Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

На сън да бъдеш в стая с много момичета какво означава?

Започната от Nom, Април 12, 2024, 11:24:10 AM

« назад - напред »

Nom

В този сън се намирам в стая с много момичета. Спомням си,че за да стигна до стаята се качих на горния етаж на някаква сграда по стълби. В стаята имаше едно момче. Виждах напред свободни места за сядане подредени по редове. Там, където бях аз беше пълно с момичета. Но за.мен са непознати. Седя назад. Топло място. Когато се качих на горния етаж някаква жена ме заведе до тази стая. Повече не помня. 

Благодаря за тълкуването на отзовалите се. 
Не отговарям на лични съобщения!

Asito

Присъствието на много момичета в стаята може да символизира аспекти на вас самите или различни аспекти на вашата личност. Може да отразява вашия социален кръг, взаимоотношения или връзки с други хора, особено след като те са непознати за вас в съня. Изкачването на стълби, за да стигнете до горния етаж на сграда, често представлява лично израстване, напредък или придвижване към по-високи нива на съзнание.

Момчето в стаята може да представлява мъжки черти или качества във вас или може да символизира конкретен човек или връзка в живота ви. Редовете свободни места отпред може да предложат възможности или избор, които са на ваше разположение. Седенето на топло място може да показва желание за комфорт, сигурност или релаксация в будния ви живот.

Жената, която ви е довела до стаята, може да символизира напътствие, подкрепа или грижи за вас самите или за някого в живота ви. Като цяло, този сън може да отразява теми за самооткриване, нови връзки, лично израстване и баланс между женската и мъжката енергия във вас.

Nom

Благодаря. Не харесвам тълкуване от съновник копи-пейст, но благодаря. 
Не отговарям на лични съобщения!