Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Таро на Акаша - гледане!

Започната от Nom, Февруари 05, 2024, 04:55:34 PM

« назад - напред »

mimi77

Цитат на: Nom - Май 09, 2024, 07:50:33 PMНадявам се разбираш че в близко бъдеще ти предстои нова любов, коренно различна. Всичко това което ти се случва е знак да не оставяш да те правят на глупачка. @mimi77

Разбира се,повече никакви оправдания не трябва да се приемат,който има желание,намира дори и 1 мин.да те чуе как си.Този човек,ме научи на това какви грешки,дори и малки от моя страна,не трябва да правя занапред  :)
Nom благодаря от сърце за всичко.Ако мога и аз да помогна с нещо само ми кажи,заминавам се с таро и Ленорман-любителско,но само за приятелки и колежки от нова година.Това ми беше много добър повод да не мисля за г-на и да се заема малко по-сериозно с картите-да осъществя моя стара мечта за която не набирах смелост.

Nom

*Под тази тема имам една нова. @mimi77 каквото искаш. Много хора са ми казвали различни неща. Със самата себе си трябва да се заемеш за да срещнеш и нова любов. 

Не отговарям на лични съобщения!

mimi77

Цитат на: Nom - Май 09, 2024, 09:24:56 PM*Под тази тема имам една нова. @mimi77 каквото искаш. Много хора са ми казвали различни неща. Със самата себе си трябва да се заемеш за да срещнеш и нова любов.


Не смея да пиша под твоята тема,на чужди хора още не съм редила карти и да не подлъжа някой,затова ти пиша тук какво ми излезе за теб и работата до 3 мес май няма да намериш работата която желаеш-излизат проблеми/кръст и облак/,могат и да те подлъжат с невярна информация за работа/лисица и /.Пак разбърках картите и излязоха котва и лисица-а това е измама :( .Утре ще попитам и тарото .Но дано да не съм познала .

Nom

@mimi77 благодаря ще изчакам някой друг. 
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

@Еми Ч 

Позволявам си тук да пиша по вашата тема. В началото сте направили грешка и е трябвало да си бъдете въд владение на имота, а не да изоставяте първоначалната победа и по този начин отново да имате проблеми с ЧСИ. Новите възникнали обстоятелства са Нов ключ към решение на проблема. Някой ще Ви помогне, мисля че скоро ще се реши всичко. 
Не отговарям на лични съобщения!

Еми Ч

Благодаря Ви, надявам се!
Лека вечер!

no_name

Здравей, @Nom :) Ако може и за мен да видиш, интересува ме Н. с каква нагласа е към мен ? Харесване, привличане, желание за нещо сериозно или ... ?

Nom

@no_name в ситуацята в момента няма привличане и чувства, а по скоро и двамата сте обречени. Искам да кажа че избранникът ти не ти е избранник, а мъй който ням интерес към теб. Няма нагласата за нещо  сериозон, не иска сериозно , бе з чувства, има някакви трудности който му пречат. Не се чувства готов за нещо  сериозо. 
Не отговарям на лични съобщения!