Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Сънувах концерт

Започната от Lanfear, Май 08, 2024, 05:31:01 AM

« назад - напред »

Lanfear

Сънувах, че бях на малка площадка и танцувах с мъж.
После се озовах с някаква жена на концерт. Мъж пя много хубаво една италианска песен, чак се разплаках малко. После на излизане друга песен запя, рок, тръгнахме си и пих вода от някаква чешма отвън.

Nom

Не е лош съня. Добре е да си пазиш здравето, да пазиш себе си от интриги и клюки и да не вярваш на всяка дума казана по твой адрес. Самотна сиь, но най неочаквано ще научиш радостни новини. Ще имаш успехи е работата.

а.
Не отговарям на лични съобщения!

Lanfear



Ще видим дали ще е така.
Странен сън наистина.
Но че съм самотна е ясно, за това не ми трябва сън.
Но изречението ти не го разбирам.

Цитат на: Nom - Май 09, 2024, 12:50:01 PMСамотна сиь, но най неочаквано ще научиш радостни новини.


Нещо не си го написала както трябва. Какви ще са тия радостни новини свързани със самотата ми?

mariasimovalazarova

Танцът с мъжа може да предвещава среща или по-близки отношения с някой специален мъж в - твоето бъдеще. Концертът и силните емоции от песента може да предвестяват преживяване на нещо, което ще те развълнува и вдъхнови в реалния ти  живот. Водата от чешмата може да символизира пречистване, ново начало или промяна в живота личния и професионалния живот - може годеж, сватба, нова работа или повишение в службата. Желая ти успех!

Lanfear

Благодаря ти. Времето ще покаже. Ако има нещо, ще пиша да се отчета.