Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Сънувах череши

Започната от Asito, Април 17, 2024, 09:27:30 AM

« назад - напред »

Asito

Сънувах, че с майка ми и брат ми сме до дръвче. Първоначално не можах да определя какво е, приличаше на черница. Погледнах отблизо и се оказа череша. Имаше зелени и червени. Под дръвчето имаше и цъфнали цветя в лилаво и бяло и трева, осветени от слънчеви лъчи. Имаше и една жена с дъщеря си и малко кученце.
След това сънувам, че с брат ми се на плаж, стоим прави и наблюдавахме хората. Имаше много момичета с бели дрехи. Майка ни влезе в едно заведение за кафе. Здрави се с много жени на една маса, все руси. Познавала ги е. И поканила едната да пият кафе заедно. Тя отказала и майка ми се чудила защо хората странят от нас. През отворената врата, видях майка ми на една маса с кафето си, а жената която е отказала да пие с нея кафе беше на друга маса самичка.

Nom

Червените череши са символ на щастие, възможен е брак в семейството ти. Възможни са временни неуспехи, и излишни нерви. Опитваш се, а не трябва да вярваш на хора около теб, който не са настроени добре спряо теб, не бива да се ядосваш - спънките са временни имаш щастие.Навлизате- ти и семейството ти в един особено спокоен и приятен момент от живота си.
Следващите седмици, ще бъдат спокойни и приятни за вас и семейството ви.
Може да получиш предложение за неочаквано пътешествие или да започнеш нова работа.
Дори вести предстоят. 
Не отговарям на лични съобщения!

Asito