Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Какво означава да сънуваш зелено растение?

Започната от Nom, Април 21, 2024, 08:42:32 AM

« назад - напред »

Nom

Тази нощ се намирам я една част от двора на къщата където живея сега. Времето е топло. Имам племенник на 9 години. Беше на двора. На един балкон на който лесно се качих от двора директно имаше зелено растение като Лиана. Беше в единия край - гъсто и зелено. Акото хванеш с две ръце може да го разстелеш по целият парапет на балкона така че да се покрие от всякъде със зеленина. Така и направих. После се събудих. Навсякъде по парапета имаше зеленина. 

 Благодаря за тълкуването на отзовалите се. Моля за не изкопирани тълкувания от съновник. 
Не отговарям на лични съобщения!

mariasimovalazarova

Здравей Ном , сънят показва, че ще започнеш някакъв проект, който е свързан с деца и от този проект ще получиш добри финанси.
Желая ти успех!

Nom

Цитат на: mariasimovalazarova - Април 22, 2024, 01:06:03 AMЗдравей Ном , сънят показва, че ще започнеш някакъв проект, който е свързан с деца и от този проект ще получиш добри финанси.
Желая ти успех!
И да и не Благодаря, все пак. Аз имам представа какво означава този сън. Ще се радвам и друг да се включи с тълкуване. 
Не отговарям на лични съобщения!

Asito

Този сън означава нужда от растеж и връзка с природата или желание да внесеш повече живот и жизненост в заобикалящата те среда. Може също така да отразява грижовна ти страна и желание да разшириш или подобриш определени аспекти от живота си.

Nom

Не отговарям на лични съобщения!