Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане с Таро Уайт!

Започната от Nom, Юни 09, 2022, 03:28:00 PM

« назад - напред »

violetblue


Nom

Цитат на: violetblue - Януари 27, 2023, 11:10:26 AMКакво ме очаква в любовен план в близките 2 седмици?
По скоро подновяване на стари отношения и то не от теб. Отсрещната страна ще се завърне,но ти ще трябва да се бориш с манипулации на този човек,но той ще ти покаже и твоите манипулативен действия. Някой е прибягвал до лъжа и двама са които също са ще излезе на яве. 


Не отговарям на лични съобщения!

Sdt

Ще се видим ли с М.през февруари ще ми звънне ли

Nom

Цитат на: Sdt - Януари 28, 2023, 10:23:13 PMЩе се видим ли с М.през февруари ще ми звънне ли
Мисля че няма желание. Прави го умишлено. Мисля че няма да Ви потърси и този месец. Усещането ми е че има някакви пречки да Ви потърси и не иска. 
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Цитат на: Sdt - Януари 28, 2023, 10:23:13 PMЩе се видим ли с М.през февруари ще ми звънне ли
Имам усещането че има друг и умишлено не иска да се видите. Свята за редно вие да не знаете. Прави го нарочно и нарочно избягва да ви търси. Иска да не ви нарани като разберете причината да ви отбягва. 
Не отговарям на лични съобщения!

Littlediamond1

@Nom ,здравейте.
Той се върне ли в Бг тази година и ще се видим ли?
Благодаря.

Nom

Няма да е за постоянно. 
Той няма желание за постоянно да бъде в България. Ще има прибиране. Няма как да кажа кога. И колко пъти. Ще се видите,но за кратко един,два пъти. 

@Littlediamond1 
Не отговарям на лични съобщения!

violetblue

Цитат на: Nom - Януари 27, 2023, 06:02:25 PMПо скоро подновяване на стари отношения и то не от теб. Отсрещната страна ще се завърне,но ти ще трябва да се бориш с манипулации на този човек,но той ще ти покаже и твоите манипулативен действия. Някой е прибягвал до лъжа и двама са които също са ще излезе на яве.




Благодаря, Nom, нямаш представа колко точно го описваш.

ninacherven

Добър вечер може ли да погледнете какво ме очаква в любовен план следващите две седмици? Благодаря предварително!

Nom

Цитат на: ninacherven - Януари 29, 2023, 09:48:00 PMДобър вечер може ли да погледнете какво ме очаква в любовен план следващите две седмици? Благодаря предварително!
Разочарование, ще останете в сянка за хората от противоположнит пол. Ще бъдете неразбрани. Дори не потърсени. Промяна вочаква но първо трябва да разберете другите. Контор върху емоции и чувства и правилно разбиране на другите , а това е пътят към ново  запознанство. Без промяна в любовта идващите две седмици, ще те сама и разочарована. 
Не отговарям на лични съобщения!

ninacherven

Цитат на: Nom - Януари 30, 2023, 09:16:01 AMРазочарование, ще останете в сянка за хората от противоположнит пол. Ще бъдете неразбрани. Дори не потърсени. Промяна вочаква но първо трябва да разберете другите. Контор върху емоции и чувства и правилно разбиране на другите , а това е пътят към ново  запознанство. Без промяна в любовта идващите две седмици, ще те сама и разочарована.
Благодаря

Ines Said

Здравей Ном
Да прекратя ли отношенията си с К. ? Имам чувството че откровено ми се подиграва ..

Nom

Цитат на: Ines Said - Февруари 03, 2023, 10:00:50 AMДа прекратя ли отношенията си с К. ? Имам чувството че откровено ми се подиграва ..
Ще е гершка поради твоят и неговият силно емоционален характер да прекратите отношения. Бъди честнас него заради това което смяташ за подигравка, ще те изслуша. Не се отказавй това е моментно. Ще сгрешиш обаче. 
Не отговарям на лични съобщения!

Ines Said

Цитат на: Nom - Февруари 03, 2023, 10:10:51 AMЩе е гершка поради твоят и неговият силно емоционален характер да прекратите отношения. Бъди честнас него заради това което смяташ за подигравка, ще те изслуша. Не се отказавй това е моментно. Ще сгрешиш обаче.

благодаря Ном а виждаш ли да се състои заплануваната среща ?

Nom

Именно на срещата ще се изясните дали той се разиграва или не. Изслушай го. Няма да се провали срещата. Изслушай го и ще разбереш че.не ти се подиграва. 

@Ines Said 
Не отговарям на лични съобщения!