Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане с Таро Уайт!

Започната от Nom, Юни 09, 2022, 03:28:00 PM

« назад - напред »

Nom

Цитат на: bubetooo - Декември 08, 2022, 05:13:35 PMЗдравей. Може ли да погледнеш какво ме очаква в любовта? Благодаря!
Нещо си блокирала и сечувстваш безнадеждно. Въможно е да се скараш с някого който е бил преди с теб и те е измамил. Измама в любовен план, заблуда. Очаквате отхвърляне и отчуждение, ти самата ще се отчуждиш от хора, който искат да те спечелят, отчуждение, заради разочарования. Има власетн човек, силен, перфекционист който те е разочаровал. И като цяло в любовта разочарования. 


Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Цитат на: Nom - Декември 08, 2022, 02:05:45 PMА аз може ли да попитам какво да очаквам за период от 3 месеца. Благодаря?
Въпросът си ми остава. Или.да не се хаби да питам? Благодаря. 
Не отговарям на лични съобщения!

magsita15

Може ли прогноза за 3 месеца в личен план? Благодаря.

Ines Said

Здравей Ном ще се появят ли нови приятели в живота ми ? С много хора се разделих пред годините , с някой се отдалечихме заради различни интереси , други ме предадоха .. иска ми се поне Едно добро приятелство да завържа :(

Nom

@Ines Said при.мен е същото. Аз нямам нито приятели нито колеги. Разделих се доста хора заради липсата на работа или просто така. Приятелство ще имаш и ако погледнеш по оптимистично ще разбереш че те първа ти предстои да срещнеш нови хора. Стреми се към нови запознанства и рано или късно новите приятели ще се появят. Аз също нямам приятели. 
 
Не отговарям на лични съобщения!

ЦВЕТЕ

Здравей Ном. Може ли да погледнеш скоро дали ще намеря подходяша работа за мен?Благодаря ти

Nom

Цитат на: ЦВЕТЕ - Декември 10, 2022, 07:54:50 PMМоже ли да погледнеш скоро дали ще намеря подходяша работа за мен?Благодаря ти
За съжаление аз съм без работа също, болезнена тема заради  която вече не давам прогнози. Съжалявам ,но вече не давам прогнози за работа. 
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

@ЦВЕТЕ твоят въпрос и аз си го задавам.  
Не отговарям на лични съобщения!

mariasimovalazarova

Здравей Ном може ли на картите да видиш един голям международен журналист изпратих му покана за интервю, дали ще приеме за моя канал. Благодаря за отговора.

Nom

След дълги размисли мисля че.ще се съгласи. Мисля че ще ти отговори,но късно и ще иска кратко интервю. Подготви се добре. Според мен ще се съгласи. @mariasimovalazarova 
Не отговарям на лични съобщения!

mariasimovalazarova

Цитат на: Nom - Декември 11, 2022, 08:26:01 AMСлед дълги размисли мисля че.ще се съгласи. Мисля че ще ти отговори,но късно и ще иска кратко интервю. Подготви се добре. Според мен ще се съгласи. @mariasimovalazarova
Благодаря за отговора Ном!

dimitrova17a

Обидих жестоко Н. , той ще ме потърси ли отново, дали ще ми пише, и дали отново аз да предприема крачката за сдобряване към него?

Nom

Цитат на: dimitrova17a - Декември 11, 2022, 05:51:59 PMОбидих жестоко Н. , той ще ме потърси ли отново, дали ще ми пише, и дали отново аз да предприема крачката за сдобряване към него?
Мисли преди да действаш. Това е поговорката. Ще направите грешка и е добре за сега малко да оставите нещата. Отговор на секундата не чакайте от него. Ще му трябва време. Възможно е напред във времето да иска изясняване. Но е рано. 
Не отговарям на лични съобщения!

Ines Said

Цитат на: Nom - Декември 10, 2022, 09:41:08 AM@Ines Said при.мен е същото. Аз нямам нито приятели нито колеги. Разделих се доста хора заради липсата на работа или просто така. Приятелство ще имаш и ако погледнеш по оптимистично ще разбереш че те първа ти предстои да срещнеш нови хора. Стреми се към нови запознанства и рано или късно новите приятели ще се появят. Аз също нямам приятели.
 Благодаря Ном надявам се и при теб да се подобри ситуацията 🙏

alvena

Добър ден!Може ли и аз да попитам нещо?Очертава ли се в новата година сериозна връзка с цел съжителство?Ако е да,какъв мъж ще е това ,от моя ли град,нещо за него ако се вижда по което да го позная.Благодаря много и лек ден!