Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

На сън да се връщаш,какво означава?

Започната от Nom, Април 18, 2024, 07:41:08 AM

« назад - напред »

Nom

Тази нощ ще се прибирам. Вървя по път в топло и слънчево време, има дървета и храсти. Покрай мен Мина автомобил в тъмен цвят. Тръгнах в едната посока там на където тръгна автомобила, мислех че съм си забравила вещи. В ръката си държах връхна дреха и малка раница. Стигнах до сграда - времето пак е топло и слънчево. Излизах от нея, приличаше вътре на нещо като детска болница. От една от стаите излезе жена с момченце, щяха да ходят на рентген. Зад мен има стълби, бях на ниско стъпало и те с.ми в ляво. На вън излязох - чух птичките. Видях жената с момченцето на място като площадка детска май беше със счупено крак. Знам че ме имаше нещо като гипс. Това дете и жената с него са смътен образ!

После се събудих. 
Благодаря за тълкуването на отзовалите се. Моля без тълкувания от съновници изкопирани. 
Не отговарям на лични съобщения!

Asito

Изпитвате желание за сигурност и комфорт в реалния живот. Но за да ги постигнете трябва да се справите със страховете си и емоционалния си багаж. Но въпреки всичко, ще се справите. Трябва само да се фокусирате върху промяната на аспекти от себе си, които ви карат да се чувствате уязвими. Трбява да обърнете внимание на интуицията си. Като цяло съня насочва за промяна, която ще доведе до ново начало в живота ви.

Успех!

Nom

А какво трябва да променям незнам. Вече нямам сили да се боря за.ранотани любов. Излъгаха ме с огромна сума пари, бях наранена , разделихме се. Ако ще ме лъжат пак по добре да не се обвързвам с никого. Не че ме е страх. 
Не отговарям на лични съобщения!

Asito

Била съм във вашето положение и мога да ви посъветвам, че докато не се отърсите от миналото, няма да има напредък. Тъпченето на едно място е неизбежно. Намете си хоби, което да ви вдига вибрациите. Когато срещнете някого не се разкривайте напълно. Първо опознайте човека чрез ситуации. И вижте обкръжението си, хора с ниски вибрации около вас, ще ви дърпат надолу.

Nom

Вие вероятно имате работа? Аз не,аз съм в тежко положение. Безработна съм от 6 години. Хобито ми почти не ми носи приходи. Не мога да забравя парите с които ме лъгаха. Но здраве да е. 
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

И да гладуваш не е добре,но когато нямаш средства... Отдавна съм се примирила с това. 
Благодаря за тълкуването. 
Не отговарям на лични съобщения!

Asito

Неможете да забравите парите, с които са ви излъгали ...... и това през времето не ви е донесло ползи. Опитайте да забравите. Пробвайте нещо различно :)

Nom

Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Цитат на: Asito - Април 18, 2024, 12:22:56 PMНеможете да забравите парите, с които са ви излъгали ...... и това през времето не ви е донесло ползи. Опитайте да забравите. Пробвайте нещо различно :)
А как се забравят пари който ми обещаха,по скоро безкрайни лъжи и измами и обещания, когато аз съм безработна от години? 
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Някой друг ако може да го разтълкува ? Благодаря. 
Не отговарям на лични съобщения!