Какво ме очаква в любовта? - Любов! Любовни отношения и сериозни връзки - Форум UFOport
 
Август 08, 2020, 05:12:15 am

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Август 08, 2020, 05:12:15 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Какво ме очаква в любовта?

Започната от Нели Маринова, Февруари 14, 2020, 01:31:02 pm

« назад - напред »

Нели Маринова

Ще срещна ли любовта на живота си?

Nev45

Обича ли ме истински и има ли сериозни намерения към мен , мъжът когото харесвам ?

Странен

Цитат на: Nev45 в Август 02, 2020, 04:23:15 pmОбича ли ме истински и има ли сериозни намерения към мен , мъжът когото харесвам ?
Разкажете повече де за тези отношения. Писане с по едно изречение не си приветства тук.   

Alina

Здравейте.Мъжа ми Х. от известно време е в нещо като дупка,депресия,само мълчи,всичко го дразни,дори и детето,а е най-позитивния и най-усмихнат човек който познавам.Заедно сме от 14 г,сгодени сме от 2 г,ще се оправят ли нещата между нас?

bebeshok

Аз и преди съм писала, мойта сага продължава, човека който уж държеше на мен отиде на море с уж бившата си жена, излъга ме защото каза, че отива на Ивайловград на риба и аз го хванах в лъжа, явно се ядоса че го проверих и почнаха едни обиди към мем, а толкова много направих за него, блокирах го отвсякъде телефон, социални мрежи и т.н. даже не излизам от страх да не го засека, но дълбоко в мен искам да намери начин да ми се извини, дали това ще се случи ?

Binka24

Казвам се Д. на 36г.по принцип в любовта не ми върви и не само в нея,изпаднала съм в дупка и ме интересува дали ще срещна вече истинската любов.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019