с думи с нас имаше и един познат той ми обясняваше, че е ходил в Дубай и там най-хубавото нещо била тя и каза, че много я обича.

Nom


ЦитатСънувах, че някой не помоли да закарам, техни познати до друг град, след това се озовахме в някакво място на което трябва да си изкара някакви документи. Странното на тази жена беше, че има брада тип катинарче, тя ме помоли да и пъхна документ в джоба, сякаш говорихме с мимики а не с думи с нас имаше и един познат той ми обясняваше, че е ходил в Дубай и там най-хубавото нещо била тя и каза, че много я обича.
Ще посрещат гости от далече. Мисля че твои познати макар и отдалече ще ти помогнат със намиране и започване на работа

Предстои ти радост и благополучие. Постепенни успехи занапред. 
Не отговарям на лични съобщения!

Yoanna_parvanova