Промяна новините на форума:Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Изчисляване на прогресивна Луна

Започната от mariasimovalazarova, Февруари 10, 2023, 06:38:27 PM

« назад - напред »

mira93365

Може ли изчисление? 02.10.1993 10:00ч Бургас

mariasimovalazarova

Цитат на: mira93365 - Ноември 16, 2023, 12:07:20 AMМоже ли изчисление? 02.10.1993 10:00ч Бургас
9 април - Прогресивна Луна в Телец[/color] - Материални постижения: Този период може да доведе до нарастване на материалните постижения и финансова стабилност. Възможно е да се появят възможности за печалби или повишение на дохода. Сензуалност и наслада: Прогресивната Луна в Телец подсилва сетивността и насладата към физическите удоволствия. Това може да доведе до повишено сексуално възбуждане, наслада от храната и по-голямо наслаждение от физическите усещания. Строителство и стабилност: Този период е подходящ за започване на строителство и изграждане на основи за бъдещи постижения (например, построяване на къща, блок). Телецът е свързан със земята и стабилността, затова може да се почувствате по-основателни и насочени към постигане на дългосрочни цели.Спокойствие и удовлетворение: Присъствието на прогресивната Луна в Телец може да ви донесе усещане за спокойствие и удовлетворение. Това може да бъде време, когато се наслаждавате на комфорта и стабилността в живота си.
9 април Прогресивна Луна в 7-ми дом - Прогресивната Луна в седмия дом може да помогне за подобряване на вече съществуващите връзки, като насърчава по-добро разбирателство, хармония и взаимност. Изграждане на сътрудничество: Може да се насърчи сътрудничеството в различни области на живота, като бизнес, професионални отношения или лични проекти, което може да доведе до успешни партньорства и постижения. Изследване на нови култури и идеи: Прогресивната Луна в седмия дом може да ви подтикне да се отворите към нови култури, идеи и възгледи. Това може да доведе до интересни пътувания, обучение или взаимодействия с хора от различни култури. Развитие на социалните умения: Тази позиция на Луната може да ви помогне да развиете по-добри социални умения и да се освободите от съмненията и неувереността си във взаимодействието с другите.
9 април Прогресивна Луна в 7-ми дом опозиция натален Плутон в 1-ви дом -Интензивни отношения: Вашите отношения с партньора или близките хора могат да бъдат преобърнати и подложени на интензивна промяна. Може да се изправите пред силни емоции, страсти и вътрешни конфликти. Вашите връзки могат да бъдат поставени на изпитание и да се нуждаят от преразглеждане и трансформация. Властни битки: Може да се сблъскате със ситуации, в които трябва да се изправите срещу властни фигури или да се борите за своите права и автономия. Тези конфликти могат да имат значителни последици за вас и вашите отношения.Трансформация и преобразуване: Тази конфигурация може да даде възможност за личен и емоционален растеж чрез силна трансформация. Може да се постави акцент върху преодоляване на стари негативни модели или привързаности и да се стремите към по-силна самоидентификация и саморазвитие. Интимност и сексуалност: Отношенията ви могат да се фокусират върху интимността и сексуалността. Може да има силен привлекателен магнетизъм или привлекателност, но също и потенциални проблеми и сблъсъци около тези теми. 


