Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Таро на Акаша - гледане!

Започната от Nom, Февруари 05, 2024, 04:55:34 PM

« назад - напред »

Ines Said

Цитат на: Nom - Април 18, 2024, 09:35:18 PM@Ines Said за да се видите трябва инициатива. От теб самата. Самият Г. също има желание и ще приеме и ще иска да се видите.
благодаря за отговора! Той ми взе телефона без да даде своя , така че топката е в негови ръце. Каквото такова ..

Nom

Цитат на: Ines Said - Април 19, 2024, 10:38:10 AMблагодаря за отговора! Той ми взе телефона без да даде своя , така че топката е в негови ръце. Каквото такова ..
Ами каквото такова да, но е добре защото все пак вероятно ще имате среща. Добре е че ти има телефона. Така че среща ще има по мое мнение. 
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

@Светлана Николова 

Време е да изберете пътят на сърцето си, но няма дае с тзи мъж до Вос в момента. Нов път Виочаква, този мъж е затворена врата. Той Ви мами и ви счита за любоница, търси лична изгода  иначе има и друга жена с дете. Но вие незнаете за него. Обречени отношения и предстоящ конфликт помежду Ви. Крайна отношения. Нямате бъдеще заедно. 
Не отговарям на лични съобщения!

Сisi

Той ми подари годежен пръстен.Защо го направи?
Аз ще срещна ли мъжа на живота си.

Nom

Цитат на: Светлана Николова - Април 25, 2024, 04:14:43 PMТой ми подари годежен пръстен.Защо го направи?
Аз ще срещна ли мъжа на живота си.
Вие сте му любовница сама. За това Ви е подарил пръстена защото сте му любовница и смята да има таен годежа Вас. Смята да има таен брак далеч от жена, вероятно жена с която е заедно бе брак. На другият Ви въпрос няма как да отговоря. 
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

@Светлана Николова 

Ще срещнете човек,, достоен за Вас. Човек който се води от сърцето си , а не човек който се води от от това да има любовница  По възрастен от Вас. 
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Цитат на: Сisi - Април 25, 2024, 04:14:43 PMТой ми подари годежен пръстен.Защо го направи?
Аз ще срещна ли мъжа на живота си.
Да добавя не бива да вярвате на всеки който прави това. Този човек повече ще ви навреди отколкото да Ви обича. 
Не отговарям на лични съобщения!

Sun

Здравей Nom, виждаш ли нещо ново да се появи или случи в живота ми скоро? Благодаря

Nom

Цитат на: Sun - Април 26, 2024, 06:47:58 PMвиждаш ли нещо ново да се появи или случи в живота ми скоро? Благодаря
Онлайн или лично, независимо от срещата или груповата обстановка, бъдете готови за потенциални конфликти. Вероятна среща онлайн или лична среща, но трябва да се внимава за конфликти. Всъщност сега не е моментът за някаква драма или  действие от ваша страна, просто бъдете подготвени за този потенциален конфликт и направете всичко възможно да се отделите и да наблюдавате.Не бива да се навлиза в конфликта, ако такъв се случи. 
Не отговарям на лични съобщения!

Sun

Здравей Nom,по-възрастен мъж вече една година периодично идва и ме наблюдава, сякаш иска да се запознае с мен,но се притеснява и не ме доближава,според вас той сам ли е или има жена? Благодаря

Nom

@Siun отговорила съм за този мъж. 
Не отговарям на лични съобщения!

svd

@Nom с един стар приятел В.възобнових отново връзка, как ще се развият отношенията между нас?

Nom

Цитат на: svd - Април 28, 2024, 12:32:33 PMс един стар приятел В.възобнових отново връзка, как ще се развият отношенията между нас?
Научи едно върви се напред, не назад, тази връзкае обречена още от сега и ще има негативни последици върху двамата-това е поскоро капан отколкото любов и стари чувства на който се основавате. Отново тези отношения няма да ги бъде дълго време. Той не е за теб. Променете начина, по който гледате на живота си, и животът ви ще се промени. Вместо да се събираш с някого само и само за да имаш  човек до себе си. Ще страдаш. 
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Цитат на: magsita15 - Февруари 25, 2024, 12:08:34 PMЩе имам ли сериозна връзка? Благодаря.
Вие може ли да ми кажете дали ще имам сериозна връзка? 
Не отговарям на лични съобщения!

Samoten

Здравей Ном,
Мога ли нещо да попитам, чувствам се много тъжен.Изчезна моето котараче - мъжки котарак е жълто - бял,името му е Мартин. Вече го няма поне от 20 дни- никога толкова дълго не е отсъствал.Съсед каза,че и неговия котарак го няма, и че е чул след изчезването изстрели от дома на някакъв ловец на име Сашо. Много съм тъжен, това коте е много умно и добро,Който има животинка ще ме разбере. Дали е жив още, можеш ли да погледнеш какво се е случило, дали изобщо ще се прибере, ако е жив в селото ли е?Моля те да ми кажеш истината.Аз питах две гледачки и казаха,че е жив...едната ми казва че ще се върне като си реши той.Другата,че го гледа някаква баба и му угажда....Истината ли ми казват те, или просто искат да ме успокоят.