Welcome to Форум UFOport . Please login or sign up.

Юни 25, 2019, 08:59:59 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Любовен калкулатор

Щастливи числа за ТОТО

Числа за тото

Нова връзка и какво ще се случи?

Започната от Nom, Октомври 23, 2016, 10:19:21 pm

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

синева

@Nom ти вече си ги решила нещата и това е добре. Понякога въпреки сходните характери или взаимно привличане ако вътрешно двамата не са със същите очаквания пак не се получават нещата. Всичко е относително в този живот.

e.galabova

@Nom, кураж, разбирам болката ти, надявам се да придобиеш балансирана емоция след тези отношения , да не се измъчваш.

Nom

@e.galabova това не е болка, това е ненужна връзка, още повече че аз нямам чувства към този човек, той се чуди къде да вложи парите който има, а не иска дете и семейство. Той е сирак, мен това не ме интересува, аз пък съм безработна. Можел е да ми помогне да намеря работа в академията при него, човек с положение в обществото.  Няма емоция, няма тръпка в такава връзка.

mystique

Здравейте!

Съжалявам, че го пиша тук, защото е много лично, исках да Ви го пратя като съобщение, но съм нова тук и не съм наясно с всички опции на форума.

Случайно открих темата Ви и от една страна се радвам, защото ми отвори очите и потвърди отдавнашни мои съмнения.

Не се познаваме с Вас, но лицето Явор (Яшу) за съжаление ми е много добре известно, по-добре, отколкото бих искала. Няма да навлизам в подробности, защото темата е болезнена и за мен, но ще Ви посъветвам да не се занимавате с него, ако вече сама не сте сложила край. Виждам, че сте интелигентна и сериозна жена, искате семейство - заслужавате нещо много повече.

По същото време, когато сте се чудили тук има ли шанс, ние с него уж бяхме заедно, същите изпълнения и т.н., въобще явно човекът си действа по схема.. Чак ми е смешно, че въобще съм се занимавала. Аз поне изгубих само няколко месеца, преди да сложа край, а Вие сте му подарили 2 години от живота си.. После и втори шанс дадох.. още по-зле. Вие пишете за чувства към него, аз и такива за щастие нямах, даже и тръпка, просто дадох шанс за нещо, мислех, че ще се прояви като мъж, ще се бори за любовта ми, бях му вярна, не беше временно явление въпреки всичко... НЕ И НЕ! У него има нещо ненормално, проявява грубост, неискреност, щедър човек като мен не може да приеме и такава свидливост като неговата.. Изобщо.. нищо добро не успях да видя за 2 години познанство..

Не знам какъв му е проблемът на този мъж, съжалявам го, може вътре в себе си да носи и нещо добро, но не сме благотворителни дружества, все пак. Дано се случи нещо, което да го накара да се осъзнае и да се промени към добро, да спре да си играе с хора, които са му посветили времето си, дали са му не само тяло, но и душа, чувства, планове за нещо повече..

Съжалявам, ако съм Ви разочаровала, но ние жените имаме силна интуиция и вероятно сама сте усетила, че има нещо гнило.

Успех в живота! Заслужавате го!

Nom

Здравейте, миналата седмица пак в петък ми предложи пътуване до Габрово за половин ден, като искаше да мевземе в 5 и 30 посред нощ сутринта от вкъщи отказа му. Той не е пособен да има семейство и деца, и това което се случва при Вас го има и при мен. Имала съм чувства, но по скоро съм използвана за секс, а това че е неискрен сама съм се убедила, богаташ, надменен. Не съм у ги подарила, водя се във връзка с него,но  напрактика  това не е никаква връзка,  а мъчение. Всеки заслужава да има работа,  пари да бъде обичан аз нямам  нито едно от първите изброени. В интерес на истината го избягвам. Не  се занимавам с него, откровено и чисто казано. То й не се бори за никоя той си е такъв, наричам го вълк единак. Не сте ме разочароала, той ме разочарова. Обичам хоракато Вас. И вие го заслужавате и всички.

Activis

Ном усещам нещо гнило тук. Това е мое мнение... Имай впредвид това.

Nom

Аз също и правя всичко възможно да се дърпам от този човек. Можеш да ми споделиш усещанията си в тази тема, и те моля за това.

mystique

Обяснявам си липсите в отношението му с липсата на силна мъжка фигура до него в детските години. Това отдавна е описано в психологията и познавайки много такива мъже, наистина си личи отдалеч. Може би и това ме е привличало към подобни мъже през годините - желанието да им дам топлина, обич, да им покажа, че в стабилната моногамна връзка и семейството има смисъл... Може би подсъзнателно ги е страх, че ще се случи същото като при родителите им, може би майка им, в желанието да не им липсва нищо, ги е направила егоисти и консуматори. Лошото е, че после всичко това го отнасят жени като мен и Вас.

