Промяна новините на форума:

Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Сънувах кораб

Започната от Asito, Септември 29, 2023, 01:00:50 PM

« назад - напред »

Asito

Сънувах, че със семейството ми се изнасяме от къща и опаковаме багажа си. Интересното е, че опаковах домати и краставици в кашон. И знаех, че след няколко дни започвах нова работа, защото бях одобрена за позиция. В този момент ми звъннаха и ме повикаха на работа, но им казах, че сега се изнасяме и ще мога да отида на новата работа след два или три дни.  В следващия момент сънувах нова хубава сграда, в която беше работното ми место. И тогава се озовах на нещо като спирка с навес и имаше някаква жена до мен. Имаше широка улица и през улицата видях хубва изорана нива засята с божури. Хубави едри растения без цветове, а в края на нивата посочих на брат ми да види голям кораб украсен с разноцветни пера. Перата се вееха и беше невроятно красиво.

mariasimovalazarova

Цитат на: Asito - Септември 29, 2023, 01:00:50 PMСънувах, че със семейството ми се изнасяме от къща и опаковаме багажа си. Интересното е, че опаковах домати и краставици в кашон. И знаех, че след няколко дни започвах нова работа, защото бях одобрена за позиция. В този момент ми звъннаха и ме повикаха на работа, но им казах, че сега се изнасяме и ще мога да отида на новата работа след два или три дни.  В следващия момент сънувах нова хубава сграда, в която беше работното ми место. И тогава се озовах на нещо като спирка с навес и имаше някаква жена до мен. Имаше широка улица и през улицата видях хубва изорана нива засята с божури. Хубави едри растения без цветове, а в края на нивата посочих на брат ми да види голям кораб украсен с разноцветни пера. Перата се вееха и беше невроятно красиво.
Тълкуване:
 Вашият сън е пълн с символика и образи, които могат да дадат някои вълнуващи предсказания. Опаковането на доматите и краставиците в кашон може да символизира вашата готовност да се преместите и да се адаптирате към нова среда. Вашата нова работа, за която сте били одобрена, е предстоящото предизвикателство, което наближава. Въпреки че ви звънят да ви поканят на работа, вие решавате да отложите своето присъствие, за да се уверите, че всичко е подредено в новия ви дом. Това може да показва вашата решимост и грижа за семейството си. Новата хубава сграда, която сънувате, е вашият нов работен дом и може да предвещава успешно професионално бъдеще. Жената, която сте видели до вас на спирката, може да бъде символ на новите връзки и партньорства, които ще се формират в новата ви работна среда.Божурите са известни с красотата си и често се свързват с процеса на промяна и преобразяване. Това може да показва, че в новата ви работна среда ще имате възможност за личен и професионален растеж и развитие.Голямият кораб, украсен с разноцветни пера, който посочвате на брат си, може да бъде символ на вълнуващи възможности и нови начини за изразяване на таланта и креативността ви. Това може да предвещава успешни проекти и придобивки в бъдещите ви усилия.

mariasimovalazarova

Цитат на: Asito - Септември 29, 2023, 01:00:50 PMСънувах, че със семейството ми се изнасяме от къща и опаковаме багажа си. Интересното е, че опаковах домати и краставици в кашон. И знаех, че след няколко дни започвах нова работа, защото бях одобрена за позиция. В този момент ми звъннаха и ме повикаха на работа, но им казах, че сега се изнасяме и ще мога да отида на новата работа след два или три дни.  В следващия момент сънувах нова хубава сграда, в която беше работното ми место. И тогава се озовах на нещо като спирка с навес и имаше някаква жена до мен. Имаше широка улица и през улицата видях хубва изорана нива засята с божури. Хубави едри растения без цветове, а в края на нивата посочих на брат ми да види голям кораб украсен с разноцветни пера. Перата се вееха и беше невроятно красиво.
Тълкуване
Изнасянето от къщата и опаковането на багажа може да означава промяна или преминаване към ново начало в живота ви. Доматите и краставиците, които сте опаковали, може да символизират здраве и хранителна стойност, които ще вземете със себе си в новия етап.Фактът, че сте били призовани на работа, но сте решили да забавите пристигането си с няколко дни, може да покаже вашата желание да завършите текущите ангажименти преди да започнете нещо ново. Сградата, която сте видели, може да представлява вашия нов работен местоположение и визуализацията на това място може да отразява вашите очаквания за новата работа - че ще бъде хубава и приятна. Спирката с навес и жената до вас може да символизират момент от почивка и подкрепа, които ще получите по време на новият си професионален път.Нивата със засадени божури може да представляват вашето потенциално развитие и растеж в новото работно място. Големият кораб, украсен с разноцветни пера, може да се свърже с вълнуващите възможности и успехи, които ви очакват.

