Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Някой може ли да погледне

Започната от ToIvo, Юли 17, 2022, 10:12:32 AM

« назад - напред »

ToIvo

^напълно правилно, съни. Например много българи ходят в Испания и им допада там, но аз тази страна така и не мога да я възприема и да ме привлече дори малко. Вече се консултирах с астролози за релокация и те реално ми казаха градове, които винаги съм харесвал. ;)

АДЕЛЛА

Насочи вниманието си към програмист, ще успееш.

Странен

Цитат на: АДЕЛЛА - Септември 18, 2022, 03:23:32 PMНАСОЧИ ВНИМАНИЕТО СИ КЪМ ПРОГРАМИСТ ЩЕ УСПЕЕШ
Не пишете с главни букви  моля!Спазвайте граматическите правила за писане.
Психолог, коуч, трансперсонален психолог

ToIvo

В крайна сметка след много лутане и търсене Nom излезе най-права от темата с Таро Уайт!

Осъзнах, че трябва да се занимавам с изкуства, както показаха и нейните карти още през 2022-ра година! ;)

Програмирането и други такива професии твърдо не са за мен.

Бъди блаословена, Ном и всичко, което желаеш да ти се сбъдне! :)

Мкери

В работата очертават ли се някакви промени в близките месеци? Имам ли шанс за нова работа?

bebeshok

Бих искала да попитам дали ще си запазя работата

Nom

Ако.може и аз да попитам как ще се развие творческата сфера при мен, както и имам ли.шанс за постоянна работа,договор? Намирам се в доста труден момент! Благодаря. 
Не отговарям на лични съобщения!

ToIvo

Напълно вярно е, но човек предполага, а Бог разполага.
Какво имам предвид - мноооого желаех да посетя Германия, Гърция и Румъния. Е отидох като турист, в Германия даже 2 пъти. Нито една от тях не ми хареса и едва ли бих се върнал някога там дори като турист.
Освен това пътувайки до Букурещ минавах през Русе - очаквах да го харесам, но не е моят тип град като енергия. И в Букурещ и в Русе се чувствах супер зле, чак глава ме болеше. Ето затова не разбирам как някой отива да работи или се записва да учи в чужбина или в друг град в България, който е виждал само на картинка? Повече никога няма да отида да живея в град или държава, където не съм бил като турист поне веднъж да я видя дали ще ми хареса. Добре, че не се подведох да кандидатствам за работа в Германия, Гърция или Румъния!

Затова пък като бях в Търновска Област се усетих някак по-жив и по-ведър. От това пътуване се върнах с любов към Великотърновска област. Минах през Павликени, Горна Оряховица и накои други гари в тази област. Ами енергията е прекрасна. Бил съм в Арбанаси и Елена и там енергията също е хубава. А очакванията ми бяха да ми харесат Русе, Букурещ и да НЕ ми хареса Горна Оряховица, защото тя на снимки не блести с нищо. Та, по картинка толкова! НИкога не знаеш как ще се чувстваш в даден град ако не отидеш там!

Само за това с релокацията не съм много съгласен. За Букурещ пишеше, че трябва да се чувствам добре там, но уви изобщо не е така. Не бих стъпил отново нито в Русе, нито изобщо в Румъния. :P И в двата при влизане направо ми прилошава, а имах супер добрите очаквания. А дори сега като съм си в София ако ми е зле само си мисля за Павликени и Горна Оряховица и веднага ми става хубаво и леко на душата, определено са моите места! :)

Затова искам да попитам - има ли шанс някога, поне като пенсионер да имам имот във Велико ТЪрново или някъде в региона - Павликени, Лясковец, Горна Оряховица, Елена?
Цитат на: съни - Септември 07, 2022, 11:30:03 AMКогато говорим за емигриране в друга страна, не е много удачно да съдим по хората около нас кой къде е успял, на кой къде му е било трудно. Тук буквално можеш да разбием и клишето, че "камъкът си тежи на мястото". Не винаги страната в която сме родени и израстнали може да ни даде най - доброто като възможности, приятелства, щастие, късмет и прочие. И не вингаи една страна в която е успял наш познат, приятел или близък ще е успешна и за нас самите. Когато говорим за емиграция с цел по - добри възможности и реализация, аз лично бих препоръчала да си направите релокация. Чудесен начин, който ви дава подходящите за вас градове по света в които ще намерите това което търсите.

Nom

@Tolvo времето ще покаже. Ти не живееш в настоящето,  а витаеш из облаците. Когато дойде време ще разбереш къде ще ми прекараш старините си.  Но нямам да е в тези градове. И.аз искам да е 2015 и да.запазя първата си работа. Но няма такива екстри. 
Не отговарям на лични съобщения!