Какво ме очаква в любовта - Любов! Любовни отношения и сериозни връзки - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Април 07, 2020, 05:32:54 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Какво ме очаква в любовта

Започната от Galaiv, Март 23, 2020, 07:04:35 am

« назад - напред »

Galaiv

Много страдам и плача,чувствам се много зле изгубих всичко ,ще се върне ли моят любим при мен

Тара

Цитат на: Galaiv в Март 23, 2020, 07:04:35 amМного страдам и плача,чувствам се много зле изгубих всичко ,ще се върне ли моят любим при мен

Нищо истинско и ценно не си е тръгнало от теб - повярвай ми. Истинската любов никога не угасва, не може да я има и в следващия момент просто да изчезне и да я няма (но влюбването изчезва, защото е просто емоция, а не чувство). Така че, ако наистина я има тази любов - то тя може да се отдалечи от теб за някакъв период от време, но няма да угасне и да изчезне. И в този смисъл ако "любовта" си е тръгнала, ако си я загубил - то просто никога не я е имало (просто е изглеждало, че това е любов).

Еlle

Цитат на: Тара в Март 26, 2020, 12:57:55 amНищо истинско и ценно не си е тръгнало от теб - повярвай ми. Истинската любов никога не угасва, не може да я има и в следващия момент просто да изчезне и да я няма (но влюбването изчезва, защото е просто емоция, а не чувство). Така че, ако наистина я има тази любов - то тя може да се отдалечи от теб за някакъв период от време, но няма да угасне и да изчезне. И в този смисъл ако "любовта" си е тръгнала, ако си я загубил - то просто никога не я е имало (просто е изглеждало, че това е любов).
Много точно казано!
И когато я срещнем, разбираме защо не се получило с другите.

daisy-03

Здравейте!
Все още не съм срещнала истинската любов. Копнея за нея. Имала съм разочарования, страдала съм. Не ми се е случвало да изпитвам по-силни чувства към някого. Бих искала да попитам ще изживея ли истинска любов?
Благодаря!

Еlle

Цитат на: daisy-03 в Март 26, 2020, 03:56:30 pmЗдравейте!
Все още не съм срещнала истинската любов. Копнея за нея. Имала съм разочарования, страдала съм. Не ми се е случвало да изпитвам по-силни чувства към някого. Бих искала да попитам ще изживея ли истинска любов?
Благодаря!
Маргарита 123, :-D :D =D

Galaiv

Ще бъда ли в бъдеще с моят любим,Галина 11.10.1975

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019