Колкото до мен, аз винаги съм била много самостоятелна и съм се издържала сама. Никога не съм си търсила мъж да ме издържа и както се казва, камъни ще ям, но ще се оправя в живота, за да няма после тъпи мъжки подмятания за златотърсачки и подобни.. Но има едно но! Както не съм си оставила половинката без грижи и съм се раздавала, без да мисля само за себе си, а за НИЕ, така очаквам същото в замяна. Защото утре се разболяваш, оставаш без работа, чакате дете.. И какво правите? Ще разчитаме на приятели, а най-близкият ни уж човек ще се дърпа, за да не се мине ли?

Ето, точно това не разбират такива хора.. А още по-тъжно е, когато мъже с възможности като въпросния индивид си кътат паричките и се хвалят колко и какво имат.. Добре би било също така мъжете програмисти у нас да слязат малко на земята и да се поогледат как живеят хората с други професии, за колко работят, защото неведнъж вече ги хващам, че нямат представа от много неща. Къщата и колата, които са си купили сами за няколко години, повечето двойки изплащат за 20 години, примерно. Повечето жени специално у нас изнемогват, а имат и по-висок образователен статус (както е в моя случай, например), и повече интелектуален багаж и т.н., а нашата работа не е по-малко ценна. За много мъже уви самостоятелна и горда жена обаче означава да не се бъркат за нищо и даже да се радват, че всичко са си спестили. Тъжно.. Има и нещо над тези пари, но те няма и да го разберат...

Впрочем, нямаше да има нищо лошо и в поведението на Я., ако беше честен още от самото начало. Всеки е различен, търси различни неща и т.н., разбираме се, че няма да се получи и си стискаме ръцете. И запазваш уважение към този човек, към този МЪЖ, който не си е позволил да те подвежда и после "Ама ти нещо не си разбрала".... Аз си казах още от самото начало, а и би трябвало опитен мъж да го разбира и без думи, че не съм еднодневка, нито ще свиря втора цигулка, нито ми се инвестират вече години във връзка с неясен изход... Бях и в тежък личен период , когато се запознахме (септември 2016), е, всеки НОРМАЛЕН човек би проявил нужната деликатност и разбиране. Най-малко заслужавах да ме насилва, подиграва, да ми изневерява, да ме лъже и да ми играе такива номера. Това и на жена не подхожда, за мъж да не говорим..

Имам друга връзка и живеем заедно от месеци. Мога да видя разликата и още повече ме е яд, че изобщо позволих на онзи човек да ми изгуби времето. Моят човек намира време за мен, без да го моля, щедър е, без да го изисквам, интересува се от човека до него, а не от тъпия секс, който можеш да получиш без никакви усилия навсякъде, не си крие парите, не трепери за имотчета, колички и други такива, ерудиран е, знае много повече от няколко кода и алгоритми и до там.. То било хубаво да си жена! Можело значи!

Явно Яшу не може или не иска да се раздава за хората и е най-добре към него да се процедира по същия начин - ползване, докато ти е интересно (на мен не ми и беше...) и чао.


mystique

@Activis За по-горното мнение.. Ако под гнило имате предвид моето предупреждение - не, няма нищо гнило. Исках да го пратя на дамата като лично съобщение, но не намерих как точно да го направя. Тя заслужава да знае, по-скоро да потвърди някои съмнения, защото някои неща се усещат.. Мога много да говоря за този човек, но е лично и не е за изтипосване във форум.

Както писах във второто си мнение, аз отдавна имам нова връзка, нямам никакъв интерес към този мъж, ако можеше да върна времето назад и да изтрия отношенията си с него, веднага, но няма как, уви... Та затова намеренията ми са съвсем чисти.

Съвсем случайно открих темата, искаше ми се да я бях намерила още през октомври 2016, някой да ме беше предупредил мен тогава. По едно и също време този човек се занимава с поне две жени, а кой знае и с още колко.. Това не е почтено и редно най-малкото.. Няколко пъти питах има ли друга - съвсем прост въпрос, на който се отговаря с "да" и "не", получавах уклончиви отговори..

Съжалявам, че превръщаме форума в чат, но от онзи ден и аз не съм на себе си от разкритията, на всичкото отгоре срещнах този мъж "случайно" (не вярвам в случайностите, целия ден ми беше тегаво..) и просто ми казва "Привет!", все едно нищо не се е случило..

