Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

На сън да бъдеш в стар двор какво означава?

Започната от Nom, Април 25, 2024, 07:21:44 AM

« назад - напред »

Nom

В този сън се намирам в двор на стара къща. Има куче - добро куче, което аз познавам. В реалността това куче седи на двора на къщата сега където живея! В съня в този двор съм с мой вече починал роднина - мой вуйчо. Той е зад гърба ми, помня го. Помня и кучето. Отиде да вземе една голяма топка като за.футбол. В дъното на двора. Аз.го видях как тичаше да я вземе. След това се събудих. 

Благодаря за тълкуването на отзовалите се. 
Не отговарям на лични съобщения!

Asito

Цитат на: Nom - Април 25, 2024, 07:21:44 AMВ този сън се намирам в двор на стара къща. Има куче - добро куче, което аз познавам. В реалността това куче седи на двора на къщата сега където живея! В съня в този двор съм с мой вече починал роднина - мой вуйчо. Той е зад гърба ми, помня го. Помня и кучето. Отиде да вземе една голяма топка като за.футбол. В дъното на двора. Аз.го видях как тичаше да я вземе. След това се събудих.

Благодаря за тълкуването на отзовалите се.


Имаш нужда от почивка или от лично пространство. Кучето в съня обикновено се свързва с лоялност или защита. Тъй като кучето е в къщата, в която живееш, представлява символ на сигурност. Починалия ти чичо, който е зад гърба ти, подсказва неразрешени проблеми или скрити влияния от миналото ти, които все още ти влияят. Но това, че е зад теб, показва, че си защитена от него по някакъв начин. Целите които си си поставила и желанието да постигнеш нещо значимо в живота изисква усилия от твоя страна.

Nom

Имам нужда да отида някъде ,но аз съм безработна и няма как. Прави си, той ми е вуйчо и пази от далеч. Опитва се да ми влияе дъщеря му която ме мрази. Благодаря. 
Не отговарям на лични съобщения!