Какво ме очаква в любовта - Любов! Любовни отношения и сериозни връзки - Форум UFOport
 
Юли 04, 2020, 01:00:07 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 04, 2020, 01:00:07 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Какво ме очаква в любовта

Започната от Galaiv, Март 23, 2020, 07:04:35 am

« назад - напред »

Galaiv

Много страдам и плача,чувствам се много зле изгубих всичко ,ще се върне ли моят любим при мен

Тара

Цитат на: Galaiv в Март 23, 2020, 07:04:35 amМного страдам и плача,чувствам се много зле изгубих всичко ,ще се върне ли моят любим при мен

Нищо истинско и ценно не си е тръгнало от теб - повярвай ми. Истинската любов никога не угасва, не може да я има и в следващия момент просто да изчезне и да я няма (но влюбването изчезва, защото е просто емоция, а не чувство). Така че, ако наистина я има тази любов - то тя може да се отдалечи от теб за някакъв период от време, но няма да угасне и да изчезне. И в този смисъл ако "любовта" си е тръгнала, ако си я загубил - то просто никога не я е имало (просто е изглеждало, че това е любов).

Еlle

Цитат на: Тара в Март 26, 2020, 12:57:55 amНищо истинско и ценно не си е тръгнало от теб - повярвай ми. Истинската любов никога не угасва, не може да я има и в следващия момент просто да изчезне и да я няма (но влюбването изчезва, защото е просто емоция, а не чувство). Така че, ако наистина я има тази любов - то тя може да се отдалечи от теб за някакъв период от време, но няма да угасне и да изчезне. И в този смисъл ако "любовта" си е тръгнала, ако си я загубил - то просто никога не я е имало (просто е изглеждало, че това е любов).
Много точно казано!
И когато я срещнем, разбираме защо не се получило с другите.

daisy-03

Здравейте!
Все още не съм срещнала истинската любов. Копнея за нея. Имала съм разочарования, страдала съм. Не ми се е случвало да изпитвам по-силни чувства към някого. Бих искала да попитам ще изживея ли истинска любов?
Благодаря!

Еlle

Цитат на: daisy-03 в Март 26, 2020, 03:56:30 pmЗдравейте!
Все още не съм срещнала истинската любов. Копнея за нея. Имала съм разочарования, страдала съм. Не ми се е случвало да изпитвам по-силни чувства към някого. Бих искала да попитам ще изживея ли истинска любов?
Благодаря!
Маргарита 123, :-D :D =D

Galaiv

Ще бъда ли в бъдеще с моят любим,Галина 11.10.1975

daisy-03

Здравейте!
Все още не съм срещнала истинската любов. Копнея за нея. Имала съм разочарования, страдала съм. Не ми се е случвало да изпитвам по-силни чувства към някого. Бих искала да попитам ще изживея ли истинска любов? Ще срещна ли подходящ човек за сериозна връзка?
Благодаря!

daisy-03

От дълъг период съм необвързана. Може ли да погледнете, ще имам ли сериозна връзка? Предварително Ви благодаря.

Тара

Не усещам сериозна връзка да се задава за момента, но ще имаш нови запознанства. Моля те да обърнеш внимание на вътрешното ти състояние, защото картите Таро ми показват, че си в отбранителна позиция, имаш непроработен страх от това да бъдеш наранена. При новите запознанства обърни внимание, възможно е умишлено да се опитат да те заблудят/излъжат. Не бързай да се доверяваш, бъди дружелюбна и общителна, но гласувай доверие, когато проучиш добре човека.

daisy-03

Картите са познали, наистина имам страх, от това да бъда наранена. Имах краткотрайна връзка, която приключи преди много години и от тогава се страхувам. Не съм изпитвала по-силни чувства към някого. Търся единственият, подходящият за мен човек. За сега това ми е само мечта- да го срещна и да се влюбя. Силно се надявам да се запозная с нови хора. Ще внимавам. Благодаря!

Galaiv

Ще се върне ли моят любим,ще бъдем ли отново заедно ,Галина родена на 11.10.1975

Galaiv

Цитат на: Galaiv в Май 27, 2020, 09:03:45 amЩе се върне ли моят любим,ще бъдем ли отново заедно ,Галина родена на 11.10.1975

mimozanikolova

 Здравей,искам да попитам какво мога да очаквам в личен план,от дългогодишната си връзка,която напоследък не върви към хубаво по мое мнение.Благодаря

Tsvete

здравейте харесвам едно момче той е 6 години по голям името му започва с Д 
Искам да знам дали той има чуства към мен 

Странен

Цитат на: Tsvete в Май 29, 2020, 01:56:31 amздравейте харесвам едно момче той е 6 години по голям името му започва с Д
Искам да знам дали той има чуства към мен
Всеки иска да знае това, дали любимият го обича. Но не всеки си копира мненията в две различни теми. Разкажете подробно за вашите отношения, за да получите отговор.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019