Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Таро на Акаша - гледане!

Започната от Nom, Февруари 05, 2024, 04:55:34 PM

« назад - напред »

Nom

Цитат на: mimi77 - Май 08, 2024, 11:18:10 PMЗдравейте,ако е удобно да попитам,ще срещна ли тази година подходащ мъж за сериозна връзка  :)
Трябва да постигнете вътрешен мир, такъв сте загубили. Твърде много емоции, излишни при това. Ще имате усепх в юбовта, но сякаш трябва да се промените.Някой ще те научи да отстояваш себе си, което сякаш не правиш. В симсл не се отстояваш в любовта. Промени мисленето си, за мъте , така сама ще си помогнеш да сещнеш правилният. Ще го срещвеш и ще имаш новавръзка, но едва след като се  промениш. 
Не отговарям на лични съобщения!

mimi77

Цитат на: Nom - Май 09, 2024, 08:11:02 AMТрябва да постигнете вътрешен мир, такъв сте загубили. Твърде много емоции, излишни при това. Ще имате усепх в юбовта, но сякаш трябва да се промените.Някой ще те научи да отстояваш себе си, което сякаш не правиш. В симсл не се отстояваш в любовта. Промени мисленето си, за мъте , така сама ще си помогнеш да сещнеш правилният. Ще го срещвеш и ще имаш новавръзка, но едва след като се  промениш.

Даа,много сте права за вътрешни мир,от излишните емоции вече съм се възтановила от отдавна,но за вътрешния мир,все още се обвинявам,че сама съм си виновна-но така е трябвало да стане-човек на разтояние-вярваш за разни неща и ми трбваше малко повече време да разбера какъв е :)

Nom

Не апишете ломмвщо.повече за човека, каквото се сетите, ще се опитам да видя повече и за бъдещето с него, не само за него. @mimi77 
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Напиши повече за този мъж и ще видя за него и общо бъдеще, @mimi77 
Не отговарям на лични съобщения!

mimi77

Цитат на: Nom - Май 09, 2024, 01:41:23 PMНе апишете ломмвщо.повече за човека, каквото се сетите, ще се опитам да видя повече и за бъдещето с него, не само за него. @mimi77

Бъдеще с такива мъже нямам,лъжливи консуматори където само искат да получават и имат изгода от отсрешния човек,тогава са  изкуствено мили и им е добре,затова за него не ме изтересува за бъдещето ,от 9 мес вече нямам контакти с този човек,жив и здрав да е ,има кой д го съди.За това се поинтересуван за любов,която да е изкренна.
За това ако успеете да видите нещо повече,само за в близко бъдеще.

mimi77

Цитат на: Nom - Май 09, 2024, 02:07:18 PMНапиши повече за този мъж и ще видя за него и общо бъдеще, @mimi77

Този ,,мъж,, искаше само да му намеря добра и платена работа ,като се върне в Бг.да се прави много да работен и зает и през това време да се занимава с други жени  8) ,но аз го хванах навреме,уж преди да се върне завинаги в БГ/както и не стана разбира се/ ,Затова не желая и няма смисъл да се хаби енергия да се гледа за него.Вече затова съм готова нова но изкренна връзка.

Nom

Рано е още, работи върх сее си и промяната в теб самат, едва тогава ще дойде ред и за нова любов, ти не си готова за нея в близко бъдеще. @mimi77 
Не отговарям на лични съобщения!

mimi77

Цитат на: Nom - Май 09, 2024, 03:01:42 PMРано е още, работи върх сее си и промяната в теб самат, едва тогава ще дойде ред и за нова любов, ти не си готова за нея в близко бъдеще. @mimi77
въобще не знам за какаво да пробеням в себе си и защо.Да се опитват да ме правят на по-голяма глупачка ли,че винаги се съобразявам с другия ..гледам да помогна каквото мога и винаги да съм на разположение ако има нужда човека до мен..

Nom

@mimi77 осъзнай че току що си отговори какво трябва да направиш. Отговорът е в последното ти мнение. 
Не отговарям на лични съобщения!

mimi77

Цитат на: Nom - Май 09, 2024, 03:20:22 PM@mimi77 осъзнай че току що си отговори какво трябва да направиш. Отговорът е в последното ти мнение.

 :D  даам вече разбрах,че няма смисъл да го правя

Nom

Цитат на: mimi77 - Май 09, 2024, 03:27:24 PM:D  даам вече разбрах,че няма смисъл да го правя
Ами не позволявай да те правят на глупачка и не напълно се съобразявай с мъжа до теб. 
Не отговарям на лични съобщения!

mimi77

Цитат на: Nom - Май 09, 2024, 03:29:27 PMАми не позволявай да те правят на глупачка и не напълно се съобразявай с мъжа до теб.

Да,вече съм го направила от много време.

Nom

Цитат на: mimi77 - Май 09, 2024, 04:32:16 PMДа,вече съм го направила от много време.
Ти сама знаеш как да продължиш. Ще имаш нова връзка, спонтанна,внезапна и по добре. Ако си прекъснала комуникация с описаният господин си на прав път. Твоята интуиция ще ти каже повече за това какво ти предстои. 
Не отговарям на лични съобщения!

mimi77

Цитат на: Nom - Май 09, 2024, 06:12:14 PMТи сама знаеш как да продължиш. Ще имаш нова връзка, спонтанна,внезапна и по добре. Ако си прекъснала комуникация с описаният господин си на прав път. Твоята интуиция ще ти каже повече за това какво ти предстои.

о даа на 100 процента съм я прекъснала,само ме е яд на себе си,че изчаквах да се убедя на 100 проц.,че съм права и не послушах своята интуиция още в началото,която ми викаше бягай от този  ;D ,човека не беше в бг .Както и да е ,това е в миналото и ми беше леко пак за урок

Nom

Надявам се разбираш че в близко бъдеще ти предстои нова любов, коренно различна. Всичко това което ти се случва е знак да не оставяш да те правят на глупачка. @mimi77 
Не отговарям на лични съобщения!