5 ноември Прогресивна Луна в Телец - Материални постижения: Този период може да доведе до нарастване на материалните постижения и финансова стабилност. Възможно е да се появят възможности за печалби или повишение на дохода. Сензуалност и наслада: Прогресивната Луна в Телец подсилва сетивността и насладата към физическите удоволствия. Това може да доведе до повишено сексуално възбуждане, наслада от храната и по-голямо наслаждение от физическите усещания. Строителство и стабилност: Този период е подходящ за започване на строителство и изграждане на основи за бъдещи постижения (например, построяване на къща, блок). Телецът е свързан със земята и стабилността, затова може да се почувствате по-основателни и насочени към постигане на дългосрочни цели.Спокойствие и удовлетворение: Присъствието на прогресивната Луна в Телец може да ви донесе усещане за спокойствие и удовлетворение. Това може да бъде време, когато се наслаждавате на комфорта и стабилността в живота си.
 5 ноември - Прогресивна Луна в 7-ми дом - Нови връзки и партньорства: Може да се появят нови възможности за установяване на близки и важни връзки с други хора. Това може да бъдат романтични партньорства, делови партньорства или дори материални връзки. Усъвършенстване на съществуващи връзки: Прогресивната Луна в седмия дом може да помогне за подобряване на вече съществуващите връзки, като насърчава по-добро разбирателство, хармония и взаимност. Изграждане на сътрудничество: Може да се насърчи сътрудничеството в различни области на живота, като бизнес, професионални отношения или лични проекти, което може да доведе до успешни партньорства и постижения. Изследване на нови култури и идеи: Прогресивната Луна в седмия дом може да ви подтикне да се отворите към нови култури, идеи и възгледи. Това може да доведе до интересни пътувания, обучение или взаимодействия с хора от различни култури. Развитие на социалните умения: Тази позиция на Луната може да ви помогне да развиете по-добри социални умения и да се освободите от съмненията и неувереността си във взаимодействието с другите.
Прогресивната Луна няма аспекти с други планети
Вижте от 9 април до 5 ноември и след 5 ноември дали са се случили някои от горните събития във Вашия живот.
mariasimovalazarova

Цитат на: VanioBoy - Ноември 15, 2023, 10:49:57 AMНищо от това не се е случвало от години наред. Отдавна търся отговор защо всичко е в застой, но така и не съм получил отговор.
Те аспектите може да показват, че всичко да е наред, но ако човек не положи усилия няма да стане. Пример, аспектите показват, че е подходящо време за кандидатстване за работа, но ти ако стоиш и чакаш някой да дойде и да ти каже ела на работа е няма да стане. Трябва да се положи труд. Всичко зависи от човека.

mnegrevska

Може ли изчисление и за мен?
03.08.1991 г., 06:40 ч., София
Благодаря! ♡

mariasimovalazarova

Цитат на: mnegrevska - Ноември 16, 2023, 10:40:50 PMМоже ли изчисление и за мен?
03.08.1991 г., 06:40 ч., София
Благодаря! ♡
6 август - Прогресивна Луна в Рак - Семейни връзки и емоционална подкрепа: Прогресивната Луна в Рак ще подчертае значимостта на семейството и домашните връзки. Ще се насочите към подобряване на връзките си с близките си, като проявите повече емоционална подкрепа и съпричастност. Възможно е да се осъзнае необходимостта от създаване на хармония и стабилност в домашната обстановка. Емоционална насоченост в работата: Прогресивната Луна в Рак може да ви насърчи да обърнете повече внимание на емоционалната си страна и взаимоотношенията с колегите и сътрудниците в работата. Ще се отличавате с по-голяма емпатия и състрадание, което може да ви помогне да създадете по-приятна и сътрудническа работна среда. Подобрение на комуникацията: Прогресивната Луна в Рак може да ви помогне да подобрите комуникацията си както в семейството, така и на работното място. Ще се насочите към изразяване на своите емоции и нужди по-открито, което може да доведе до по-добро разбиране и взаимодействие с другите. Защита и грижа за близките: Прогресивната Луна в Рак ще ви накара да се грижите повече за близките си и да ги защитавате. Може да се появят възможности за подкрепа на семейния или работния фронт, като се посветите на решаване на проблеми и създаване на стабилност.
6 август - Прогресивна Луна в 11-ти дом - Нови възможности за сътрудничество и създаване на връзки с колеги и партньори. Възможност за изграждане на широк кръг от професионални контакти и мрежи, които могат да помогнат за напредъка в кариерата. Усъвършенстване на комуникационните умения и способността за ефективно представяне на идеи и проекти. Развитие на лидерски качества и възможност за поемане на по-голяма отговорност и ръководна роля.Подобрени отношения с близките и възможност за построяване на по-твърди връзки с членовете на семейството.  Възможност за създаване на нови приятелства и социални контакти, които могат да обогатят семейния живот. Подкрепа и съпричастност от страна на близките ви в реализирането на вашите цели и амбиции. Възможност за съвместни проекти и дейности, които ще затвърдят връзките и създадат приятни спомени.
Прогресивната Луна не прави аспекти с други планети.

