Гледане с Таро Уайт!

Започната от Nom, юни 09, 2022, 06:28:00 pm

« назад - напред »
Morena  можете ли да ми отговорите на въпроса!Ще се оправи ли любимият ми напълно след катастрофата и ще продължим ли живота си заедно с  него?


ЦитатMorena  можете ли да ми отговорите на въпроса!Ще се оправи ли любимият ми напълно след катастрофата и ще продължим ли живота си заедно с  него?
Утре ще видя аз. ЦитатMorena  можете ли да ми отговорите на въпроса!Ще се оправи ли любимият ми напълно след катастрофата и ще продължим ли живота си заедно с  него?
Вие сте по.детски наивна. Искате онези времена в който сте се развали на живота и сте били щастлива. Ще получи духовно изцеление , ще се възстанови,но трудно. Много трудно. Мисля че ще поддържате връзка. Мисля обаче че няма да е при Вас. Няма да продължите заедно. Ще се възстанови търпеливо. 


Мога ли да попитам с коя буква започва името на мъжа, с който ми предсказахте, че ще встъпя във връзка от 3 до 6 месеца? Възможно ли е да се предскаже такова нещо? Питам, защото има няколко кандидата и се чудя кой ли ще е. Благодаря предварително. Ако има още нещо, което може да се каже относно бъдещата връзка, ще се радвам, да ми го споделите.


ЦитатМога ли да попитам с коя буква започва името на мъжа, с който ми предсказахте, че ще встъпя във връзка от 3 до 6 месеца? Възможно ли е да се предскаже такова нещо? Питам, защото има няколко кандидата и се чудя кой ли ще е. Благодаря предварително. Ако има още нещо, което може да се каже относно бъдещата връзка, ще се радвам, да ми го споделите.
Не е възможно разбира се. Аз съм Ви казала всичко. Времето ще покаже наистина. Аз съм Ви дала предположение само. 

Цитат на: Nom в юни 23, 2022, 01:05:31 amВие сте по.детски наивна. Искате онези времена в който сте се развали на живота и сте били щастлива. Ще получи духовно изцеление , ще се възстанови,но трудно. Много трудно. Мисля че ще поддържате връзка. Мисля обаче че няма да е при Вас. Няма да продължите заедно. Ще се възстанови търпеливо.


Благодаря Nom!Дай Боже да се оправи!


ЦитатВиждам, че си се отчаяла.
Много откази. Да нормално е предвид липсата на работа трайно. Тази седмица два отказа. Два проекта. Провален проект с договор. Запитвания ,но нищо особено. Без шанс за постоянна работа. 

Който иска били могъл без Morena да ми даде прогноза за работата? Благодаря!

Ще се опитам днес да ти тегля.

Довечера.


Може ли на мен да ми теглиш карти какво ме очаква в близко бъдеще?


ЦитатЩе се опитам днес да ти тегля.

Довечера.


Може ли на мен да ми теглиш карти какво ме очаква в близко бъдеще?
Ти недей,нека не разчитат само на мен и теб. Мисля има и други който могат да помагат. Ще видя но съм обидена - всички това, това и това, ама не съм видяла някой освен теб да иска да помоггне, освен KIARA. Поради това което написах по рано както и поста на Morena ,вчера.вероятнопнямардапВи отговарям..

На мен никой освен нея не ми дава прогноза за работа,любов и тн. 

Morena концентрирай и се в търсенето на нова работа. Вероятно ще имаш и промяна в.любовен план най неочаквано. Предстои ти да вървиш напред. Нещо ново е на път. Според мен работа за теб.нова.те очаква. Трябва ти почивка. Всичко ще бъде наред. 

Не ми хареса обаче че.ивядх евентуално майчинство на бъдеще. Бременност и майчинство,ще си изненадана нари. Може малко неприятно. Оздравяване на член от семейството. Вероятно постепенно стабилизиране. 
Morena

Здравейте,ще помоля някой  да погледне дали ще започна  скоро работа  там където подадох документи?  ще ми помогне ли да си намеря работа?Благодаря ви от сърце!