Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Сънувах чаша за кафе

Започната от VanioBoy, Май 07, 2024, 10:25:55 AM

« назад - напред »

VanioBoy

Сънувах, че съм в кафене и си поръчах кафе. Поисках от сервитьорката да ми донесе карти, които са част от моя стара игра. Всички карти бяха положителни, освен една която изтеглилият отпада от играта. Сервитьорката ме хвана за ръката и поиска да излезе, в този момент видях чаша за кафе от друга маса как се вдигна сама, премести се и падна на земята, но не се счупи. Поисках да видим записи от камера, защото тя не вярваше. Когато се доближихме до екраните, те започнаха да трептят. Казах, че имат полтъргайст.

Nom

От жена трябва да се пазиш. Жена е причина за неуспехите ,който имаш. Възможно е в бъдеще да имаш солидно постъпления, но ако се.пазищ.от жена ,която може и интриги да създава. Жена ще иска да ти помогне , но не от нея.ще получиш помощ. Някой ще ти помогне от някакво бъдещо събитие което ти предстои  
Не отговарям на лични съобщения!

VanioBoy

Благодаря, Ном! Отново жена е замесена.

Nom

Не отново. Жената е една и съща. Тази която е навредила на теб к сестра ти. Тя е същата. 
Не отговарям на лични съобщения!

VanioBoy

Цитат на: Nom - Май 07, 2024, 12:20:49 PMНе отново. Жената е една и съща. Тази която е навредила на теб к сестра ти. Тя е същата.
Снощи сънувах още нещо, не знам дали има общо с тази тема... Опитвах се да вляза във вход на блок когато една кола ми препречваше пътя. Оказа се, че някой се шегува, но аз прескочих колата и влязох. След това бях буквално като раздвоен, само аз виждах мое второ аз с което разговарях.

Nom

Никой не се шегува. Някой се опитва да ти пречи. Сам обаче ще се справиш с пречките и отново ще започнеш да се грижиш за семейството ти. 
Не отговарям на лични съобщения!

mariasimovalazarova

Относно първия сън, аз го тълкувам, че ще имаш среща с извънземно, което е жена. Ще бъде шок за теб, дори първите дни ще имаш проблеми, но после ще свикнеш. Желая ти успех!

VanioBoy

Цитат на: mariasimovalazarova - Май 08, 2024, 01:53:01 AMОтносно първия сън, аз го тълкувам, че ще имаш среща с извънземно, което е жена. Ще бъде шок за теб, дори първите дни ще имаш проблеми, но после ще свикнеш. Желая ти успех!
Много интересно и неочаквано тълкуване :) Благодаря Мария!