7 декември - Прогресивна Луна в Рак: Възможност за по-голяма емоционална свързаност с колегите и сътрудниците. Може да се развият по-близки и доверчиви взаимоотношения, което може да подобри работната атмосфера и ефективността на екипа. Повишена чувствителност и внимание към емоциите и нуждите на другите. Това може да ви помогне да се поставите на тяхно място и да изградите по-добро разбиране и сътрудничество. Възможност за изява на творчески и изразителни способности в работата. Луната в Рак подхранва въображението и интуицията, което може да ви помогне да намерите нови и иновативни начини за решаване на задачи и предизвикателства. Подобрени комуникационни умения и способности за справяне със стрес. Луната в Рак поддържа усещането за сигурност и уют, което може да ви помогне да се справите със стресови ситуации и конфликти по-леко и по-ефективно.
7 декември - Прогресивна Луна в 11-ти дом - Очаквайте нови възможности и професионални възходи. Прогресивната Луна в 11-тия дом може да ви донесе вълнуващи предложения за напредък в кариерата, повишения във вашата текуща работна позиция или възможности за ново работно място. Може да се появят нови колеги или партньори, които ще ви помогнат да прогресирате и да постигнете вашите цели. Тези взаимодействия ще бъдат полезни и вдъхновяващи. През този период може да се сблъскате с предизвикателства и трудности, но те ще ви помогнат да развиете своите умения и да израстнете професионално. Прогресивната Луна в 11-тия дом може да доведе до разширяване на семейството чрез раждане на дете, приемане на нов член или други форми на семейно разширение. Ще имате възможност да подобрите и заздравите връзките си с близките ви. Може да се появят нови вълнуващи събития, които ще създадат специални и запомнящи се моменти със семейството. Възможно е да се появят нови проекти и идеи, които ще ви включат в сътрудничество със семейството. Това може да създаде по-тясно сътрудничество и взаимно разбиране.
7 декември Прогресивна Луна в 11-ти дом опозиция натален Северен възел в 5-ти дом - Прогресивната Луна в 11-ти дом, опозиция на наталния Северен възел в 5-ти дом, носи със себе си промени и динамика във вашия професионален живот. Вие може да  очаквате да се включите в нови проекти и да имате възможност за разширяване на вашите възможности и влияние в работната среда. Вашите умения и таланти ще бъдат поставени на преден план, и може да получите признание и похвали за вашата работа. Възможно е да се появят нови възможности за насочване на вашата кариера и професионално развитие. Важно е да бъдете готови да се адаптирате към промените и да се откроите на възможности, които се появят пред вас. Опозицията между прогресивната Луна в 11-ти дом и наталния Северен възел в 5-ти дом може да доведе до известно напрежение или динамика във връзките ви със семейството. Възможно е да се сблъскате с предизвикателства или конфликти, които изискват внимание и разрешаване. Въпреки това, тази опозиция може също така да доведе до вълнуващи и стимулиращи моменти във връзката ви със семейството, като създаване на нови специални споделени интереси или изживяване на приятни събития заедно. Важно е да поддържате отворена комуникация и да се стремите към разбирателство, за да се справите с предизвикателствата и да укрепите връзките си.
7 декември Прогресивна Луна в 11-ти дом тригон натален Плутон в 3-ти дом - Ще се появят възможности за професионално развитие и напредък. Можете да очаквате изцяло нови проекти или вълнуващи предизвикателства, които ще ви помогнат да разширите вашите умения и покажете своя потенциал.Възможно е да привлечете вниманието на влиятелни хора или да се включите в сътрудничество със значими организации. Това може да ви даде възможност да се изявите и да постигнете високи постижения във вашата професионална област.Може да се появят ситуации, които изискват преодоляване на пречки и промени във вашия работен процес. Важно е да запазите гъвкавост и да се адаптирате към новите условия. Разрешаване на някакви семейни емоционални въпроси в семейството. Възможно е да се появят конфликти в семейството, където трябва да се разрешат мирно и спокойно.


