Промяна новините на форума:

Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Какво ми предстои до 3 месеца

Започната от Krassy06, Януари 02, 2023, 11:25:21 AM

« назад - напред »

Nom

Какво мога да очаквам в следващите 3 месеца в аспект работа и аспект любов? Надявам се въпросът ми да е конкретен. 
Не отговарям на лични съобщения!

magsita15

Ще си намеря ли работа? Ще срещна ли подходящ човек за сериозна връзка? Тези два въпроса често ме измъчват. Много ще съм Ви благодарна ако ми отговорите. Приятен ден!

Bella

Здравейте, искам да попитам за мислите и  бъдещи действия в личен план на Р. Спрямо мен? Какво мисли за мен и какво мога да очаквам от него?

enetra

Цитат на: Morail - Юли 08, 2023, 06:53:41 AMВ какъв аспект питате?

В личен аспект, касаещи отношенията с мъж с буква К ще има ли развитие в положителен план? Благодаря

Т. Атанасов

Искам да попитам какво ми предстои в следващите три месеца?

Desislava93

Ще срещна ли скоро любовта?

magsita15

Цитат на: magsita15 - Юли 08, 2023, 09:31:20 AMЩе си намеря ли работа? Ще срещна ли подходящ човек за сериозна връзка? Тези два въпроса често ме измъчват. Много ще съм Ви благодарна ако ми отговорите. Приятен ден!
Бихте ли ми отговорили? Благодаря.

Т. Атанасов

Искам  да попитам какво ми предстои в следващите три месеца?

mnooqsno

Здравейте , следващия месец се очертава , много тежък  . Предстоят ми годишни изпити в работата , а и като цяло ще е психически напрегнато . Моля кажете какво ме очаква в бъдещите месеци .

Sidoniq

Здравейте! Бихте ли ми казали как ще се развият отношенията ми с Н. М. до края на годината? Благодаря Ви предварително 😊

Yo

Здравейте,ще се възобновят ли отношенията ни с Й (06.01.1990)?