Гледане за отношения - page 44 - Любов! Любовни отношения и сериозни връзки - Форум UFOport - Page 44
 
Юли 11, 2020, 08:25:06 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 11, 2020, 08:25:06 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане за отношения

Започната от NewMe, Февруари 11, 2019, 10:02:02 pm

« назад - напред »

Nom

@Bruja
Когато след първо запознанство те поканят някъде ило то почивка, екскурзия винаги имай едно наум.
Не само ти,   казвам го от опит, което не означава да прекратяваш веднага с него  а да видиш  как ще  се развият нещата. В смисъл измисли нещо за да му откажеш пътуването, но не бързай да прекратяваш с него, направил го е от лични симпатии, за добро.

MarisaVladi

Здравейте ясновидци!
Утре ми предстои среща с доста по-възрастен от мен господин. Ще има ли развитие това запознанство и на каква основа ще бъде то: емоционална или материална? Какво виждате като отношения?

Bruja

Nom,благодаря за съветите,няма да тръгвам с голямата лопата :)

DeYo

Здравейте! Искам съвет от вас, като по-опитни хора. Имам нужда от гледни точки, че моите се изчерпаха.
Сама съм от 6 години. Изстрадах много с шестгодишна връзка. От тогава насам, всеки път щом изляза с мъж, намирам следи от миналите си болки в него и не продължавам напред. Все още сънувам кошмари с бившия си и със семейството му.
Преди няколко месеца си дадох сметка, че отдавна изпитвам топли чувства към свой приятел, който отговаря изцяло на профила, изграден от мен за "идеален" мъж. Осмелих се да проведа разговор на тази тема, но въпросният човек каза само, че не е за мен и ще ме направи нещастна. Все още не мога да разбера защо и на какво се дължи тази негова реакция, но не мога и да си тръгна - надявам се. Помолих го да ме освободи от тази надежда, като заяви недвусмислено, че не желае да е с мен, но той не го направи. Нито ме иска, нито не ме иска... А аз стоя самичка, надявам се, мечтая за семейство, но времето минава...
Как трябва да постъпя?

Nom

@DeYo трябва да продължиш,  на мен ми показва неговата реакция, че не желае продължаващи отношения. 
Раздвоение има тук, от една страна симпатия от друга, контакти  с друга жена, и се колебае ти или тя. 
Струва ми,се че има нещо такова, за да има такова поведение. Ами искал е да те разочарова, защото вероятно има друга жена с която те сравнява и иска да е с нея, и за него ти си едно нищо, а за нея много повече.

DeYo

Цитат на: Nom в Май 05, 2019, 11:45:56 am@DeYo трябва да продължиш,  на мен ми показва неговата реакция, че не желае продължаващи отношения.
Раздвоение има тук, от една страна симпатия от друга, контакти  с друга жена, и се колебае ти или тя.
Струва ми,се че има нещо такова, за да има такова поведение. Ами искал е да те разочарова, защото вероятно има друга жена с която те сравнява и иска да е с нея, и за него ти си едно нищо, а за нея много повече.
Благодаря за бързия отговор. Чак "нищо" не съм в живота му - приятели сме отдавна и многократно ми е доказвал, че държи на мен. Нп явно не по начина, по който ми се иска...

Nom

@MarisaVladi това не е първото му запознанство, по същия начин постъпва с други жени. Ще получиш материална помощ от него, тъй като той те харесва, ще имате много емоции заедно. Струва ми се, че е излизал с други. Забавлявай се, не е лош човек.

MarisaVladi

Ще пътувам ли с този господин в чужбина тази година?
Понеже и с други мъже общувам... Ще успея ли да се срещам паралелно с него и с някои други?

Nom

Ще пътуваш, като за начало, в 1-2 съседни града на твоя. 
В чужбина те виждам чак есента, с този мъж ще изградите добро риятелство в бъдеще, възможно е да получш помощ от него.

MarisaVladi


Leanan

Здравейте, @Nom
От година насам водя комуникация с момче, което много харесвам. За съжаление в момента сме в кофти период, даже направо сме скарани. Интересуваме дали ще се сдобрим и дали ще бъдем двойка? Аз съм на 25, буква С, а той е на 27 буква Д и двамата сме необвързани, зодия Дева.
Предварително Ви благодаря!

Nom

Дали ще сте двойка зависи от него, вероятността е малка, струва ми се че по същия начин общува и с други и това е ревност. Има някаква симпатия, у него към теб, но незнам струва ми се много трудно, възможно е сдобряване в близкия месец. Струва ми се че има комуникация и с други жени, за това и да сте скарани заради друга. Виждам приятелство по между Ви към момента, но отново ще има и приливи и отливи.

Нели

Здравейте ! От много време насам едно момче ме моли да излезем , да му дам шанс и аз най-накрая се реших макар , че сърцето ми не желае много тази среща. Той казва ,че ме харесва , но някак си аз не го харесвам . Някои ясновидци са ми казвали , че тази година ще имам сериозна връзка и за това искам да ви попитам той ли е човека за мен макар , че аз не го усещам така ? Той е със буква Т и е зодия лъв аз също съм зодия лъв .

Nom

@Нели сърцето ти е казало точната стъпка, ти просто си усетила,че между Вас нещата няма да се получат. 
Много добре си усетила нещата, момиче, той е не човекът за теб, има симпатии но нищо сериозно няма да се получи, ноклоко срещи по негова инициатива и после нищо. Сама си усетила, че нещата много трудно иха се получили.

svd

Здравей @Nom ,
Имам комуникация с едно момче от много време. Не знам, дали той има още чувства към мен или има и някоя друга, не знам и изобщо как да постъпя с него. Ще се видим ли това лято, има ли такива планове да се обади? Вижда ли се мое пътуване в България или в чужбина?

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019