Гледане за отношения - page 45 - Любов! Любовни отношения и сериозни връзки - Форум UFOport - Page 45
 
Юли 11, 2020, 09:50:21 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 11, 2020, 09:50:21 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане за отношения

Започната от NewMe, Февруари 11, 2019, 10:02:02 pm

« назад - напред »

Nom

Пътуване в България около август-септември, а те съветвам сама прецени какво да правиш с това момче, няма друга, не виждам друга жена около него. В следващите 3 месеца трябва да се видите, като че ли той ще бъде иициатор на срещата Ви. Да ще се обади, ще иска да се видите.

Darling85

Здравейте, с бившия ми мъж сме разделени вече над половин година официално, но раздялата е факт от много време преди това. Към днешна дата имам чувството, че всичко покрай мен е в застой, може би и аз допринасям за това, но все ми се иска някаква промяна да ме срещне, както се е случвало винаги преди да се захвана с бащата на детето ми. Въпросът ми е да запазя ли надеждата си за промяна, ще случи ли тя или не...

Модератор

Тези отношения не са изчерпани. Ще се срещате още много пъти. Въпросът е какво точно може да се очаква от тези срещи. Трябва да подходите внимателно, прибързате ли ще стане по- зле.

Lind

Ще се съберем ли заедно с мъжа ми отново, дори и да е след време?

MarisaVladi

Ззравейте ясновидци!
Продължавам темата за възрастния господин. Смятам да му предложа да ме спонсорира. Вие виждате ли пари да идват всеки месец от него към мен?

Странен

Да ви спонсорира за какво точно ? Просто така или някакъв проект имате. Каква е целта и защо той ще има интерес да го прави.

MarisaVladi

Имах предвид да ми помага финансово и материално.

Странен

Тук трябва да помислите над главното дали той има възможност и дали той има желание. Ако има възможност, определено има и избор и сам решава на кой да помага. Ако предложите обаче вие нещо такова, ще си забиете голям автогол. Никой след такова предложение, няма да ви приема сериозно. Не вие трябва да предложите.

MarisaVladi


svd

Здравейте @Nom, преди ви писах с въпрос, какво ще се случи с момчето, за което мисля. Е случи се - този път му поставих ултиматум да говорим, след като ми звъня в петък, пак по същото време и получих съобщение в събота вечерта в 2, че не съм за него. Сутринта в неделя ми звъня, да сме се изяснявали и пак стигнахме до объркана ситуация - на никъде. Ще има ли някакъв изход и решение, това ли беше краят, има ли веротятност да се прибере през лятото и да се обади? Как го усещате има ли някой до себе си, започнах да си вкарвам паранои и че може да е с мъж, заради начина, по който описваше шефа му и за който ми каза, че е гей?

Nom

@svd ситуацията наистина е объркана, има шанс да се прибере лятото, но за кратко, няколко седмици, но вижда че няма интерес към теб, в смисъл той дори и да се прибере, усещането ми е,че ще се занимава с роднини и има  вероятност да не се сети да ти се обади. Не няма  никой  до себе си,  шефа му може да е такъв,какъвто го описваш. Не са приключили нещата, той изобщо нищо не е решил, изясняване трудно ще има помежду Ви. В следващите 2-3 седмици отново, има вероятност да  те потърси.

Daniel

Здравейте,ако някой може да ме насочи ще му бъда много благодарна в дългогодишна връзка съм,но мисля че вече изпускам момента за деца и семейство...Проблема е в това че той е мюсюлманин (казва че за него това са глупости)а пък аз християнка.Виждам че майка му го натиска от далече да си хване помакиня...Нищо против него нямам и го приемам,но роднините му с техните средновековни разбиранирания и ходжи ми идват твърде,твърде в повече!Не мога да преглътна факта ако някой ден имам дете да не го кръстя или да има вмешателства и напъни за ходжи,това ме отвращава!Насилствено приета вяра с цената на смърт и гавра с прароодителите ни за мен определено не е правилната вяра!Примирих се с факта че няма да имам църковен брак :(,граждански също,но не ги приемам тези хора и това си е!!!А пък не искам друг за половинка!Напразно ли изгубихме повече от 7 години???Нещастна съм от този факт.Някой от вас вижда ли ме с дете скоро?Надявам се на добри съвети,защото съм в едим голям застой,като във блато...

Модератор

Да, кръста ви не е лек. От една страна обичате този човек, от друга не ви дават мира родителите му с техните странни обичай и изисквания. Решението е да извадите поне него от състоянието на религиозна хипноза. За да се случи това, трябва да сте много силна енергиино, трябва да сте осъзната( а вие до някаква степен сте, щом задавате този въпрос)  и да знаете принципите по които се хипнотизира човек.След това може да сте истински себе си...

MarisaVladi

Здравейте ясновидци!
Ще се срещнем ли с първата любов през топлите месеци (той е от път)?

mimi77

Здравейте,как ще се развият отношенията ни с приятеля ми Р  :)Него го очакват скоро дела,много е изнервен и това влия на нашите виждания :(

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019