Гледане за отношения - page 51 - Любов! Любовни отношения и сериозни връзки - Форум UFOport - Page 51
 
Юли 04, 2020, 12:32:47 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 04, 2020, 12:32:47 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане за отношения

Започната от NewMe, Февруари 11, 2019, 10:02:02 pm

« назад - напред »

alabina

Познаваме се от преди години. Тогава бегло. Много време загубихме връзка. Преди развода ми, аз го намерих във фейсбук... Чакахме момента да е освободя от тази дългогодишна тежест... Той чакаше с мен...
Но когато се случи, той започна бавно дистанциране. Чудех се дали не се появи друга в чакането... Сякаш започна да чака инициатива само от моя страна.
Нямам обяснение. Той е Близнак. Може би е от зодията. Но познавам и други Близнаци. Различни.

Nom

@alabina от зодията е и не само той самият чака инициатива от теб. Сама трябва да решиш как да, продължиш.

alabina

Цитат на: Nom в Април 15, 2020, 10:39:13 am@alabina от зодията е и не само той самият чака инициатива от теб. Сама трябва да решиш как да, продължиш.

Аз нямам проблем с инициатива от моя страна, но ако знам, че има чувства към мен, ако знам, че имаме шанс...

Nom

Цитат на: alabina в Април 15, 2020, 03:07:36 pmАз нямам проблем с инициатива от моя страна, но ако знам, че има чувства към мен, ако знам, че имаме шанс...
Аз ще ти пиша в тази тема по късно, обещавам https://ufoport.com/forum/gadaene/gledane-na-karti(stari-gadatelski-karti)!/  


и за неговите чувства и дали имате шанс.

Еlle

Цитат на: alabina в Април 14, 2020, 09:40:46 pmПознаваме се от преди години. Тогава бегло. Много време загубихме връзка. Преди развода ми, аз го намерих във фейсбук... Чакахме момента да е освободя от тази дългогодишна тежест... Той чакаше с мен...
Но когато се случи, той започна бавно дистанциране. Чудех се дали не се появи друга в чакането... Сякаш започна да чака инициатива само от моя страна.
Нямам обяснение. Той е Близнак. Може би е от зодията. Но познавам и други Близнаци. Различни.

Здравей,Алабина!Какви са неговите чувства?-паднаха се Дяволът-3меча-8чаши.По тия карти яко го е хванало шубето,но и показват човек,който мисли само за себе си,да даде малко,за да получи повече/по 3м/,от страх и егоизъм се е отдръпнал емоционално,любов няма в тия карти.Даже вие имате ли комуникация и живеете ли в едно населено място?За сега не излезе и действие от него,а отлагане,премисляне на нещата,как да станат най-добре за него,разум,властен,отново иска повече от колкото да даде,а картите са-Асо пентакли-7чаши-Император.
Изтеглих и карти съвет-да се пробвате,да не се отказвате,за да се изясните и вземете решение,избор ви излезе.Това е моя анализ на картите,може и да греша,нямам ясновидска дарба.Успех!

alabina

Цитат на: Еlle в Април 15, 2020, 07:21:29 pmЗдравей,Алабина!Какви са неговите чувства?-паднаха се Дяволът-3меча-8чаши.По тия карти яко го е хванало шубето,но и показват човек,който мисли само за себе си,да даде малко,за да получи повече/по 3м/,от страх и егоизъм се е отдръпнал емоционално,любов няма в тия карти.Даже вие имате ли комуникация и живеете ли в едно населено място?За сега не излезе и действие от него,а отлагане,премисляне на нещата,как да станат най-добре за него,разум,властен,отново иска повече от колкото да даде,а картите са-Асо пентакли-7чаши-Император.
Изтеглих и карти съвет-да се пробвате,да не се отказвате,за да се изясните и вземете решение,избор ви излезе.Това е моя анализ на картите,може и да греша,нямам ясновидска дарба.Успех!Elle, благодаря много! Много силно резонира. И мисля, че е съвсем така. Но мисля. Няма как да съм сигурна. Но в мои подредби също много излизат тези карти - Дявол, 8 чаши, Император, 7 чаши...
Да, отдръпна се емоционално, комуникацята е слаба...инициирана предимно от мен. Но той поддържа все пак отношенията, и това ме обърква много :(  Аз съм гъвкава, търпелива, просто искам да знам Дали да тая надежда, дали има шанс да сме заедно? Ще се завърне ли сближаването, което беше започнало, но...някак блокира.

P.s. имам карти Таро, но не ми се отдава тълкуване на подредби...

Tsvete

здравейте харесвам едно момче той е 7 години по голям името му започва с Д
Искам да знам дали той има чуства към мен

Нели

Здравейте! От три месеца съм в чужбина и естествено тук срещнах нови хора. Запознах се със един добър мъж висок , леко пълен и името му започва с буква Ю. Той е част от ежедневието ми говорим си често , шегуваме се и си помагаме , като се има в предвид че той ми помага повече тъй като той е от дълго време тук и е запознат със много неща. Още отначало той започна да търси повече контакт със мен , а сега забелязвам , че ме гледа във очите и то продължително. Аз започнах да си давам сметка , че го харесвам и ми се иска да има нещо повече между нас , обаче има пречки и от това ми става тягостно . От морална гледна точка не е правилно това , че аз изпитвам чувства към него , но не съм господар на моето сърце ,за да му казвам към кого да изпитва обич. Все пак всеки един човек си има своята енергия и своите вибрации и неговите ме карат да го харесвам. Когато сме със компанията заедно се чувствам зле за това че изпитвам чувства и се държа по студено със него , а когато сме само двамата сякаш и двамата сме по спокойни да си говорим. Може ли да ми кажете как ще се развият нашите отношения, изпитва ли наистина чувства към мен или така ми се струва ?

benji

Напът си да направиш крача, която ще промени живота ти много. Впрочем, той вече малко или много е променен. Влюбена си сериозно, още не осъзнаваш, колко е сериозно. Господар на сърцето си, не си ти. Не си забелязала как 💓 ти се владее от този нов мъж. Ще изживееш много емоции и хубави и неприятни. Предстоят ти интересни емоции и събития. Пълноценни преживявания.

Нели

А той изпитва ли чувства към мен или само си играе ?

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019