Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Какво е да сънуваш права пуста улица

Започната от VanioBoy, Април 16, 2024, 02:14:12 PM

« назад - напред »

VanioBoy

Сънувах, че с майка ми сме на широка и права улица, но пуста. Озовахме се вкъщи, но тази къща беше започнала да се руши след бурята и започналата война. Поради тази причина трябваше да се преместим да живеем в другата ни къща на село.

Nom

Цитат на: VanioBoy - Април 16, 2024, 02:14:12 PMСънувах, че с майка ми сме на широка и права улица, но пуста. Озовахме се вкъщи, но тази къща беше започнала да се руши след бурята и започналата война. Поради тази причина трябваше да се преместим да живеем в другата ни къща на село.
Трябва да се пазиш от лъжи, интриги и клюки в работата и личният живот. Някой вероятно ще се опита да те излъже. Стари болежки ще се обадят и член на семейството то ти, знак да обърнеш внимание на здравето си, ти и близките ти. 
Не отговарям на лични съобщения!

VanioBoy

Цитат на: Nom - Април 16, 2024, 05:39:45 PMТрябва да се пазиш от лъжи, интриги и клюки в работата и личният живот. Някой вероятно ще се опита да те излъже. Стари болежки ще се обадят и член на семейството то ти, знак да обърнеш внимание на здравето си, ти и близките ти.
Благодаря, Ном!
Ще внимавам.