Какво ме очаква в любовта? - page 55 - Любов! Любовни отношения и сериозни връзки - Форум UFOport - Page 55
 
Юли 11, 2020, 09:20:12 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 11, 2020, 09:20:12 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Какво ме очаква в любовта?

Започната от zlatina, Април 12, 2018, 08:37:56 am

« назад - напред »

Мкери

Придстои ми среща с човек с който се разделих преди време. Нямам желание да го виждам, но той настоява да изясним отношенията си. Да предприема ли такава стъпка?

Desinkata2017

Здравейте.
Искам да помоля ако не е проблем когато имате време да ми хвърли някой едни карти по един въпрос. Свързан е отново с момче.
Та,имам един приятел с когото се знаем вече 2 години,бях прекъснала за малко контакт заради бившия ми,но отново го обновихме. Обачеее виждам че не съм му безразлична и наистина мн бързо си се върнахме на старото си контактуване,не ми се е сърдил и не се държи обратното. Даже ми се струва обратното.
Благодаря предварително и ще чакам отговор.

Lanfear

Искам да попитам дали ме очаква нещо хубаво в любовта? Сама съм от много време. Абе направо винаги съм била.

Lanfear

Няма ли кой да ми отговори?

Nom

@Lanfear няма да си сама в любовта. Има много хора,  около теб които те харесват, но не смеят да си го кажат. Човек близо де теб, ще те окани  скоро да излезете, а ти ще бъдеш крайно изненадана. Но ще излезеш с него. Имаш колеги от новата работа, който също те харесват, но не  смеят да ти кажат, страх ги е от интриги. Но скоро  някъде до април месец ще се запознаеш с нов човек,  и не бъди твърде взискателна за да не се разочароваш.

Lanfear

Благодаря ти Nom.
Ще дам отчет след 2-3 месеца.
Какво имаш предвид под твърде взискателна?

katq_6

 И аз искам да попитам ще се появи ли нов човек  в живота ми до няколко месеца,досега се запознавам пием кафе и нищо?Скоро се запознах с един мъж на моте години е и е в чужбина ,дали ще се получи между нас?

katq_6

Цитат на: katq_6 в Февруари 12, 2020, 04:34:33 pmЩе  се появи ли нов човек  в живота ми до няколко месеца,досега се запознавам пием кафе и нищо?Скоро се запознах с един мъж на моите години е и е в чужбина ,дали ще се получи между нас?Не ми върви и това е!


TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019