mariasimovalazarova

Цитат на: mariasimovalazarova - Ноември 17, 2023, 12:28:09 AM6 август - Прогресивна Луна в Рак - Семейни връзки и емоционална подкрепа: Прогресивната Луна в Рак ще подчертае значимостта на семейството и домашните връзки. Ще се насочите към подобряване на връзките си с близките си, като проявите повече емоционална подкрепа и съпричастност. Възможно е да се осъзнае необходимостта от създаване на хармония и стабилност в домашната обстановка. Емоционална насоченост в работата: Прогресивната Луна в Рак може да ви насърчи да обърнете повече внимание на емоционалната си страна и взаимоотношенията с колегите и сътрудниците в работата. Ще се отличавате с по-голяма емпатия и състрадание, което може да ви помогне да създадете по-приятна и сътрудническа работна среда. Подобрение на комуникацията: Прогресивната Луна в Рак може да ви помогне да подобрите комуникацията си както в семейството, така и на работното място. Ще се насочите към изразяване на своите емоции и нужди по-открито, което може да доведе до по-добро разбиране и взаимодействие с другите. Защита и грижа за близките: Прогресивната Луна в Рак ще ви накара да се грижите повече за близките си и да ги защитавате. Може да се появят възможности за подкрепа на семейния или работния фронт, като се посветите на решаване на проблеми и създаване на стабилност.
6 август - Прогресивна Луна в 11-ти дом - Нови възможности за сътрудничество и създаване на връзки с колеги и партньори. Възможност за изграждане на широк кръг от професионални контакти и мрежи, които могат да помогнат за напредъка в кариерата. Усъвършенстване на комуникационните умения и способността за ефективно представяне на идеи и проекти. Развитие на лидерски качества и възможност за поемане на по-голяма отговорност и ръководна роля.Подобрени отношения с близките и възможност за построяване на по-твърди връзки с членовете на семейството.  Възможност за създаване на нови приятелства и социални контакти, които могат да обогатят семейния живот. Подкрепа и съпричастност от страна на близките ви в реализирането на вашите цели и амбиции. Възможност за съвместни проекти и дейности, които ще затвърдят връзките и създадат приятни спомени.
Прогресивната Луна не прави аспекти с други планети.

7 декември - Прогресивна Луна в Рак: Възможност за по-голяма емоционална свързаност с колегите и сътрудниците. Може да се развият по-близки и доверчиви взаимоотношения, което може да подобри работната атмосфера и ефективността на екипа. Повишена чувствителност и внимание към емоциите и нуждите на другите. Това може да ви помогне да се поставите на тяхно място и да изградите по-добро разбиране и сътрудничество. Възможност за изява на творчески и изразителни способности в работата. Луната в Рак подхранва въображението и интуицията, което може да ви помогне да намерите нови и иновативни начини за решаване на задачи и предизвикателства. Подобрени комуникационни умения и способности за справяне със стрес. Луната в Рак поддържа усещането за сигурност и уют, което може да ви помогне да се справите със стресови ситуации и конфликти по-леко и по-ефективно.
7 декември - Прогресивна Луна в 11-ти дом - Очаквайте нови възможности и професионални възходи. Прогресивната Луна в 11-тия дом може да ви донесе вълнуващи предложения за напредък в кариерата, повишения във вашата текуща работна позиция или възможности за ново работно място. Може да се появят нови колеги или партньори, които ще ви помогнат да прогресирате и да постигнете вашите цели. Тези взаимодействия ще бъдат полезни и вдъхновяващи. През този период може да се сблъскате с предизвикателства и трудности, но те ще ви помогнат да развиете своите умения и да израстнете професионално. Прогресивната Луна в 11-тия дом може да доведе до разширяване на семейството чрез раждане на дете, приемане на нов член или други форми на семейно разширение. Ще имате възможност да подобрите и заздравите връзките си с близките ви. Може да се появят нови вълнуващи събития, които ще създадат специални и запомнящи се моменти със семейството. Възможно е да се появят нови проекти и идеи, които ще ви включат в сътрудничество със семейството. Това може да създаде по-тясно сътрудничество и взаимно разбиране.
7 декември Прогресивна Луна в 11-ти дом опозиция натален Северен възел в 5-ти дом - Прогресивната Луна в 11-ти дом, опозиция на наталния Северен възел в 5-ти дом, носи със себе си промени и динамика във вашия професионален живот. Вие може да  очаквате да се включите в нови проекти и да имате възможност за разширяване на вашите възможности и влияние в работната среда. Вашите умения и таланти ще бъдат поставени на преден план, и може да получите признание и похвали за вашата работа. Възможно е да се появят нови възможности за насочване на вашата кариера и професионално развитие. Важно е да бъдете готови да се адаптирате към промените и да се откроите на възможности, които се появят пред вас. Опозицията между прогресивната Луна в 11-ти дом и наталния Северен възел в 5-ти дом може да доведе до известно напрежение или динамика във връзките ви със семейството. Възможно е да се сблъскате с предизвикателства или конфликти, които изискват внимание и разрешаване. Въпреки това, тази опозиция може също така да доведе до вълнуващи и стимулиращи моменти във връзката ви със семейството, като създаване на нови специални споделени интереси или изживяване на приятни събития заедно. Важно е да поддържате отворена комуникация и да се стремите към разбирателство, за да се справите с предизвикателствата и да укрепите връзките си.
7 декември Прогресивна Луна в 11-ти дом тригон натален Плутон в 3-ти дом - Ще се появят възможности за професионално развитие и напредък. Можете да очаквате изцяло нови проекти или вълнуващи предизвикателства, които ще ви помогнат да разширите вашите умения и покажете своя потенциал.Възможно е да привлечете вниманието на влиятелни хора или да се включите в сътрудничество със значими организации. Това може да ви даде възможност да се изявите и да постигнете високи постижения във вашата професионална област.Може да се появят ситуации, които изискват преодоляване на пречки и промени във вашия работен процес. Важно е да запазите гъвкавост и да се адаптирате към новите условия. Разрешаване на някакви семейни емоционални въпроси в семейството. Възможно е да се появят конфликти в семейството, където трябва да се разрешат мирно и спокойно.
Забравих да напиша да видите от 6 август до сега дали са се случили някои от тези събития и гледайте след 7 делември какви събития ще имате.