По ирония на съдбата търсех инфо с нови негови успехи с учениците му, но ... намерих такова за други негови успехи.. Тъжно ми е, че се занимавах..

Та, това е от мен. Има гнило, но не от моя страна..

Успех на всички и сбъдване на всичките ви желания!

Nom

@Activis, @mystique в момента не мога да заспя. Утре през деня ще напиша истината, която на скоро разбрах за него. Заради него имам проблем със здравето и всичко идва от манията му за секс. Ако го накарам да си плати за 6 месеца терапията едва ли ще се съгласи. Аз съм без работа, а той взима 4000 на месец.


mystique

Цитат на: Nom в Януари 27, 2019, 01:31:25 am
@Activis, @mystique в момента не мога да заспя. Утре през деня ще напиша истината, която на скоро разбрах за него. Заради него имам проблем със здравето и всичко идва от манията му за секс. Ако го накарам да си плати за 6 месеца терапията едва ли ще се съгласи. Аз съм без работа, а той взима 4000 на месец.


Една от причините да се разделя с него беше точно страхът ми за здравето. Аз се пазя много, жените сме уязвими и не мога да допусна някой си просто ей така да рискува здравето ми.. Този мъж ми причини много болка и ме е яд, защото интуитивно усещах още от самото начало (нали сме в такъв форум, подходящо е да го напиша...), че не е за мен, няма да се получи и т.н. Срещите ни в началото се проваляха, комуникацията вървеше трудно, още от самото начало имах много силно негативно усещане за него..

Щеше да е смешно, ако не бяха замесени две жени с чиста душевност и намерения. Има такива хора - усещат колко си добър и почтен и се "хранят" с енергията си. След всяка среща се чувстваш ограбен, като изсмукан. Нищо не ти дават, само искат да взимат. Не те оценяват, защото нямат капацитет за това..

Колкото до доходите му - тук пък колко случки и изцепки мога да разкажа за неговата "пестеливост", би било смешно, ако не беше трагично.. На колкото мъже (подчертавам, мъже) съм го споделила, всичките реагираха с искрено отвращение... За какво говорим.. При това, аз като горда и щедра жена, съм поемала половината излизания, нали, за да заявя ясно, че не съм с мъж за парите му, да създам атмосфера, да ни е приятно.. И не съм програмист.. Повечето работещи също не сме, но си помагаме при нужда. Ето, вие си търсите работа, е, за известен период би могъл да Ви помогне, едва ли ще го срине финансово..

Тъжно ми е и защото излиза, че каквито и качества да има една жена, колкото и стойностен човек да е, каквото и да му даде, един мъж ако е решил да я нарани, ще я нарани...

Впрочем, вярвам, че "всяко зло е за добро"... По-добре ужасен край, отколкото ужас безкрай.. Той губи от цялата работа... И ще го осъзнае..


Nom

@mystique предложих му да му помогна с почистване на неговия ремонтиран апартамент, поисках му едно скромно  3 цифрено число, и той - ЪЪЪ ама това е страшно много, добре ако реша ще ти се обадя. Да, но в тежък за мен момент така и не пожела да и помогне, той вече ме е наранил. Той много трудно ще осъзнае това, самият  той не знае какво иска. То е сирак, но това не ме интересува ама никак.

Nom

Благодаря на всички които казаха мнение, за тази връзка, тя вече не е нова. Днес аз от своята страна и сложих край, писах му че прекратявам отношения, че не съм за секс и че не искам да ме търси. Просто у писах че прекратявам отношения с него, в който  няма смисъл. Дажи изобщо не ми стана тежко, а ми олекна.

Калинка

Цитат на: Nom в Октомври 23, 2016, 10:19:21 pm
Здравейте, съжалявам че пускам и тази тема - спонтанно се запознах с нов мъж в живота с имаме 1 година 4 дена разлика аз 5 09 1984-Александра, той 09 09 1983-Явор,  аз съм безработна от повече от година, в това отношение той е стабилен, много е сериозен като излъчване и много ми харесва, нямам търпение да се видим всеки път , много го обичам , преподавател, усещам че и той ме харесва, той сам ме заговори през юли месец , и въпросът ми е какво е бъдещето в тази връзка, не мога без него, усещам го , какво ни е бъдещето заедно.  Ще помогнете ли да разбера?  :)
@Nom от тука разбрах че се казваш Александра и от това ще се опитам да ти помогна

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019