Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Таро на Акаша - гледане!

Започната от Nom, Февруари 05, 2024, 04:55:34 PM

« назад - напред »

Stefan85

Благодаря Nom,но аз я подкрепям финансово и морано от доста време ,тъй като в студент,помогнах и за лечение, за осигуровки,за учебници и за още куп неща.Мога да дам много повече ,но когато отсреща няма нищо ,човек започва да се замисля... Дори себе си съм пренебрегнал материално за да осигуря подкрепа,просто на моменти се изтощавам.Благодаря за отговора,ще опитам да го анализирам :)

Nom

Това,която аз мога да кажа е да оставите тя да Ви помогне с нещо и покаже,че иска да сте заедно. Според мен трябва да я оставите и да не разчитате на К. 
Мисля че ще продължи с поведението си да иска и невъзможното от Вас. 
@Stefan85 
Не отговарям на лични съобщения!

mariasimovalazarova

Здравей Ном деактивираха ми акаунтите във фейсбук ще ми ги възстановят ли. Благодаря за отговора.

Nom

Не мога да ти дам прогноза и няма как да отговоря за съжаление. Въпросът ти е неуместен. Съжалявам. 
@mariasimovalazarova  
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Цитат на: mariasimovalazarova - Март 31, 2024, 10:29:29 PMЗдравей Ном деактивираха ми акаунтите във фейсбук ще ми ги възстановят ли. Благодаря за отговора.
Моля не ми задавайте такива въпроси. 
Не отговарям на лични съобщения!

Sun

Здравей Nom, ще се появи ли нов човек в живота ми скоро? Благодаря

Аве

Здравей , Nom ! Ще се запозная ли с подходящ човек за мен скоро ? Благодаря!

Nom

@,Sun, @Аве щще отговоря нас двете Ви така: Вселената знае,че и двете нямате човек до себе си. И двете излизате от тежък период на раздяла и все още обмисляте случилото се. Вселената зсне че имате нужда от НК пес любов и заедно с пролетта ще дойде и тя. Съвсем неочаквано. 
Не отговарям на лични съобщения!

burning_snowflake

Здравей, Nom, преди време взех успешно първо ниво на един курс и сега предстои да запиша второ. Според теб ще успея ли да се справя и ще ми бъде ли от полза в бъдеще, тъй като точно тази сфера винаги е била далечна от мен, но в крайна сметка реших да опитам. Благодаря предварително!

Nom

@burning_snowflake на такива въпроси аз не отговарям. Съжалявам и успех!!! 
Не отговарям на лични съобщения!

Sdt

Здравей, Nom как виждаш нещата между мен и М.има ли шанс за връзка

Nom

Цитат на: Sdt - Април 09, 2024, 10:48:46 AMак виждаш нещата между мен и М.има ли шанс за връзка
Не, отдавна са приключили отношенията с нея и няма смисъл повече да се опитвате да бъдете заедно. Непреодолима раздяла , сътресение. Няма да имате отношения , за постоянно, дошъл е краят на вашите илюзии за нея. Тя не ви счита за приятел, а за нея вие се държите като баща , налагате волята си против нейната. 
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Ще използвам моята тема за да задам въпроса за себе си: Тема работа- Аз съм без постоянна работа вече 6 години, как ще се развият нещата в идващите месеци по отношение на това? 
Благодаря. 
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Възможно е това да е нова връзка,  която и двамата ще постигнете вътрешен мир, но само ако той направи крачката. Още не смее и според мен ти ще я направиш следвайки мечтите си за ново начало. Пролетта е времето за това. Довери се на себе си най -вече, новото начало не е в неговите ръце а в твойте. Не го чакай. @Ines Said es said
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

@Ines Said за да се видите трябва инициатива. От теб самата. Самият Г. също има желание и ще приеме и ще иска да се видите. 
Не отговарям на лични съобщения!