VanioBoy

Цитат на: mariasimovalazarova - Ноември 16, 2023, 02:49:45 PMТе аспектите може да показват, че всичко да е наред, но ако човек не положи усилия няма да стане. Пример, аспектите показват, че е подходящо време за кандидатстване за работа, но ти ако стоиш и чакаш някой да дойде и да ти каже ела на работа е няма да стане. Трябва да се положи труд. Всичко зависи от човека.

Благодаря за отговора, но не съм от хората които бездействат :)

mnegrevska

Цитат на: mariasimovalazarova - Ноември 17, 2023, 12:28:09 AM6 август - Прогресивна Луна в Рак - Семейни връзки и емоционална подкрепа: Прогресивната Луна в Рак ще подчертае значимостта на семейството и домашните връзки. Ще се насочите към подобряване на връзките си с близките си, като проявите повече емоционална подкрепа и съпричастност. Възможно е да се осъзнае необходимостта от създаване на хармония и стабилност в домашната обстановка. Емоционална насоченост в работата: Прогресивната Луна в Рак може да ви насърчи да обърнете повече внимание на емоционалната си страна и взаимоотношенията с колегите и сътрудниците в работата. Ще се отличавате с по-голяма емпатия и състрадание, което може да ви помогне да създадете по-приятна и сътрудническа работна среда. Подобрение на комуникацията: Прогресивната Луна в Рак може да ви помогне да подобрите комуникацията си както в семейството, така и на работното място. Ще се насочите към изразяване на своите емоции и нужди по-открито, което може да доведе до по-добро разбиране и взаимодействие с другите. Защита и грижа за близките: Прогресивната Луна в Рак ще ви накара да се грижите повече за близките си и да ги защитавате. Може да се появят възможности за подкрепа на семейния или работния фронт, като се посветите на решаване на проблеми и създаване на стабилност.
6 август - Прогресивна Луна в 11-ти дом - Нови възможности за сътрудничество и създаване на връзки с колеги и партньори. Възможност за изграждане на широк кръг от професионални контакти и мрежи, които могат да помогнат за напредъка в кариерата. Усъвършенстване на комуникационните умения и способността за ефективно представяне на идеи и проекти. Развитие на лидерски качества и възможност за поемане на по-голяма отговорност и ръководна роля.Подобрени отношения с близките и възможност за построяване на по-твърди връзки с членовете на семейството.  Възможност за създаване на нови приятелства и социални контакти, които могат да обогатят семейния живот. Подкрепа и съпричастност от страна на близките ви в реализирането на вашите цели и амбиции. Възможност за съвместни проекти и дейности, които ще затвърдят връзките и създадат приятни спомени.
Прогресивната Луна не прави аспекти с други планети.

