Промяна новините на форума:Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Сънувах познато момиче

Започната от VanioBoy, Март 17, 2023, 11:29:58 PM

« назад - напред »

VanioBoy

Сънувам, че вървя по неравен път с познато момиче и неин временен приятел. Тя се подхлъзна, падна и си удари крака. Изправи се и казе, че я моли гърба. Отидохме в нещо, което наподобяваше клиника. Оставихме я да легна на легло и отидохме в друга стая. В този момент станахме с още едно момче в повече. Върнах се при момичето да видя как е, а на леглото имаше нещо наподобяващо човек с голяма глава, покрито с чаршаф. Момичето беше преместено на земята или на стол до леглото. Седях в страни от нея и виждах, че не е в добро здраве. След малко дойдоха и другите две момчета при нея и тя ги гледаше така все едно търсеше мен.

Morail

Момичето, което ви търси, може да отразява търсенето на вашия собствен вътрешен глас и желанието ви да намерите своята истинска същност. Възможно е да се чувствате загубени или несигурни по отношение на жизнения си път и да търсите водач или насоки за напредък.

Присъствието на другите две момчета в стаята може да символизира социалната ви мрежа и взаимоотношенията ви с другите. В този контекст, те може да представят помощ и подкрепа, които получавате от другите, за да надвиете пречките по пътя си.

Като цяло, вашият сън може да отразява вътрешните ви борби и търсения, както и желанието ви да намерите своята пътека в живота. Важно е да бъдете внимателни към знаците и символите, които се появяват във вашия сън, за да можете да разберете по-добре своите нужди и желания.
Дарението е най-добрият начин да изразите благодарността си. Дайте ни сила да видим повече с дарение за нашия сайт!

VanioBoy

Благодаря за тълкуването! :)