Промяна новините на форума:Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Ще срещна ли скоро любовта?

Започната от Desinkata2017, Януари 08, 2023, 08:57:33 AM

« назад - напред »

Странен

Цитат на: [email protected] - Август 03, 2023, 10:51:43 PMЗдравей можеш ли да ми кажеш какво става с любовта във живота ми проблемите все още продължават и пак само караници всеки път
Обясните моля що за проблеми има при вас. Раскажете малко по-подробно за вашите отношения с противоположния пол. За какво се карате?
Психолог, коуч, трансперсонален психолог

[email protected]

Ами те са от доста време насам нервни се за най малкото да било и вече незнам в каква посока да поема след 7гоодини със нея дали има вариант за нещо ново вече. Понеже ми се струва че няма смисъл да се боря за нея опитах много пъти но. Без резултат странични хора като и говорят тя се вслушва и става още по зле

Slunchev

Здравей Ном, преди доста време бях писал тук и бях питал за едно момиче- минаха много години от тогава, там нищо няма и няма и да има.Точка. Имам два въпроса към теб, стига да ти е удобно и когато имаш време. Чувствам се все по-сам и тъжен - работата си е работа, но нямам семейство. Ще се появи ли момиче и за мен, ще се запозная ли с момиче и ще имам ли с нея стабилно семейство, за каквото винаги съм мечтал?Как би изглеждала тя, виждаш ли я като образ и евентуално на какво събитие ще я срещна?
Другият въпрос не е толко важен - занимавам се с музика като хоби и направих още една авторска песен, подадох я към един фестивал , където са нагласени нещата и естествено не я допуснаха.Виждаш ли тия песни досега да излязат някъде и къде? Пак казвам това не е в никакъв случай толкова важен въпрос - каквото стане, примирил съм се.
Искам също да те попитам оправи ли нещата при теб, имаше проблеми тогава?Срещна ли човек за семейство?

Nom

@Slunchev радвам се,че си тук. 
Ще.ти отговоря за сега само на последните въпроси свързани с мен. За съжаление никой не се е появил в живота ми. Проблеми имам доста и към момента от здравословни до финансови. При мен всичко си е същото. 
Не отговарям на лични съобщения!

Real_boy

Здравейте искам да попитам дали ще се сдобря с Маргарита Филипова,тъй като снощи много лошо се скарахме?

enetra

Здравейте, искам да попитам очертава ли се нещо скоро в любовен план?

Anushka

Здравейте, другата година предстои ли ми нова любов?

mnegrevska

Ичаме ли шанс да си оправим отношенията и да се съберем най-накрая с човека, за когото сърцето ми от толкова време копнея? Благодаря!

Al

Може ли и аз да попитам какво ми предстои в близките 3месеца в любовен план :)

Nom

Цитат на: Al - Ноември 25, 2023, 07:57:57 PMМоже ли и аз да попитам какво ми предстои в близките 3месеца в любовен план :)
Любовта: страст и чистота. Това показва настъпването на нова любовна връзка. Любов и романтика с малко по възрастна дама от вас, но тя ще Ви помогне да преодолеете много от проблемите си. Вие тъгувате за това, че нямате любов до сбе си,  но Ви предстои изненадващо запознанство. Ще се случи запознанство в ситуация ,когато самият Вие станете обект на критика, някой ще Ви защити и помогне да се измъкнете от нередвидена ситуация. 
Не отговарям на лични съобщения!

Samoten

Здравей Ном, надявам се да си добре
Имам две въпросчета - едното е дали ще си намеря сродна душа за семейство и другото е дали песента ми ще участва в пирин фолк

Nom

Цитат на: Samoten - Декември 23, 2023, 01:23:15 AMЗдравей Ном, надявам се да си добре
Имам две въпросчета - едното е дали ще си намеря сродна душа за семейство и другото е дали песента ми ще участва в пирин фолк
Не мога да кажа и по двата въпроса.  За мен няма да кажа нищо, имаш вътрешни блокажи и пречки. Постоянната мисъл за любовта създава блокажи, блокораш и по този начин сам не си позволяваш да се влюбиш отново. Фикс идея и самоцел. Любовта е там където най малко я очакваш. Ще имаш тръпка , но вместо да гониш остави да ти покажат, че те искат.  За песента не мога да дам прогноза. 
Не отговарям на лични съобщения!

Samoten

Пожелавам ти здраве Ном, и хубави празници! Благодаря ти за отговора!

svd

@Nom, дълго не бях влизала в този форум,  радвам се, че си тук. Би ли ми отговорила, какво да очаквам в любовен план следващата година? Благодаря ти!

Nom

Цитат на: svd - Декември 23, 2023, 07:34:22 PMдълго не бях влизала в този форум,  радвам се, че си тук. Би ли ми отговорила, какво да очаквам в любовен план следващата година? Благодаря ти!
В любовта много истини ще узнаеш, но и ще се отървеш от стари обожатели, прекъсване на стари връзки. Вома година, нова любов, предстои ти баланс в чувствата, романтика, взаимност. Раздяла с партньор ако досега си имала такъв. Някаква грешка ще ти покаже,че той не е за теб и не те интересува. Някой ще те подкреи в труден момент за теб, но точно в него ще откриеш новата любов. 
Не отговарям на лични съобщения!