Промяна новините на форума:Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Сънувах кръг

Започната от Asito, Ноември 17, 2023, 10:56:56 AM

« назад - напред »

Asito

Сънувах, че вървя пред блока в квартала, в който отраснах. Минавайки пред терасата на съседите от първия етаж, виждам изрисувани фигури върху плочките с червено. Знаех, че е рисувано с кръв от деца, които са играли. Приближавайки различавам капки и кръг, в който стъпих с единия крак. И се насочих пред входа, където се бяха спряли майка ми и съседката от първия етаж. Говореха си и съседката разглеждаше с какво е облечена майка ми. Имаше два пласта черни дрехи с дантела отдолу, а върху тях нещо бяло.

mariasimovalazarova

Цитат на: Asito - Ноември 17, 2023, 10:56:56 AMСънувах, че вървя пред блока в квартала, в който отраснах. Минавайки пред терасата на съседите от първия етаж, виждам изрисувани фигури върху плочките с червено. Знаех, че е рисувано с кръв от деца, които са играли. Приближавайки различавам капки и кръг, в който стъпих с единия крак. И се насочих пред входа, където се бяха спряли майка ми и съседката от първия етаж. Говореха си и съседката разглеждаше с какво е облечена майка ми. Имаше два пласта черни дрехи с дантела отдолу, а върху тях нещо бяло.
Разкриване на тайни: Вашето проучване на миналото може да ви доведе до откритие на дълбоко пазени тайни и потиснати спомени. Тези разкрития могат да ви помогнат да разберете по-добре себе си и да се преминете напред.Взаимодействия със семейството: Очаквайте повече взаимодействия и общуване с вашето семейство. Може да се разкрият нови информации и динамика, които ще ви помогнат да изградите по-силни връзки и да се развивате личностно.Пътешествия в миналото: Вашето пътешествие може да включва връщане във времето и преживяване на ключови моменти от вашето детство или други важни етапи в живота ви. Това ще ви помогне да осъзнаете значението на тези моменти и да се преобразите. Освобождаване от преживявания: Сънят ви указва на възможността да се освободите от натрупани емоции и преживявания. Това може да ви помогне да се преодолеете и да намерите вътрешен мир и хармония.Символични промени: Вашият сън носи символично значение, което означава, че ще имате възможност да направите важни промени в живота си. Това може да включва промени във външния ви вид, връзките ви или дори смисъла и целите ви.