Гледане за отношения - page 10 - Любов! Любовни отношения и сериозни връзки - Форум UFOport - Page 10
 
Юли 11, 2020, 08:48:58 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 11, 2020, 08:48:58 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане за отношения

Започната от NewMe, Февруари 11, 2019, 10:02:02 pm

« назад - напред »

Bruja

[quote author=@Phoenix@ link=topic=5380.msg53190#msg53190 date=1550339125]

Благодаря че си повдигна въпроса с препратка. Не мога да отговоря на всички като се натрупат много. 

Изпита ще го вземеш. Не мисля че ще е отлично, но ще си доволна.
В любовен план ми се струва,че имаш охажор но не му обръщаш внимание или просто не е твоят човек.
Цитат на: Bruja в Февруари 16, 2019, 07:23:05 pm
Здравейте,преди няколко дни ви попитах за един изпит дали ще го взема другата седмица и в любовен план какво ме очаква. Много ще съм ви благодарна ако виждате нещо.

[/quote]
Благодаря,малко се успокоих,изпита е за книжка всъшност. От известно време привличам само психопати в истинския смисъл,следят ме досаждат ми взимат ми изгасените цигари. Искам да се спася от това нещо. Има ли начин да се избавя от тези хора и да привлека нещо стойностно и нормално?

MarisaVladi

Спешна нужда вече имам от приятел, помощник, любящ мъж, рамо до себе си. Никой не ми помага)
Докога? Срината съм психически.... Да не говоря, че и харесвам един, когото не съм виждала отдавна. Полудявам от самота, дразни ме вече това, че еди -коя си има човек до  себе си, а аз съм безкрайно сама... Докога? НЕ МОГА ВЕЧЕ!

Activis

Човек сам си е отговорен за щастието. Не да разчита на някой друг. Трябва да си промениш мисленето. Доста е погрешно. Не може да се иска само, трябва да си наясно, какво и ти може да дадеш. Да помислиш, къде точно е проблема, за да не се получават нещата.

MarisaVladi

Повече няма да питам. Аз давам и от себе си.

Activis

Цитат на: MarisaVladi в Февруари 16, 2019, 08:17:41 pm
Повече няма да питам. Аз давам и от себе си.

Не говоря да не питаш. А ти трябва за себе си да разбереш, че сама си отговорна за да си щастлва, защото,ако го оставиш това и да разчиташ някой друг да го направи няма да стане.

MarisaVladi

Дава ли ми се някой да ми помага?

alvena

[quote author=@Phoenix@ link=topic=5380.msg53143#msg53143 date=1550326631]
Здравей,
Истината е,че има човек който те харесва тайно може би, но някак му обръщаш гръб. Предстои да се влюбиш лятото.

Цитат на: alvena в Февруари 14, 2019, 08:52:58 pm
Здравеите!Може ли,ако е удобно и на мен да погледнете ,ще срещна ли скоро човек за сьвместно бьдеще или може би ще стане такьв някой ,който вече познавам?Благодаря  предварително!

[/quote]

Благодаря за отговора!Дано се случи!А може ли да погледнете за П.Р,ще се разведем ли скоро,той ще предприеме ли това действие или  трябва да го направя аз?Благодаря!

Nelinka

[quote author=@Phoenix@ link=topic=5380.msg53139#msg53139 date=1550323947]
Здравей,
Мисля,че с него се разминавате. Прехвърчат някакви погледи,но на този етап всичко е на ниво въображение. Мисля,че още не те е забелязал като момиче, а и май е влюбен в друга.

Цитат на: Nelinka в Февруари 14, 2019, 04:55:38 pm
Здравейте дали може и на мен да ми гледате, харесвам едно момче от училище, но не си приказваме много за жалост, дали ще се получи нещо между нас?  Името му започва с буквата Г... Благодаря ви предварително

[/quote] благодаря ви много за отговора, имате право между нас има само погледи и нищо повече. А може ли да ми кажете дали ще имам връзка за напред  и кога ще стане това. Когато имате времи.

Darling85

Здравейте, искам да попитам ще се върне ли бащата на детето ми, който живее сега с друга жена или да приема идеята, че пътищата ни са разделени завинаги?

ALENA

И аз искам да попитам, ще срещна ли подходящ мъж ? И познанството ни с К може ли да се превърне във връзка? Извинявам се, че задавам още веднъж въпрос , но се надявам да получа някаква яснота.Благодаря Ви!

zlatina

Здравейте, може ли и за мен да погледнете, когато ви е удобно?
Виждаме се с един мъж, приятно ми е с него, аз го харесвам, за него не знам, не смея да мисля дали ме харесва истински, но не е връзка това. Дали ще се осмелим да създадем връзка?

Feq

[quote author=@Phoenix@ link=topic=5380.msg53137#msg53137 date=1550323094]

Според мен не. Този човек живее далечен живот от теб и не мисли да те търси. Срещата може да е случайна, но не и уговорена.

Благодаря за отговора! :)

Roza

Цитат на: Roza в Февруари 15, 2019, 06:32:25 pm
Phoenix може ли да ми гледате и на мен. Харесвам си едно момче, по малък от мен. Имаме привличане един към друг. Вие как е виждате тази връзка - може ли да имаме връзка помежду си и той какво изпитва към мен. Аз съм с б.М а той с б.Йо.Ще съм ви благодарна да ми отговорите.

bianka

Цитат на: bianka в Февруари 15, 2019, 10:52:08 am
Здравей @Phoenix, харесвам мъж който не ми обръща внимание, сам е, няма приятелка, изглежда много добър и свестен и искам да привлека вниманието му но и не искам да му досаждам, името му е с Р. За в бъдеще ще има ли повече контакти между нас? Благодаря много!

@[email protected]

Здравей, този мъж е силно концентриран в работата си. Енергията му е насочена изцяло в това и всичко при него е много систематизирано.
Определено, за да привлечеш вниманието му трябва да си преди всичко себе си. Такива мъже не могат да се концентрират върху много неща, а и не харесват жени,които неглижират важни ценности. Той има доста интересен мироглед и дълбоко вкоренени ценности от които не мърда. Ще ти е трудна връзка с него. Но може да опиташ. Изчакай подходящ момент да се заприказва те и да се видите само двамата. Това ще се случи, но не знам той дали е отворен към отношения. Виждам го изцяло погълнат от това което си е наумил.

Цитат на: bianka в Февруари 17, 2019, 09:55:13 am
Цитат на: bianka в Февруари 15, 2019, 10:52:08 am
Здравей @Phoenix, харесвам мъж който не ми обръща внимание, сам е, няма приятелка, изглежда много добър и свестен и искам да привлека вниманието му но и не искам да му досаждам, името му е с Р. За в бъдеще ще има ли повече контакти между нас? Благодаря много!


TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019