Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

На сън да спиш и да се събуждаш какво означава?

Започната от Nom, Април 23, 2024, 10:39:11 AM

« назад - напред »

Nom

Тази нощ съня ми е смътен. Сънувах че си лежа в едно легло със завивки и бял чаршаф, в някакво помещение. Аз незнам къде съм. Помещението е топло. Обърната съм леко надясно в леглото както си лежа. Видях фигура на една жена от миналото - висока с къса до ушите изрусена коса. Тя е лекар. Аз се бях събудила. Помещението е и затъмнено. Тя обиколи и седна до мен в лявата част на леглото. Имаше нещо като списък на лист хартия. Нещо четеше от него. Аз не помня какво. Попитам за едно старо гадже Н. - ние сме разделени вече. 

След това се събудих в къщи тази сутрин. Моля без изкопирано тълкуване. Благодаря. 
Не отговарям на лични съобщения!

Asito

Според мен, съня показва пасивност по отношение на емоциите. Но въпреки това може да очаквате промяна или нова посока в живота си, но се нуждаете от външна насока или подкрепа. Трябва да се справите с неразрешени проблеми или спомени. Но за да се пробудите трябва да поработите върху страхове или скрите емоции. Сънуването на приятеля ви, отразява неразрешени чувства.

Nom

Нямам чувства към него. Ако може и друго тълкуване. Нямам проблем с емоциите. Никога не съм имала. Имам неразрешено здравословни проблеми. Нямам средства нито работа за да се погрижа за здравето си. Благодаря. 
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Някой друг ако може да го разтълкува?
Благодаря. 
Не отговарям на лични съобщения!