7 декември - Прогресивна Луна в Рак: Възможност за по-голяма емоционална свързаност с колегите и сътрудниците. Може да се развият по-близки и доверчиви взаимоотношения, което може да подобри работната атмосфера и ефективността на екипа. Повишена чувствителност и внимание към емоциите и нуждите на другите. Това може да ви помогне да се поставите на тяхно място и да изградите по-добро разбиране и сътрудничество. Възможност за изява на творчески и изразителни способности в работата. Луната в Рак подхранва въображението и интуицията, което може да ви помогне да намерите нови и иновативни начини за решаване на задачи и предизвикателства. Подобрени комуникационни умения и способности за справяне със стрес. Луната в Рак поддържа усещането за сигурност и уют, което може да ви помогне да се справите със стресови ситуации и конфликти по-леко и по-ефективно.
7 декември - Прогресивна Луна в 11-ти дом - Очаквайте нови възможности и професионални възходи. Прогресивната Луна в 11-тия дом може да ви донесе вълнуващи предложения за напредък в кариерата, повишения във вашата текуща работна позиция или възможности за ново работно място. Може да се появят нови колеги или партньори, които ще ви помогнат да прогресирате и да постигнете вашите цели. Тези взаимодействия ще бъдат полезни и вдъхновяващи. През този период може да се сблъскате с предизвикателства и трудности, но те ще ви помогнат да развиете своите умения и да израстнете професионално. Прогресивната Луна в 11-тия дом може да доведе до разширяване на семейството чрез раждане на дете, приемане на нов член или други форми на семейно разширение. Ще имате възможност да подобрите и заздравите връзките си с близките ви. Може да се появят нови вълнуващи събития, които ще създадат специални и запомнящи се моменти със семейството. Възможно е да се появят нови проекти и идеи, които ще ви включат в сътрудничество със семейството. Това може да създаде по-тясно сътрудничество и взаимно разбиране.
7 декември Прогресивна Луна в 11-ти дом опозиция натален Северен възел в 5-ти дом - Прогресивната Луна в 11-ти дом, опозиция на наталния Северен възел в 5-ти дом, носи със себе си промени и динамика във вашия професионален живот. Вие може да  очаквате да се включите в нови проекти и да имате възможност за разширяване на вашите възможности и влияние в работната среда. Вашите умения и таланти ще бъдат поставени на преден план, и може да получите признание и похвали за вашата работа. Възможно е да се появят нови възможности за насочване на вашата кариера и професионално развитие. Важно е да бъдете готови да се адаптирате към промените и да се откроите на възможности, които се появят пред вас. Опозицията между прогресивната Луна в 11-ти дом и наталния Северен възел в 5-ти дом може да доведе до известно напрежение или динамика във връзките ви със семейството. Възможно е да се сблъскате с предизвикателства или конфликти, които изискват внимание и разрешаване. Въпреки това, тази опозиция може също така да доведе до вълнуващи и стимулиращи моменти във връзката ви със семейството, като създаване на нови специални споделени интереси или изживяване на приятни събития заедно. Важно е да поддържате отворена комуникация и да се стремите към разбирателство, за да се справите с предизвикателствата и да укрепите връзките си.
7 декември Прогресивна Луна в 11-ти дом тригон натален Плутон в 3-ти дом - Ще се появят възможности за професионално развитие и напредък. Можете да очаквате изцяло нови проекти или вълнуващи предизвикателства, които ще ви помогнат да разширите вашите умения и покажете своя потенциал.Възможно е да привлечете вниманието на влиятелни хора или да се включите в сътрудничество със значими организации. Това може да ви даде възможност да се изявите и да постигнете високи постижения във вашата професионална област.Може да се появят ситуации, които изискват преодоляване на пречки и промени във вашия работен процес. Важно е да запазите гъвкавост и да се адаптирате към новите условия. Разрешаване на някакви семейни емоционални въпроси в семейството. Възможно е да се появят конфликти в семейството, където трябва да се разрешат мирно и спокойно.
Много Ви благодаря! ♡