mariasimovalazarova

Цитат на: Asito - Септември 29, 2023, 01:00:50 PMСънувах, че със семейството ми се изнасяме от къща и опаковаме багажа си. Интересното е, че опаковах домати и краставици в кашон. И знаех, че след няколко дни започвах нова работа, защото бях одобрена за позиция. В този момент ми звъннаха и ме повикаха на работа, но им казах, че сега се изнасяме и ще мога да отида на новата работа след два или три дни.  В следващия момент сънувах нова хубава сграда, в която беше работното ми место. И тогава се озовах на нещо като спирка с навес и имаше някаква жена до мен. Имаше широка улица и през улицата видях хубва изорана нива засята с божури. Хубави едри растения без цветове, а в края на нивата посочих на брат ми да види голям кораб украсен с разноцветни пера. Перата се вееха и беше невероятно красиво.
Тълкуване:
Изнасянето от къщата и опаковането на багажа може да символизира необходимостта да направите промени във вашия живот и да се освободите от някои отегчаващи ви неща или отношения. Опаковането на доматите и краставиците в кашон може да означава, че сте готови да съхраните и запазите някои полезни и хранителни "съкровища" в новата си жизнена ситуация. Фактът, че сте отложили пристигането си на новата работа, може да подражава желанието ви да осигурите стабилност и удобство за себе си, преди да се ангажирате с нови предизвикателства. Хубавата сграда, която сте видели, може да представлява вашите амбиции и цели, които ще преследвате в новата работна среда. Спирката с навес и жената до вас може да бъде символ на подкрепа и насърчение от важни хора във вашето животно пътуване. Изораната нива с божури може да представлява възможности за растеж и развитие, които ви очакват в новата работа. Големият кораб с разноцветни пера може да символизира вълнуващите възможности, успехи и нови приключения, които ви предстоят.

mariasimovalazarova

Цитат на: Asito - Септември 29, 2023, 01:00:50 PMСънувах, че със семейството ми се изнасяме от къща и опаковаме багажа си. Интересното е, че опаковах домати и краставици в кашон. И знаех, че след няколко дни започвах нова работа, защото бях одобрена за позиция. В този момент ми звъннаха и ме повикаха на работа, но им казах, че сега се изнасяме и ще мога да отида на новата работа след два или три дни.  В следващия момент сънувах нова хубава сграда, в която беше работното ми место. И тогава се озовах на нещо като спирка с навес и имаше някаква жена до мен. Имаше широка улица и през улицата видях хубва изорана нива засята с божури. Хубави едри растения без цветове, а в края на нивата посочих на брат ми да види голям кораб украсен с разноцветни пера. Перата се вееха и беше невероятно красиво.
Тълкуване
Преход към ново място: Опаковането на багажа и изнасянето от къщата във вашия сън символизира преминаването ви към нова среда или ситуация. Това може да бъде свързано с нова работа, нов дом или нов начин на живот. Нова работа: Фактът, че в съня ви бяхте одобрена за позиция и ви повикваха на работа, предсказва започването ви на нова професионална роля или вход в нова работна среда. Промяна и преобразяване: Изораната нива с божури е символ на промяна и преобразяване. Това може да включва промените, които ще изпитате в личен и професионален план, както и възможностите за растеж и развитие. Нови възможности и успехи: Виждането на кораба, украсен с разноцветни пера, може да предвещава вълнуващи възможности и успехи, които ви очакват в бъдещето. Тези възможности могат да включват нови проекти, партньорства или възможности за креативно изразяване.